Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Fanka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fanka » 18.08.2015 10:43

Słuchajcie nikt nie ocenia nikogo przez pryzmat apartamentu jaki mu pasuje. Do głowy by mi nie przyszło.
Każdy ma swoje priorytety i jego sprawa. Tu się piesze o apartamentach w ciemno , nie ocenia ludzi :!: Nie ma co się tak związywać emocjonalnie ze swoim apartamentem. To tylko apartament :!:
Gizmowy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gizmowy » 19.08.2015 10:49

Fanka napisał(a):Słuchajcie nikt nie ocenia nikogo przez pryzmat apartamentu jaki mu pasuje. Do głowy by mi nie przyszło.
Każdy ma swoje priorytety i jego sprawa. Tu się piesze o apartamentach w ciemno , nie ocenia ludzi :!: Nie ma co się tak związywać emocjonalnie ze swoim apartamentem. To tylko apartament :!:

Odebrałem personalnie, bo nie zgadzam się z opinią, że miejsce, w którym właśnie spędziłem wolne, nie nadaje się nawet za darmo, i nawet uważam ją za krzywdzącą. Ten apartman dla 4 osób za 50eura nadal byłby zajebiaszczy - 100m do plaży to naprawdę nie jest daleko; stary Chorwat częstujący rakiją i owocami, opowiadający o wojnie, o tym jak pracował w Australii itp. itd.; duże podwórko, po którym dzieci mogły biegać i bawić się z psem gospodarza; od pokoju z klimą (była bez ograniczeń i dodatkowych opłat) wolałem jednak siedzieć pod figowcem i bezwiednie gapić się przed siebie popijając Karlovačko - bardzo urokliwe miejsce z dala od zgiełku cywilizacyjnego. Brak internetu na kwaterze nadrobiłem lokalnym mobilnym i już mam jeszcze lepszą opcję na oku na przyszły rok.
Z całą konsekwencją mógłbym polecić. A za rekomendację może choćby posłużyć fakt, że o potwierdzenie przyjazdu w sierpniu'16 gospodarz poprosił mnie max do końca lutego.

Odebrałem personalnie, ale wygadałem/wypisałem się i już mi przeszło :boss:, nie mam zamiaru prowadzić jałowych kłótni jakich tu wyczytałem wiele.

Pozdrav
jarod
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarod » 19.08.2015 11:14

a namiar gdzies podałeś, z korzyścią dla reszty forumowiczów?
ukas85
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ukas85 » 19.08.2015 11:20

Wybiera się ktoś może 29.08 do Cro w ciemno.
Gizmowy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gizmowy » 19.08.2015 11:55

jarod napisał(a):a namiar gdzies podałeś, z korzyścią dla reszty forumowiczów?

A jeszcze nie. Nikt do tej pory nie przejawiał chęci. Nie wiem, czy jest na to jakiś inny wątek, najwyżej Admin opieprzy i przeniesie ;)

Widok uzyskany dzięki komandosowi z googla zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link . Pierwszy na lewo od arkady widoczny ów apartman. Pisanie że biały z czerwonym dachem uznałem za nie wnoszące zbyt wiele ;)

Ivan Rončević, Kralja Tomislava 8, Mulo Vrsi, tel.: 098 330 360, 023 360 066. Lepiej chyba dzwonić do jego syna władającego b. dobrym angielskim: Denis tel. +385 994 677 418. Ten do ojca mam spisany z wizytówki i jeszcze nie wiem, jak wykminić, żeby się do niego dodzwonić, za to ten do syna to spisany kontakt z SMSa.
dorato1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorato1 » 19.08.2015 17:39

do alewe77

Czy można prosić namiary tego apartamentu na PW?

Z góry bardzo dziekuję :D
darecki87
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darecki87 » 19.08.2015 17:59

ukas85 napisał(a):Wybiera się ktoś może 29.08 do Cro w ciemno.

My z wawki ruszamy 29.08 w stronę Breli - dwie osoby 28 i 31 lat
kazik12311
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kazik12311 » 19.08.2015 18:28

witam
dnia 31 zamierzam dotrzec na wyspe brać gdzie znajdne fajny nocleg w miescie Bol dla 3 osob tzn ja zona i dziecko 4 lata
dziekuje za odpowiedz
a jeszcze w jakiej cenie zamierzam jechac w ciemno ale zona nie chce
co radzicie?
Gizmowy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gizmowy » 20.08.2015 09:50

kazik12311 napisał(a):witam
dnia 31 zamierzam dotrzec na wyspe brać gdzie znajdne fajny nocleg w miescie Bol dla 3 osob tzn ja zona i dziecko 4 lata
dziekuje za odpowiedz
a jeszcze w jakiej cenie zamierzam jechac w ciemno ale zona nie chce
co radzicie?

Co do wysp to się nie wypowiem, bo się nie znam, nie byłem. Na lądzie po sezonie właściwie powinieneś znaleźć coś spokojnie. Przewertuj trochę ten wątek i znajdziesz kluczowe porady. Podstawa to dotrzeć na miejsce przed południem nawet kosztem noclegu gdzieś po drodze, żeby na świeżo i na spokojnie czegoś poszukać. Weekendy do przejazdu są najgorsze, zwłaszcza z piątku na sobotę itd. itp.

Pozdrav
bonzik
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonzik » 20.08.2015 10:03

Ja wyjeżdżałem we wtorek 18.08 z okolic Trogiru a dokładnie to z Mariny i już od weekendu zaczęli sie pojawiać tubylcy z kartkami że są wolne pokoje zarówno w większych miastach jak i w pipiduwach. Tak że myślę że jak ktoś teraz jedzie w ciemno to można smiało bo nawet w samym splicie byli naganiacze z ofertą pokoi.
patarek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) patarek » 21.08.2015 16:22

Ja przyjechałem do cro we wtorek około 12 i zostałem zwerbowany z ulicy przez jakiegoś Pana i tak znalazłem apartament. Miejscowość Vodice. Za apartament płacimy 45 euro. Za cztery osoby. Klima jest ale jej nie używamy w tej chwili bo nie jest tak gorąco. Ogólnie jest super.
ukas85
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ukas85 » 21.08.2015 23:17

darecki87 napisał(a):

My
ukas85
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ukas85 » 21.08.2015 23:21

ukas85 napisał(a):
darecki87 napisał(a):

My

My z debicy (podkarpackie)wyruszamy 28. Na 29 planujemy byc na miejscu. Vodice na dzien dzisiejszy to miejsce docelowe. Pozdrawiam :smo:
shrek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) shrek » 22.08.2015 09:41

Od czwartku jesteśmy w Podgorze, szukanie kwatery na 8 osób zajęło nam około godziny, na mniej osób byłoby szybciej. Dom w pierwszej linii, zejście na plażę prywatnymi schodkami. Piękny widok i szum morza z tarasu, a raczej całego ogródka. Mieszkanie raczej skromne, 4 sypialnie , kuchnia i jadalnia, 3 łazienki
Cena 140€, czyli po 70€ na rodzinę
Rafal G-ce
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafal G-ce » 22.08.2015 18:14

shrek napisał(a):Od czwartku jesteśmy w Podgorze, szukanie kwatery na 8 osób zajęło nam około godziny, na mniej osób byłoby szybciej. Dom w pierwszej linii, zejście na plażę prywatnymi schodkami. Piękny widok i szum morza z tarasu, a raczej całego ogródka. Mieszkanie raczej skromne, 4 sypialnie , kuchnia i jadalnia, 3 łazienki
Cena 140€, czyli po 70€ na rodzinę

W której części Podgory masz zejście z apartamentu prosto na plaże ? Pytam z ciekawości bez żadnych złośliwości czy podtekstów. Jestem w Podgorze 3 raz i nie widziałem tu takich.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 299
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone