banalna77 napisał(a):Dokładnie , jeszcze można coś fajnego wychaczyć ale to już ostatni dzwonek
pau75 napisał(a):W tym roku planujemy jechać na Chorwację na własną rękę, problem w tym, że aktualnie nie jesteśmy w stanie sprecyzować terminu wyjazdu, czy będzie on możliwy w pierwszej połowie sierpnia czy przełomem sierpnia/września. Z tego co wyczytałam na forum jadąc końcem sierpnia raczej nie ma problemu z wyjazdem w ciemno, jednak jak to wygląda w sezonie? Jakie są w tym roku ceny w Chorwacji za apartamenty? Ile może kosztować obiad w przeciętnej knajpie? I przede wszystkim gdzie warto jechać na wyspę Krk, jeśli tak to jakie miasto? Czy okolice Makarskiej, jeśli tak to jakie miasto? Gdzie łatwo znajdziemy nocleg w korzystnej cenie?
pau75 napisał(a): I przede wszystkim gdzie warto jechać na wyspę Krk, jeśli tak to jakie miasto? Czy okolice Makarskiej, jeśli tak to jakie miasto? Gdzie łatwo znajdziemy nocleg w korzystnej cenie?
1Jolusia napisał(a):Witam chcemy pojechac na wyspe Pag z 2 dziec 3 lata i 6 lat i mam pytanie odnosnie czy to mozliwe znalesc pokoj w takim terminie? czy sa jakies problemy zebysmy nie spali w aucie? Dziekuje za szczere odpowiedzi. I ktore plaze sa ladne tzn "dzikie" i kolo jakich miejscowosci sa? Pozdrawiam. ...
Cromaniak66 napisał(a):Krzysztof1970 napisał(a):Witam, pierwszy raz jadę do Chorwacji, 2 osoby dorosłe i dziecko 12 lat. Interesuje mnie wypoczynek nie w tłoku, nie w mieście, najlepiej jakieś małe miejscowości wolne od natłoku turystów. Czy ktoś uprzejmy wskaże mi takie miejscowości i ewentualnie namiary na noclegi? Pozdrawiam
Cześć,
odbierz PW lub podaj tu maila .Pozdrawiam
kazow napisał(a):dzizasku ...ja sie interpunkcji nie czepiam i kazdy pisze jak chce ... ale "upszejmy"? pls zrob edit bo oczy bola
@Jolusia - zapomnij o tym pomysle, wybierasz sie w szczyt szczytow, akurat wtedy zaczyna sie najazd Wlochow ... do tego masz dwoje malych dzieci, co zrobisz jak nie bedzie gdzie spac?
jak zostaly same drogie apratamenty to nie spodziewaj sie mega obnizek juz na miejscu, tanie fajne apartmani znalezione w ciemno to mit i zdarzaja sie tylko w wyjatkowych sytuacjach (np ktos nie dojechal). oczywiscie mozesz znalezc przy duzym szczesciu..ale ryzyko?
pomysl o dzieciach, wybierz drozej a bezpieczniej
1Jolusia napisał(a):Janusz przepraszam za takie pismo ale jestem już tak przyzwyczajona
Mikromir napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):A apartament gdzie konkretnie
W Stobreč
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje