freyu napisał(a):Super, dzięki!
Nie dziękuj tylko jak mawiał Włodzimierz Ilicz: "czytać, czytać i jeszcze raz czytać"
Ten wątek nie powstał od parady - tam wszystko jest tylko trzeba troche czasu na to poświęcić
freyu napisał(a):Super, dzięki!
darek1 napisał(a):TO JEST DOBRY LINK. WSZYSTKO ZALEŻY NA ILE DNI WYNAJMUJESZ I KIEDY. JA NIE SZUKAŁEM KWATERY W STYCZNIU TYLKO BLIZEJ LATA. TRZEBA UMIEC USTALAC CENE. PISZESZ ILE DAJESZ I LICZYSZ SOBIE W PRZELICZENIU NA OSOBE. ON ZGADZA SIE LUB NIE. WYNAJMOWAŁEM ZE 3 LATA TEMU. ZAPROPONOWAŁEM MU, ŻE OSTATNI DZIEŃ GRATIS I NA TO SIE ZGODZIŁ. W WIEKSZOŚCI LUDZIE NIE POTRAFIĄ NEGOCJOWAĆ, ODWRACAJA SIE I SZUKAJA INNYCH KWATER. TROCHĘ CIERPLIWOŚCI I PODSTAW PSYCHOLOGII. ONI TEŻ SWOJE KALKULUJĄ. LEPIEJ WCZESNIEJ ZAREZERWOWAC NIZ SZUKAC LETNIKÓW. BARDZO CHETNIE ZGADZAJĄ SIE NA DŁUŻSZE POBYTY I TU NAJBARDZIEJ ZBIJA SIĘ CENĘ. NIGDY NIE PRZEPŁACIŁEM, ZAWSZE MIESZKAŁEM W GODNYCH WARUNKACH I W ZGODZIE Z GOSPODARZEM.
Ratan napisał(a):darek1 napisał(a):TO JEST DOBRY LINK. WSZYSTKO ZALEŻY NA ILE DNI WYNAJMUJESZ I KIEDY. JA NIE SZUKAŁEM KWATERY W STYCZNIU TYLKO BLIZEJ LATA. TRZEBA UMIEC USTALAC CENE. PISZESZ ILE DAJESZ I LICZYSZ SOBIE W PRZELICZENIU NA OSOBE. ON ZGADZA SIE LUB NIE. WYNAJMOWAŁEM ZE 3 LATA TEMU. ZAPROPONOWAŁEM MU, ŻE OSTATNI DZIEŃ GRATIS I NA TO SIE ZGODZIŁ. W WIEKSZOŚCI LUDZIE NIE POTRAFIĄ NEGOCJOWAĆ, ODWRACAJA SIE I SZUKAJA INNYCH KWATER. TROCHĘ CIERPLIWOŚCI I PODSTAW PSYCHOLOGII. ONI TEŻ SWOJE KALKULUJĄ. LEPIEJ WCZESNIEJ ZAREZERWOWAC NIZ SZUKAC LETNIKÓW. BARDZO CHETNIE ZGADZAJĄ SIE NA DŁUŻSZE POBYTY I TU NAJBARDZIEJ ZBIJA SIĘ CENĘ. NIGDY NIE PRZEPŁACIŁEM, ZAWSZE MIESZKAŁEM W GODNYCH WARUNKACH I W ZGODZIE Z GOSPODARZEM.
Co do negocjacji to troszkę trwały Panie Darku... niestety Właściciel nie chce zejść poniżej magicznych 1400 Euro za cały pobyt. Widocznie coś sobie na ebay-u upatrzył za tą kwotę :/ hehe
Najchętniej pojechałbym w "ciemno" ale żona ma obawy że nic na miejscu nie znajdziemy "fajnego" w tej cenie i strasznie suszy mi głowę o rezerwację... napiszcie mi że znajdę apartamnet z małym ogródkiem dla dziecka i tarasem dla mnie z widoczkiem na morze lub fajną zatokę około 4-go lipca i będzie ok, pokażę jej to się uspoki trochę kobitka... z tego co widzę to zdania w temacie troszkę podzielone, może pora na nowo ożywić dyskusję?? Fakt to styczeń i o wakacjach mało kto myśli ale spróbujcie się zmobilizować i napiszcie o swoich wyczynach w "ciemno" najlepiej w zeszłym sezonie
pozdrawiam wszystkich
Paweł
art234 napisał(a): planujemy od 9 lipca do 18 lipca-(...), teraz rezerwację mamy 150-120 euro za dobe za 11 osób ... może jednak w ciemno ???
gloriosa1 napisał(a):Nie potrafię się zdecydować które miejsce bo wszystkie piękne może coś doradzicie było by miło.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje