Z napisał(a):VodiceHolidays a na tą terenówkę którą jeździsz to zarobiłeś dzięki tym od słomy?.
kazow napisał(a): juz w najgorszym przypadku na miejscu sie nie podoba to mozna skrocic pobyt i przeniesc sie do innej kwatery znalezionej na spokojnie na miejscu
darek1 napisał(a):Można i jechać w ciemno tylko już 2 razy natknąłem się na totalny brak kwater na Riwierze Makarskiej. Należy szukać w miejscowościach i rejonach mniej obleganych. Ceny tez poszły w górę ale i turystów jest dużo więcej niż w latach 2004-2010 kiedy podróżowałem bezstresowo. Nie ma co ukrywać jest tłoczniej, a zatem mniej kameralnie. Naganiacze proponują nory, a nie apartamenty. Zachwalają, a potem się dziwią i obrażają jak im mówię, że to pomyłka albo apartman nie spełnia podstawowych warunków. Plaże w lipcu i sierpniu na Makarskiej oblegane, a to nie dla mnie. Wolę mniejsze miejscowości - tłumy to ja mam na co dzień dojeżdżając do pracy. Pozdrawiam.
mervik napisał(a):..niestety ceny też poszły w górę
darek1 napisał(a):Ano stało się to mniej przyjemne. Chorwaci też inni - pogoń za pieniędzmi.
darek1 napisał(a):Ano stało się to mniej przyjemne. Chorwaci też inni - pogoń za pieniędzmi.
Może obrać inny kierunek
Dżejan napisał(a):czy od 11 lipca znajdę coś w ciemno na Krk?
Dżejan napisał(a):nie chcę rezerwować bo jeszcze nie znam na 100% terminu (sprawy zawodowe)
zawsze jeździłem w ciemno
cena ok. 60 euro za apartament
interesuje mnie strona zachodnia wyspy
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje