impresso napisał(a):Zastanawiam się nad wyjazdem w ciemno w terminie od 24.08 na 10 dni lub od 31.08, jakie szanse na sensowne kwatery blisko plaży dla 2+2, w tych terminach? Generalnie mogę wyjechać każdego dnia między 23.08 - 30.08, region który rozważam to Makarska.
Rok temu byłem w Promajna tj. tuz przed Makarska, wyjazd ostatni weekend sierpnia tj. 29 albo 30sty, w sobote rano zajechalem to szukajac kwater byly na pewno dwie przy samej promenadzie tj. kwatera duza z kilkoma apartamentami, droga jakas 6-9 metrow i zejscie z 3metry w dol schodkami do plazy przy promenadzie - mam tu na mysli plaze w centrum gdzie jest bar, restauracja, lody i kible. Nie wiem ile sobie wolali ale na pewno nie mniej jak 50siac, mowa o 2 doroslych osobach.
Szukalem kwatery dla dwoch i bylo sporo, od najtanszych dziur po bardzo dobre nowoczesne kwatery.
Promajna nie najgorsza ale wolał bym cos wiekszego jak Baska Voda, wiecej chyba fajnych miejsc, choc od Baski a moze i dalej mozna przejsc do samej makarskiej, kawal drogi ale noca po skarpach przed makarska super