BOURBON...proszę też namiar ....mnie jakoś w pierwszej połowie lipca nie udało się znaleźć apartamentu za ta cenę...i to dla 2 osób.
Ale skoro mówisz że tak jest....
Ale myślę, że celowo wprowadzasz w błąd ....tylko po co
Bourbon napisał(a):Wróciliśmy w zeszły czwartek, byliśmy w Breli 7 dni i 5 dni w Primosten, bez żadnych problemów znaleźliśmy w Breli apartament dla dwóch rodzin (2+2) po 40EU/rodzinę, w okolicach Primosten znaleźliśmy za 55EU, ale znacznie wyższy standard, przy samej wodzie. W obu miejscach był to tzw. pierwszy strzał. W obu miejscówkach było WiFi i piękne widoki na Jadran. Bez żadnych oporów polecam jechać w ciemno, ludzi z karteczkami przy drodze mnóstwo...
ireth napisał(a):Cześć,
trochę mnie wystraszyliście tymi wpisami o braku miejsc. 15 sierpnia jedziemy też w ciemno do Szybenika. Pomijając fakt, że ogólnie będzie ciężko coś znaleźć lepiej jechać do samego Szybenika, czy gdzieś obok, do mniejszych miejscowości (szukamy pokoju dla 2 osób).
Jedziemy pierwszy raz do Chorwacji, słyszałam do tej pory, że z miejscami nie jest źle.
ireth napisał(a): Pomijając fakt, że ogólnie będzie ciężko coś znaleźć lepiej jechać do samego Szybenika, czy gdzieś obok, do mniejszych miejscowości (szukamy pokoju dla 2 osób).
koli88 napisał(a):Hej
bardzo proszę nie bijcie - nie wiem czy w dobrym wątku umieszcze swoje pytanie.
Jesteśmy świeżakami i postanowiliśmy na wakacje pojechać właśnie do Chorwacji. I tutaj rodzi się moje pytanie do doświadczonych crocomaniaków co na początek powinniśmy zobaczyć w ktory region Chorwacji uderzyć by się w niej zakochać?
bardzo prosze o propozycje - jedziemy autem i bierzemy ze sobą rowery
Pozdrawiam
maniust napisał(a):koli88 napisał(a):Hej
bardzo proszę nie bijcie - nie wiem czy w dobrym wątku umieszcze swoje pytanie.
Jesteśmy świeżakami i postanowiliśmy na wakacje pojechać właśnie do Chorwacji. I tutaj rodzi się moje pytanie do doświadczonych crocomaniaków co na początek powinniśmy zobaczyć w ktory region Chorwacji uderzyć by się w niej zakochać?
Pozdrawiam
Wiesz.......
Każdy inaczej ci powie......
Jeden ....."Peljeszczak" , inny Pag , inny Istria , inny Dalmacja , inny Hvar ...itd.......
W mojej ocenie chcesz się zakochać , wal do Nasze relacje
koli88 napisał(a):Jesteśmy świeżakami i postanowiliśmy na wakacje pojechać właśnie do Chorwacji. I tutaj rodzi się moje pytanie do doświadczonych crocomaniaków co na początek powinniśmy zobaczyć w ktory region Chorwacji uderzyć by się w niej zakochać?
romuald22 napisał(a):koli88 napisał(a):Jesteśmy świeżakami i postanowiliśmy na wakacje pojechać właśnie do Chorwacji. I tutaj rodzi się moje pytanie do doświadczonych crocomaniaków co na początek powinniśmy zobaczyć w ktory region Chorwacji uderzyć by się w niej zakochać?
Polecanie komuś czegoś do zakochania czasem nie wypala w życiu.
Crocomaniacy więcej chodzą i więcej kroków robią.
Ale tutaj nagle pojawiły się - rowery.
Myślę, że w tej sytuacji któraś z wysp. Ruch mniejszy. Pętelkę można znaleźć. Ukryte zakątki poodkrywać.
Byli już tacy z rowerami w Chorwacji.
Np:
hvar-na-rowerze-2010-t37128.html
mkalak napisał(a):No i Bóg wie co robić...na rezerwację już trochę za późno wyjazd 15-go a i nawet jak się coś znajdzie to ciężko brać kota w worku.Jedziemy pierwszy raz,znajomy który był już 3 razy mówił że nie będzie problemu coś znaleźć a tu proszę Chorwacja oblężona.
Z waszego doświadczenia,jak myślicie coś się rozluźni w 2 połowie sierpnia?Jadąc od Szybenika w dół
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje