tomasz0309 napisał(a):Ufff, mi po chyba 300 mailach, wysyłanych przez 3 osoby niezależnie udało się !
Apartman w 3 linii, , 2 sypialnie, taras z widokiem za 70e
Myślicie że cena znośna??
Mieliśmy również jechać w ciemno, ale że jedziemy tylko na 8 dni to szkoda czasu na szukanie kwater
Bea.ta napisał(a):Rafal G-ce napisał(a):Wyjazd "w ciemno" to jak wakacje z Teściową. Niby można, ale po co?
Wyjeżdżając w ciemno masz wybór, z teściową... niekoniecznie.
Pierwsza opcja dla mnie do przyjęcia, druga absolutnie.
I nie siej wrogiej propagandy, sama przez lata jeździłam w ciemno z dziećmi i nigdy nie koczowałam na parkingu czy na plaży, wszystko zależy od organizacji.
Jeśli wiesz, gdzie chcesz jechać i na co Cię stać - żaden problem.
Rafal G-ce napisał(a):Proponuję przeczytać jeszcze raz co napisałem, potem drugi, trzeci....ale ze zrozumieniem.
Rozumiesz co to żart? Rozumiesz znaczenie uśmieszków po wypowiedzi?
Gdzie widzisz sianie propagandy? W dodatku wrogiej?
Bea.ta napisał(a):Rafal G-ce napisał(a):Proponuję przeczytać jeszcze raz co napisałem, potem drugi, trzeci....ale ze zrozumieniem.
Rozumiesz co to żart? Rozumiesz znaczenie uśmieszków po wypowiedzi?
Gdzie widzisz sianie propagandy? W dodatku wrogiej?
Widzę, że poczucie humoru przygasło z lekka
Wystarczy jak raz przeczytam, nie ma tam tyle treści, żeby się niuansów doszukiwać.
Straszysz a spokojnie sobie ludzie jeżdżą i znajdują miejsca w ciemno, nawet lepiej czasem niż przez neta.
Wiem, że chłopkiem z google możesz zwiedzić okolicę, ale nie wszystko Ci to pokaże.
Rafal G-ce napisał(a):Straszę? W którym miejscu? Bo napisałem żart?
Sianie propagandy, straszenie....za chwilę zostanę antysemitą lub homofobem.
Właśnie dlatego że treści było mało liczyłem, że trzy razy wystarczy....
O moje poczucie humoru nie musisz sie martwić
Pozdrawiam mimo wszystko.
Maciej217 napisał(a):Ja osobiście po dwóch wyjazdach w w ciemno nie mam stracha jechać.
mamuska33 napisał(a):Witam .Wybieram się na Chorwację w 10 osób czy może mi ktoś podac jakiś fajny namiar ,nie drogi raczej nie na wyspach. Z góry dziękuję.Termin od 15.08 na dwa tygodnie
caa_yari napisał(a):Wrzesien 2014 wyjazd w ciemno do Tucepi, kwatera znaleziona w drugim rzedzie zabudowy ulicy Kamena po 10 min.
Dzisiaj wrocilismy wlasnie z Tucepi. Pierwsze dwa tygodnue czerwca w Tucepi pustki. Jechalismy oczywiscie w ciemno znastawieniem gdzie chcemy mieszkac
I udalo sie! Pierwsza linia, boski widok.
Znajomi pukali sie w glowe, jak mozna jechac w ciemno, do tego z malym dzieckiem.
Po przeczytaniu wielu postow na cro, wiedzielismy, ze jedziemy tylko w ciemno.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje