Witam,
Odkąd postanowiliśmy odwiedzić Chorwację podczytuję to forum, ale jest tu ogromnie dużo wpisów, a ja niestety nie dysponuję zbyt dużą ilością wolnego czasu, dlatego bardzo proszę jakiegoś miłego Cro_maniaka o wskazówki:
wybieram się na Istrię z rodziną we wrześniu (od 12 lub 19 - w zależności jak mąż dostanie urlop) na ok 10 dni.
Chcemy trochę poodpoczywać a trochę pozwiedzać. Ze względu na miejsca, które chcemy odwiedzić myślimy o kwaterze w Porecu.
Chcemy jechać do Puli, Rovinj, Labin, Motovum, Hum i do Triestu. Wiem, że to nie ten wątek, ale czy coś jeszcze polecacie?
Jesteśmy już prawie 100% zdecydowani na wyjazd w ciemno, chociaż trochę się boję, czy nie będzie problemu z apartamentem. Interesuje mnie taki z 2 sypialniami i kuchnią z salonikiem. Jedziemy w 3 os dorosłe i 2 maluchów (3 latka synek i 7 m-cy córka). Dlatego zależy nam bardzo na 2 sypialniach, żeby babcia, która jedzie nam trochę pomóc z dziećmi miała swoją sypialnię i prywatność). Z tego co tutaj wyczytałam rozumiem, że nie powinno być problemu?
Będę wdzięczna za rady i sugestie.
Pozdrawiam serdecznie