Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Gawlo_
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gawlo_ » 11.07.2015 11:08

Również wybieramy sie w ciemno, ale sa obawy ze nie znajdziemy duzego apartamentu 7 dorosłych + 2 dzieci, wiec jakbyście mieli jakis namiar to bardzo prosze podeslanie na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
wybieramy sie w terminie 26,07-2,08
pozdrawiam
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 11.07.2015 19:10

W tym roku nie polecam w ciemno...bylem na wyspie !!! Brac w hotelu i duzo bardzo duzoooo Polakow,niemcow i francuzow !!!....to na londzie bedzie 2 razy tylle...
pietja10
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietja10 » 11.07.2015 21:09

Haweł napisał(a):W tym roku nie polecam w ciemno...bylem na wyspie !!! Brac w hotelu i duzo bardzo duzoooo Polakow,niemcow i francuzow !!!....to na londzie bedzie 2 razy tylle...

Pszestań. Na londzie coś się znajdzie mimo fszystko.
dorato1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorato1 » 11.07.2015 22:54

Haweł napisał(a):W tym roku nie polecam w ciemno...bylem na wyspie !!! Brac w hotelu i duzo bardzo duzoooo Polakow,niemcow i francuzow !!!....to na londzie bedzie 2 razy tylle...

Noooo .... przecież na wyspach z tego co do tej pory czytałam na forum jest zupełnie inaczej niż na londzie :wink:
jolini
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolini » 11.07.2015 23:42

Właśnie wróciliśmy z wakacji, byliśmy w Biogradzie, trochę pojeździliśmy po okolicy i właściwie wszędzie, w każdej miejscowości przez którą przejeżdżaliśmy stali ludzie oferujący apartmany. Myślę że bez większego problemu można znaleźć nocleg.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 12.07.2015 00:05

jolini napisał(a):Właśnie wróciliśmy z wakacji, byliśmy w Biogradzie, trochę pojeździliśmy po okolicy i właściwie wszędzie, w każdej miejscowości przez którą przejeżdżaliśmy stali ludzie oferujący apartmany. Myślę że bez większego problemu można znaleźć nocleg.

Bywałem w tych rejonach.
W tym rejonie i w tym czasie - pełna zgoda.
Za dwa, a szczególnie za trzy tygodnie może już nie być tak bezproblemowo...
marcintasak
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcintasak » 12.07.2015 16:27

Witam wszystkich,
Planujemy z żoną (2 osoby) pojechać w okolice Promajny, może ktoś podpowie jakiś miły- ekonomiczny :) kontakt tel. lub @.
Wyjazd z PL 17.07.2015- 30.07.2015.
Pozdrawiam
jurus87
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurus87 » 12.07.2015 21:06

Witam poleci ktoś jakiś nocleg w środkowej Dalmacji dla dwóch osób w terminie 22.07-29.07. Najlepiej na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
czeski-ja
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) czeski-ja » 13.07.2015 07:56

Witam - w środę planuję wyjazd w okolice Breli - z przyczyn losowych niestety pierwszy raz w ciemno - ma ktoś namiary na apartament 2+2 w tamtych okolicach - proszę namiary na email - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
wynalazek23
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wynalazek23 » 13.07.2015 12:50

Witam,
my planujemy wyjazd w ciemno pomiędzy 25.07 a 6.07 2 os dorosłe plus dziecko (2 l.). Czy może ktoś polecić okolicę gdzie nie będzie problemu ze znalesieniem noclegu w tym okresie?
A może ktoś chciałby się przyłączyć? Większą grupą zawsze raźniej:) mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
lyda85
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lyda85 » 13.07.2015 13:14

Witam czy jak pojade w ciemno poczatkiem sierpnia dokladnie od 8 do 15 sierpnia do breli lub baska voda bedzie problem ze znalezieniem noclegu ? Jakie ceny koga byc za apartament lub pokoj dla 2 osob ?
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 13.07.2015 13:23

lyda85 napisał(a):Witam czy jak pojade w ciemno poczatkiem sierpnia dokladnie od 8 do 15 sierpnia do breli lub baska voda bedzie problem ze znalezieniem noclegu ?

Będzie.
carolbe
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) carolbe » 13.07.2015 13:25

Witam,

Nagle się okazało, że mam trochę wolnego czasu i 15 lipca czyli za 2 dni planuję wyjechać na Chorwację. Jako że to już za dwa dni nie zdążę już nic zarezerwować więc jadę w ciemno. Jest to mój pierwszy wyjazd na Chorwację i trochę się martwię noclegiem ze względu na wysoki sezon.

Planuję jechać na wyspę Krk do Baśki. Czy będzie problem ze znalezieniem noclegu dla dwóch osób? Z tego co wyczytałem Baśka jest dosyć popularną miejscowością turystyczną. Noclegu mam szukać zamiar w miarę blisko morza żeby na plażę nie jeździć autem.

Patrząc na internecie są wolne apartamenty jednak chyba nikt nie zarezerwuje mi pokoju na słowo, że przyjadę? A że zostały tylko 2 dni to ja będę na miejscu zanim doszedłby przelew z zaliczką ;)

Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 13.07.2015 13:29

carolbe napisał(a):... A że zostały tylko 2 dni to ja będę na miejscu zanim doszedłby przelew z zaliczką ;)

A więc już sam sobie dałeś odpowiedź.
Jedziesz w ciemno i raczej nikt tu Ci w niczym nie pomoże.
carolbe
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) carolbe » 13.07.2015 13:37

romuald22 napisał(a):
carolbe napisał(a):... A że zostały tylko 2 dni to ja będę na miejscu zanim doszedłby przelew z zaliczką ;)

A więc już sam sobie dałeś odpowiedź.
Jedziesz w ciemno i raczej nikt tu Ci w niczym nie pomoże.

Chodziło mi o to, że na pewno wiele osób jeździ w ciemno w sezonie i wie czy jest problem coś znaleźć. Może mimo sezonu jest sporo wolnych pokoi? Po prostu chciałem się zorientować w temacie. Albo gdybym nie znalazł w Baśce to może ktoś poleci jakąś inną miejscowość z jakąś fajną plażą.

Przecież nie oczekiwałem, że ktoś mi poda adres i powie, że tam powinny być wolne pokoje...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 276
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone