Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
obiadek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) obiadek » 09.06.2015 10:20

Vodice małe nie są- w zeszłym roku i dwa lata temu byłem tam i stacjonowałem plązy przy Punta. Potwierdzam, Po 1 września większość atrakcji znikała, jak np te brzydkie dmuchwace na wodzie, tramapoliny czy budki z sokami z owoców. Pamiętam jak moja córka była zawiedzona w jeden dzień że nie było jej ulubionych ziemniaków za 10kun sztuka :D
Oczywiście nie wszystko na raz ale stopniowo dzień po dniu
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 09.06.2015 12:00

Może i małe nie są lecz jedzenie które mi smakuje było tylko w kilku miejscach,ziemniaczki i girice przy zjeżdżalni a hamburgery przy wjeździe do portu przy slipie.Jeśli dobrze pamiętam to i zjeżdżalnię zamknęli 1.09.
3monkeys
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) 3monkeys » 09.06.2015 21:15

Witam. Wyjeżdżamy z żoną 05.07.2015 z Wrocławia w ciemno chyba, że coś znajdziemy w okolice od wyspy Krk do Pag. Czy sądzicie że znajdziemy coś w tych regionach? Czy może ktoś szuka towarzystwa w tym terminie na wyjazd z okolic Wrocławia.
giba0909
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) giba0909 » 10.06.2015 06:40

Po przeczytaniu powyższych postów zaczynam zastanawiać się nad wyjazdem na początku września. Rysuje się ponury obraz pustek w miejscowościach i na plaży, pozamykane konoby i atrakcje, niepewna pogoda, krótki dzień............ :(
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 10.06.2015 06:42

giba0909 napisał(a):Po przeczytaniu powyższych postów zaczynam zastanawiać się nad wyjazdem na początku września. Rysuje się ponury obraz pustek w miejscowościach i na plaży, pozamykane konoby i atrakcje, niepewna pogoda, krótki dzień............ :(

jedziesz do Makarskiej, więc spokojnie tzn pogody nie przewidzisz, ale o resztę atrakcji możesz być spokojny + ludzi też Ci nie zabraknie :wink:
giba0909
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) giba0909 » 10.06.2015 06:45

te kiero napisał(a):
giba0909 napisał(a):Po przeczytaniu powyższych postów zaczynam zastanawiać się nad wyjazdem na początku września. Rysuje się ponury obraz pustek w miejscowościach i na plaży, pozamykane konoby i atrakcje, niepewna pogoda, krótki dzień............ :(

jedziesz do Makarskiej, więc spokojnie tzn pogody nie przewidzisz, ale o resztę atrakcji możesz być spokojny + ludzi też Ci nie zabraknie :wink:

Dzięki za słowa otuchy- nie zależy mi na tłoku na plaży ale nie chciałbym odczuć, że przyjechałem za późno i coś mnie ominęło :?
malyukp
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) malyukp » 10.06.2015 09:33

Witam panujemy wraz z przyjaciółmi wyjazd do Chorwacji. Za punkt docelowy obraliśmy sobie Vodice. Wyjazd planujemy 26.06 z Żagania na miejscu w okolicy godziny 9-10 w sobotę. Jedziemy na dwa auta w 6 osób. Planujemy zostać do następnej soboty. Mam pytanie czy ze znalezieniem kwatery,apartamentu nie powinno być problemu? Nie mamy wygórowanych wymagań może być nawet w 3 linii od brzegu :) Być może ktoś posiada jakieś namiary. Pozdrawiam w razie jakiś propozycji adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
giba0909
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) giba0909 » 10.06.2015 11:36

malyukp napisał(a):Witam panujemy wraz z przyjaciółmi wyjazd do Chorwacji. Za punkt docelowy obraliśmy sobie Vodice. Wyjazd planujemy 26.06 z Żagania na miejscu w okolicy godziny 9-10 w sobotę. Jedziemy na dwa auta w 6 osób. Planujemy zostać do następnej soboty. Mam pytanie czy ze znalezieniem kwatery,apartamentu nie powinno być problemu? Nie mamy wygórowanych wymagań może być nawet w 3 linii od brzegu :) Być może ktoś posiada jakieś namiary. Pozdrawiam w razie jakiś propozycji adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

W tym terminie nie powinno być problemu z kwaterą. Wybierzecie coś na miejscu.
DRZEW6
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) DRZEW6 » 10.06.2015 12:20

Chcę jechać z rodziną 2+2 w okolice Omisia bez rezerwacji od 05.07.Czy w tym okresie może być kłopot z kwaterą?
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 10.06.2015 13:17

w 2011 byłem we wrześniu w Tucepi , 2 tygodnie , min. też w Makarskiej i oba miasta tętniały życiem , wszystko pootwierane , w konobach można było przebierać i wybierać , to samo w 2010 w Vodicach , choć przy deptaku zwijali powoli jakieś stoły bilardowe.
Wrzesień to nie jest jeszcze koniec sezonu w Cro.

...a pogoda , tej nie przewidzisz.

2009 wrzesień - Istria - 2 tyg. - 1 dzień deszczu
2010 wrzesień - Vodice - 2 tyg. - 1 dzień deszczu
2011 wrzesień - Tucepi - 2 tyg. - lampa
2014 czerwiec - Korcula - tydzień - w kratę.
VowoABT
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) VowoABT » 10.06.2015 20:02

byłem kilka razy zawsze w sezonie lipiec sierpień i nigdy nie było problemu ze znalezieniem fajnego noclegu nawet dla 4 osób i gdy całą droge musiałem jechać sam - (jeśli znajdziecie siłe a pićsie chce) mimo wszystko najmniejszy ruch w miasteczkach i najwięcej wolnych miejscówek jest w poniedziałki z rana z reguły zajmowało mi to max 2 godziny bo wybrzydzali no i widzisz co kupujesz na żywo
DarekB.
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) DarekB. » 10.06.2015 20:55

Witam,

Czy znalezienie w ciemno, 8-10 miejsc noclegowych, pod koniec sierpnia stanowi problem?
Wybieramy się większą paczką do Chr ( środkowa Dalmacja - wyspy ) i zastanawiam się czy organizować wcześniej nocleg czy jechać w ciemno, a bardzo zależy na tym, aby to były apartamenty. Jak się kreują ceny w tym okresie w porównaniu do lipca?
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 10.06.2015 21:14

A mnie sie plany pozmieniały i zamiast wyjazdu we wrześniu, to wyjazd przełom czerwca i lipca do Baśki Voda. Tak gdzieś od 27.06-11.07.
Od wczoraj wysłałam 92 emaili ( ilość sprawdzona )- kilka odpowiedzi - raczej nic ciekawego, a jak coś fajnego to cena raczej nie fajna.
Zastanawiam się nad wyjazdem w ciemno, ale to jak by nie było sezonik....Fakt jedziemy w 2 osoby. Normalnie...nie wiem co robić
VowoABT
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) VowoABT » 10.06.2015 21:21

jechać i szukać tabliczek free roms itp. i bez stresu nie brać pierwszego lepszego tylko na spokojnie
VowoABT
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) VowoABT » 10.06.2015 21:22

przy tylu osobach to już bym miał stresa
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 266
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone