Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mac30
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mac30 » 21.05.2015 08:56

wtopek, fajna fota :D Co to za miejsce?
strzelec
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) strzelec » 21.05.2015 08:58

Kazow- dziękuję serdecznie.
Pozdrawiam. Alicja
wtopek
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) wtopek » 21.05.2015 09:03

mac30 napisał(a):wtopek, fajna fota :D Co to za miejsce?

no jak to, nie poznałeś? Vodice ;)

a tak na poważnie, ciepłe wyspy za wielką wodą :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.05.2015 09:10

kazow napisał(a):lekko zenujace sa te komentarze

Też tak uważam :idea:
Dlatego userów wtopek, alechandro, tolek81 proszę o zaprzestanie sarkastycznych komentarzy :idea: :!:
Dyskusji na moim postem nie przewiduję. :idea:
wtopek
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) wtopek » 21.05.2015 09:24

wzruszyłem się

jak będę na emeraturze też zostanę modem :D
Nicolae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nicolae » 21.05.2015 09:34

Kaska89 napisał(a):Witam :) Cieszę się że dziś trafiłam tu na forum bo właśnie planowaliśmy jechać w ciemno :roll: Jest to mój pierwszy raz dlatego jestem całkowicie zielona. Ale powysyłałam dziś kilka maili i zwątpiłam bo już ciężko o apartament na początku sierpnia w rozsądnej cenie :( Mam nadzieję że jeszcze znajdę coś na 3 osoby, jutro chyba zacznę dzwonić.

Kaśka zajrzyj na priv :papa:

ps. znowu posty na poziomie :(
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 21.05.2015 09:56

MARIOLA1279 napisał(a):Mervik dzięki za wyczerpującą odpowiedz . Podpowiedz co można zwiedzić w okolicy oprócz Dubrownika bo tam pojedziemy na pewno.

Wprawdzie ja nie mervik, ale...
Mariola, a może taka propozycja:
Ston+Kupari+Dubrownik ewentualnie Kupari ze Stonem możesz zamienić na Klify. W zeszłym roku z Orebicia pojechaliśmy do Arboretum w Trsteno, potem klify, a potem Dubrovnik - ale to było już nasze kolejne spotkanie z Perłą, więc było szwendanie się bocznymi uliczkami, łażenie i patrzenie.
Jestem ciekawa czy się zdecydujecie na jadzę, bo z BV (jeśli wygrała) to ok. 3 h jazdy, z Orebić mniej. Nocleg w Orebić zobacz w Banku kwater - może jeszcze ma Aco coś wolnego.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.05.2015 10:12

Janusz...zrozum, że cieszę się jej szczęściem... :D
monia1907
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia1907 » 21.05.2015 16:51

Kaska89 napisał(a):Witam :) Cieszę się że dziś trafiłam tu na forum bo właśnie planowaliśmy jechać w ciemno :roll: Jest to mój pierwszy raz dlatego jestem całkowicie zielona. Ale powysyłałam dziś kilka maili i zwątpiłam bo już ciężko o apartament na początku sierpnia w rozsądnej cenie :( Mam nadzieję że jeszcze znajdę coś na 3 osoby, jutro chyba zacznę dzwonić.

Niekoniecznie, ja od niedzieli napisałam około 70 maili i około połowa ma jeszcze miejsca w okresie od 1-15 sierpnia, ceny 70-80-90-100 euro/4os w Breli lub Baskiej Vodzie
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.05.2015 17:05

Spróbuj negocjować 8)

Skoro tak dużo właścicieli ma jeszcze wolne miejsca, to jest szansa 8) Może 10 euro uda się zbić :roll:
Michał233
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michał233 » 21.05.2015 17:09

Lednice ma rację. Warto negocjować, dogadać się jakoś i może się coś uda :)
Asiar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiar » 21.05.2015 17:30

Kasia, odbierz pocztę ;)
monia1907
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia1907 » 21.05.2015 17:58

No i dalej maile z odpowiedziami schodzą, także jest w czym wybierać jeszcze spokojnie

Ha są i tanie perełki
np za 50E / 4os (ale mus na 10 dni jechać) w Breli tylko pod samymi górami na Svetog Jurja
I w Basce na Nazora 3 kwatery, ceny 60-70E/ 4os tylko bez widoków na morze i blisko knajp więc głośno może być
piotrekbeti
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrekbeti » 21.05.2015 18:07

Cóż, rezerwowaliśmy 2apartmany 2+2 w pażdzierniku 2014 na lipiec 2015. Od ceny z cennika sezonowego dostaliśmy 2x7Euro rabatu.Przy 3 rodzinach proponowali 3x10E rabatu W styczniu nie było już żadnego wolnego terminu na lipiec i sierpień. Rezerwacja bezpośrednio u właścicieli, cena przez portale pośredników była wyższa o całe 17 E za każdy apartman od tej którą zapłaciliśmy. Za te same miejsce, pośrednik bierze 20-30procent,wymaga wpłaty całości na minimum miesiąc przed przyjazdem, ale w cenie jest ubezpieczenie, załatwienie innego miejsca itp. No i gwarantowany zwrot całości lub części opłat za autostrady w Cro, bo dostaje się rachunek i na tej podstawie zwrot za przejazd na bramkach.
W ciemno można pojechać w sezonie w dwie młode osoby czy pary, z namiotem i śpiworami w bagażniku w razie W. Z dzieciakami chyba raczej nie, z całej Europy masa turystów się zjeżdża, bo blisko, bo straszą strajkami w Grecji, zamachami w Tunezji, Egipcie. Wybór należy do tego kto jedzie w ciemno
adelajda123
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) adelajda123 » 21.05.2015 19:31

Monia1907 poproszę namiar na Brelę.Bardzo wysoko tam jest?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 261
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone