Bartek77 napisał(a):Witam. Wybieram się pierwszy raz do Chorwacji. Jadę z dzieckiem, wybór padł na Baskę. Proszę o informację czy jest sens jechania w ciemno,
kcichon napisał(a):Witam
Wybieramy się pierwszy raz do Chorwacji z dwójką maluchów na początku sierpnia. Ktoś się orientuje jak ze znalezieniem noclegów na miejscu w okolicach Pakostane? Bo na wyspę Rab w rejon Lopar pewnie nie ma co jechać w ciemno?
Bartek77 napisał(a):Witam. Wybieram się pierwszy raz do Chorwacji. Jadę z dzieckiem, wybór padł na Baskę. Proszę o informację czy jest sens jechania w ciemno, jeśli tak to gdzie na miejscu szukać pokoi i przede wszystkim jaka jest cena wstępu do Aqua-Gun. Z góry dziękuję za merytoryczne odpowiedzi i proszę nie odpowiadać "poszukaj na forum , w google" itp- szukałem, nie znalazłem i dlatego pytam
Lednice napisał(a):Nie ma najmniejszego sensu jazda na wyspe Krk w ciemno w lipcu i sierpniu
Nikt tu nie stoi z tabliczkami i oferuje kwatery, a w Basce jest najwiekszy tlok
Zarezerwujcie przezinternet, szkoda wakacji
Pozdro z Punatu
carolbe napisał(a):
EDIT:
Ok w ciągu minuty zmieniłem zdanie. Dziewczyna teraz wróciła i ją rodacy pytali bo już od godziny chodzą i nic nie mogą znaleźć... Więc chyba po prostu miałem szczęście
carolbe napisał(a):romuald22 napisał(a):carolbe napisał(a):... A że zostały tylko 2 dni to ja będę na miejscu zanim doszedłby przelew z zaliczką
A więc już sam sobie dałeś odpowiedź.
Jedziesz w ciemno i raczej nikt tu Ci w niczym nie pomoże.
Chodziło mi o to, że na pewno wiele osób jeździ w ciemno w sezonie i wie czy jest problem coś znaleźć. Może mimo sezonu jest sporo wolnych pokoi? Po prostu chciałem się zorientować w temacie. Albo gdybym nie znalazł w Baśce to może ktoś poleci jakąś inną miejscowość z jakąś fajną plażą.
Przecież nie oczekiwałem, że ktoś mi poda adres i powie, że tam powinny być wolne pokoje...
podasz namiar na kwaterke? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.plmalyukp napisał(a):Wróciłem z Makarskiej, problem z noclegiem był ale taki na co się zdecydować bo ofert bez liku. Nad morzem, bliżej centrum, do wyboru do koloru. . Pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje