napisał(a) Gizmowy » 19.08.2015 10:49
Fanka napisał(a):Słuchajcie nikt nie ocenia nikogo przez pryzmat apartamentu jaki mu pasuje. Do głowy by mi nie przyszło.
Każdy ma swoje priorytety i jego sprawa. Tu się piesze o apartamentach w ciemno , nie ocenia ludzi
Nie ma co się tak związywać emocjonalnie ze swoim apartamentem. To tylko apartament
Odebrałem personalnie, bo nie zgadzam się z opinią, że miejsce, w którym właśnie spędziłem wolne, nie nadaje się nawet za darmo, i nawet uważam ją za krzywdzącą. Ten apartman dla 4 osób za 50eura nadal byłby zajebiaszczy - 100m do plaży to naprawdę nie jest daleko; stary Chorwat częstujący rakiją i owocami, opowiadający o wojnie, o tym jak pracował w Australii itp. itd.; duże podwórko, po którym dzieci mogły biegać i bawić się z psem gospodarza; od pokoju z klimą (była bez ograniczeń i dodatkowych opłat) wolałem jednak siedzieć pod figowcem i bezwiednie gapić się przed siebie popijając Karlovačko - bardzo urokliwe miejsce z dala od zgiełku cywilizacyjnego. Brak internetu na kwaterze nadrobiłem lokalnym mobilnym i już mam jeszcze lepszą opcję na oku na przyszły rok.
Z całą konsekwencją mógłbym polecić. A za rekomendację może choćby posłużyć fakt, że o potwierdzenie przyjazdu w sierpniu'16 gospodarz poprosił mnie max do końca lutego.
Odebrałem personalnie, ale wygadałem/wypisałem się i już mi przeszło
, nie mam zamiaru prowadzić jałowych kłótni jakich tu wyczytałem wiele.
Pozdrav