VowoABT napisał(a):byłem kilka razy zawsze w sezonie lipiec sierpień i nigdy nie było problemu ze znalezieniem fajnego noclegu nawet dla 4 osób.
A gdzie?
Tak z ciekawości.........
Bo to dosyć istotne, nie uważasz?
karin74 napisał(a):A mnie sie plany pozmieniały i zamiast wyjazdu we wrześniu, to wyjazd przełom czerwca i lipca do Baśki Voda. Tak gdzieś od 27.06-11.07.
Od wczoraj wysłałam 92 emaili ( ilość sprawdzona )- kilka odpowiedzi - raczej nic ciekawego, a jak coś fajnego to cena raczej nie fajna.
Zastanawiam się nad wyjazdem w ciemno, ale to jak by nie było sezonik....Fakt jedziemy w 2 osoby. Normalnie...nie wiem co robić
anakin napisał(a):VowoABT napisał(a):byłem kilka razy zawsze w sezonie lipiec sierpień i nigdy nie było problemu ze znalezieniem fajnego noclegu nawet dla 4 osób.
A gdzie?
Tak z ciekawości.........
Bo to dosyć istotne, nie uważasz?
mervik napisał(a):karin74 napisał(a):A mnie sie plany pozmieniały i zamiast wyjazdu we wrześniu, to wyjazd przełom czerwca i lipca do Baśki Voda. Tak gdzieś od 27.06-11.07.
Od wczoraj wysłałam 92 emaili ( ilość sprawdzona )- kilka odpowiedzi - raczej nic ciekawego, a jak coś fajnego to cena raczej nie fajna.
Zastanawiam się nad wyjazdem w ciemno, ale to jak by nie było sezonik....Fakt jedziemy w 2 osoby. Normalnie...nie wiem co robić
..to początek sezonu ..a na dwie osoby zawsze coś znajdziesz
rafal2015 napisał(a):Cześć.
Jadę ze znajomymi po raz kolejny do Chorwacji (2 x 2osoby dorosłe).
Dwa poprzednie lata jechaliśmy w ciemno w pierwszej połowie sierpnia i szukaliśmy noclegów na miejscu.
2 lata temu bezproblemowo - u Pana "z tabliczką" stojącego przy Jadrance (50euro/dzień za 4osoby, apartament 2sypialnie + łazienka + kuchnia + jadalnia z klimą) - Podstrana
Rok temu - kilka godzin szukania od Splitu do Omisia - znaleźliśmy (pierwszy który był wolny) apartament typu sypialnia + łazienka + salon (z rozkładaną kanapą 2osobową) + kuchnia za 65euro/dzień za 4osoby - Omis
W tym roku zmieniliśmy termin wyjazdu na początek lipca - na miejscu chcemy być albo w sobotę 4.07 popołudniu, albo w niedzielę 5.07 rano, (ewentualnie jeśli zdecydujemy się na nocleg tranzytowy to na miejscu będziemy w poniedziałek)
Stąd kilka pytań:
1. który dzień lepszy na szukanie kwatery w ciemno?
2. jakie miejscowości polecacie by zmieścić się w kwocie 50-55euro za nocleg 4osób? (wiadomo - im bliżej
wody tym lepiej)
3. Który rejon Cro polecacie - Dalmacja czy Istria?
Pozdrawiam
aglig napisał(a):W tym terminie z 3 dzieci zapomnij.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje