Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
czaja04
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) czaja04 » 21.07.2015 12:49

Dzięki za szybką odpowiedź :)
Szpara
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szpara » 21.07.2015 16:43

Rabac - 20.08-25.08; 3 osoby dorosłe i dwójka dzieci.. Jechać w ciemno? Znajdzie sie cos? Jak myślicie?
Daniellos76
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daniellos76 » 21.07.2015 21:15

Pytanie dla odpoczywających w Primosten - czy stoją przy drodze z ofertami apartamentów??. Niestety w tym roku nie było możliwości wcześniejszej rezerwacji, możliwe , że pojedziemy w ciemno na początku sierpnia...
wafel
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wafel » 21.07.2015 21:25

Hej. Czy myślicie, że znajdziemy nocleg za ok 30EUR od 21.08 na ok 7-8 dni w Breli? Opłaca się jechać w ciemno? 2 osoby dorosłe + 1,5 roczne dziecko
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 21.07.2015 21:27

wafel napisał(a):Hej. Czy myślicie, że znajdziemy nocleg za ok 30EUR od 21.08 na ok 7-8 dni w Breli? Opłaca się jechać w ciemno? 2 osoby dorosłe + 1,5 roczne dziecko

Chyba żartujesz,nie ma takiej opcji.W tym terminie i w tej miejscowości to radziłbym się przygotować na min. 60euro
wafel
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wafel » 21.07.2015 21:30

mamy wstępną rezerwację w przyzwoitych warunkach za 40 EUR, ale bylismy tam w poprzednim roku i chcemy coś sobie odmienić.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 22.07.2015 06:57

wafel napisał(a):mamy wstępną rezerwację w przyzwoitych warunkach za 40 EUR, ale bylismy tam w poprzednim roku i chcemy coś sobie odmienić.

Jeśli masz rezerwację za taką kasę w Breli to bardziej Ty powinieneś ludziom pomagać a nie oni tobie :D ,nie sądziłem że można za taki grosz w sezonie znaleźć apartman w Breli.
figusek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) figusek » 22.07.2015 07:03

Z napisał(a):
wafel napisał(a):mamy wstępną rezerwację w przyzwoitych warunkach za 40 EUR, ale bylismy tam w poprzednim roku i chcemy coś sobie odmienić.

Jeśli masz rezerwację za taką kasę w Breli to bardziej Ty powinieneś ludziom pomagać a nie oni tobie :D ,nie sądziłem że można za taki grosz w sezonie znaleźć apartman w Breli.

Popieram :-)
irreversible
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) irreversible » 22.07.2015 07:31

Z napisał(a):
wafel napisał(a):Hej. Czy myślicie, że znajdziemy nocleg za ok 30EUR od 21.08 na ok 7-8 dni w Breli? Opłaca się jechać w ciemno? 2 osoby dorosłe + 1,5 roczne dziecko

Chyba żartujesz,nie ma takiej opcji.W tym terminie i w tej miejscowości to radziłbym się przygotować na min. 60euro

40 euro za pokój z aneksem i łazienką to minimum.
W tamtym roku pojechaliśmy w 4 osoby do Makarskiej, było bardzo dużo wolnych miejsc, ludzie nas zaczepiali dosłownie wszędzie. Znaleźliśmy po około 2-3 godzinach fajną miejscówkę (na koniec gospodarze zaszli nam za skórę ale o tym napisałam w innym wątku) za 50 albo 60 euro (to był albo cud albo po prostu wtedy były takie ceny).

Osobiście nie polecam jazdy w ciemno. Na miejsce dojechaliśmy po około 15-16 godzinach drogi (jeden kierowca). Byliśmy WYKOŃCZENI.
Jeśli chcesz jechać w ciemno to musisz dojechać na miejsce wcześnie rano (np.8-9) i udawać, że jesteś w pełni sił. Jak jest po południu albo, nie daj Boże, wieczór i wyglądasz jak ściera to gospodarze wiedzą, że nie masz siły negocjować ceny ani szukać czegoś gdzie indziej.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.07.2015 10:14

irreversible napisał(a):40 euro za pokój z aneksem i łazienką to minimum.
W tamtym roku pojechaliśmy w 4 osoby do Makarskiej, było bardzo dużo wolnych miejsc, ludzie nas zaczepiali dosłownie wszędzie. Znaleźliśmy po około 2-3 godzinach fajną miejscówkę .... za 50 albo 60 euro (to był albo cud albo po prostu wtedy były takie ceny).

Witam.
W jakim terminie był pobyt i dużo wolnych miejsc. :?: :?:
irreversible
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) irreversible » 22.07.2015 13:34

Janusz Bajcer napisał(a):
irreversible napisał(a):40 euro za pokój z aneksem i łazienką to minimum.
W tamtym roku pojechaliśmy w 4 osoby do Makarskiej, było bardzo dużo wolnych miejsc, ludzie nas zaczepiali dosłownie wszędzie. Znaleźliśmy po około 2-3 godzinach fajną miejscówkę .... za 50 albo 60 euro (to był albo cud albo po prostu wtedy były takie ceny).

Witam.
W jakim terminie był pobyt i dużo wolnych miejsc. :?: :?:

Makarska. Tam przy drodze po prawej stronie jest stacja benzynowa i stoją ludzie z ofertami. Nie wszyscy wzbudzali moje zaufanie ale będziesz sam widziałam kto do Ciebie podchodzi.
Nawet jak staliśmy na światłach to jakiś facet skuterem podjechał i proponował apartament, i że już nas zaprowadzi już już już jedźmy za nim.
Byliśmy od połowy sierpnia.
juvee
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) juvee » 22.07.2015 16:20

Witam. Jestem aktualnie w Chorwacji za Splitem. Widać ze jest dużo mniej turystów niż rok temu. Co do jazdy w ciemno to jak kto woli ja zawsze miałem kwaterę zarezerwowana wczesniej. Ale z tymi okazjami przy drodze trzeba uważać bo może się okazac że apartament jest spory kawałek od plaży.Ale napewno cos sie znajdzie i trzeba spokojnie cos poszukac.Paliwo potanialo diesel 8.93÷9.10 kuny. Ceny w sklepach tak jak przed rokiem jakiś podwyżek nie zauważyłem znaczacych. Jak ktoś nie jest zdecydowany to niech się dlugo nie zastanawia i jedzie do Chorwacji. W razie pytań proszę pisac. Pozdrawiam
kuklis
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuklis » 22.07.2015 22:39

Witam wszystkich. Czy w terminie 1.08-15.08 znajdę coś w ciemno w Makarskiej? 2 osoby dorosłe. Na jakie ceny się przygotować? 2 lata temu byłem w Makarskiej niedaleko Buba Beach i płaciliśmy 55E za 4 osoby, nie wiem jak w tym roku będzie. Może ma też ktoś coś do polecenia?
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 22.07.2015 22:50

To najgorszy z możliwych terminów na szukanie w ciemno, ale dla 2 osób jest szansa... pod warunkiem, że nie macie wygórowanych wymagań.
Nnoowwaa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nnoowwaa » 23.07.2015 08:42

Nie radzę na makarska riviere jechać w ciemno wczoraj przyjechaliśmy do brist nie widziałam po drodze od makarska do brist ludzi z kartkami ludzi dość dużo na riviere bo na pelesac pożar i tamci turyści musieli na riviere makarska
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 279
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone