Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ratan
Turysta
Hvar, Omis, Ciovo, Makarska

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ratan » 14.01.2010 22:28

Jedziemy 3.07.2010r , 4+3 , przeglądaliśmy zasoby w necie ale albo nam coś nie pasuje, albo za drogo, moje pytanie jest takie, czy w tym rejonie znajdę jakiś przyzwoity apartament dla 7 osób za 60-80 euro za dobę w ciemno?? :roll: Miał ktoś juz podobne doświadczenia?? A może lepiej rezerwować?? Chętnie przejrzę wasze propozycje jeżeli macie coś sprawdzonego... : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

P.S. Mam dwa wole miejsca w aucie, wyjazd z wrocławia, powrót 16.07.2010r jeśli ktoś chętny to zapraszam ;-)

z góry dzięki
Paweł
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 15.01.2010 08:04

No to chłopie zostałeś zauważony :lol:
Szkoda tylko, że ogłaszasz się wszędzie tylko nie tam gdzie trzeba
http://cro.pl/forum/viewforum.php?f=21

Po sprzątnięciu można usunąć.
Ratan
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ratan » 15.01.2010 10:16

Ogłaszam się dokładnie tam gdzie trzeba... zapytałem czy znacie dobre kwatery na wyjazd w ciemno w temacie o wyjazdach w ciemno... temat z wolnymi miejscami w aucie jest dodany jako Post scriptum. Kolega wogóle przeczytał moją wypowiedź czy poprostu pisze żeby nabić sobie ilość postów?? Takie komentarze nic nie wnoszą do tematu. Czekam na bardziej konstruktywną wypowiedź.

P.S. I nie ogłaszam się wszędzie tylko w tematach o kwaterach, dziwna jest twoja mentalność, zamiast pomóc próbujesz mi dopiec... :/ bardzo nieładnie...

pozdrawiam
Paweł
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 15.01.2010 10:23

Ani jedno ani drugie nie było moją intencją - wybacz, jeżeli tak to odbierasz.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 15.01.2010 20:15

Ratan napisał(a):Ogłaszam się dokładnie tam gdzie trzeba... zapytałem czy znacie dobre kwatery na wyjazd w ciemno w temacie o wyjazdach w ciemno... temat z wolnymi miejscami w aucie jest dodany jako Post scriptum. Kolega wogóle przeczytał moją wypowiedź czy poprostu pisze żeby nabić sobie ilość postów?? Takie komentarze nic nie wnoszą do tematu. Czekam na bardziej konstruktywną wypowiedź.

P.S. I nie ogłaszam się wszędzie tylko w tematach o kwaterach, dziwna jest twoja mentalność, zamiast pomóc próbujesz mi dopiec... :/ bardzo nieładnie...

pozdrawiam
Paweł

Ja koledze podpowiem. Niech kolega nie zwraca uwagi na zgorzkniałych użytkowników forum. Wielu z nich nabija tylko posty, a nie służy radą. Oczywiście, że kolega wynajmie. Najtańszy miesiąc to czerwiec i wrzesień. Nastepnie lipiec, a najgorszy sierpień. Im więcej osób tym taniej. Ja wynajmowałem 6 osób po 8 euro w Igrane, z tym że bez klimatyzacji. Można wynająć - jeśli wiecej osób to chorwaci zjeżdzają z cen. Najdrożej wiadomo jest w kurortach ale w mnieszych miejscowosciach nie powinno być problemu. Choćby tu http://www.igrane.com/mijacika/ tu było po 8 euro. 50 m do wody. Cene ustala się emeilem. Cenę należy negocjować, nie bać się targowania. Chorwat jeśli mu powiecie, że 7 osób na 2 tygodnie - moment spuści z ceny. Jak was nie wezmie to straci. Powodzenia

Problem może być tylko jeden - brak kwater blisko morza tzn. do 50m czy 100 m. Im dalej od morza tym taniej.
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 16.01.2010 01:14

Kolego Darku... przecież Kolega nigdy w ciemno nie jeździ !!...więc??? skąd ten post w tym temacie ?????
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 16.01.2010 07:53

Jola L-G napisał(a):Kolego Darku... przecież Kolega nigdy w ciemno nie jeździ !!...więc??? skąd ten post w tym temacie ?????

Raczy koleżanka żartować. Ostatno byłem w lipcu w Chorwacji na Krk bez wstepnej rezerwacji miejsca. Do morza miałem 50 m. Widok bezposredni na zatokę.
Ratan
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ratan » 18.01.2010 19:44

Ja wynajmowałem 6 osób po 8 euro w Igrane, z tym że bez klimatyzacji. Można wynająć - jeśli wiecej osób to chorwaci zjeżdzają z cen. Najdrożej wiadomo jest w kurortach ale w mnieszych miejscowosciach nie powinno być problemu. Choćby tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link tu było po 8 euro. 50 m do wody. Cene ustala się emeilem. Cenę należy negocjować, nie bać się targowania. Chorwat jeśli mu powiecie, że 7 osób na 2 tygodnie - moment spuści z ceny. Jak was nie wezmie to straci.

Cóż...pan już nie chce 8 euro, widocznie kryzys także daje mu się we znaki bo w tej chwili cena za apartament to 115 Euro za dzień :/ mój budżet tego nie wytrzyma. Czy to aby napewno dobry llink kolego??
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 18.01.2010 21:16

TO JEST DOBRY LINK. WSZYSTKO ZALEŻY NA ILE DNI WYNAJMUJESZ I KIEDY. JA NIE SZUKAŁEM KWATERY W STYCZNIU TYLKO BLIZEJ LATA. TRZEBA UMIEC USTALAC CENE. PISZESZ ILE DAJESZ I LICZYSZ SOBIE W PRZELICZENIU NA OSOBE. ON ZGADZA SIE LUB NIE. WYNAJMOWAŁEM ZE 3 LATA TEMU. ZAPROPONOWAŁEM MU, ŻE OSTATNI DZIEŃ GRATIS I NA TO SIE ZGODZIŁ. W WIEKSZOŚCI LUDZIE NIE POTRAFIĄ NEGOCJOWAĆ, ODWRACAJA SIE I SZUKAJA INNYCH KWATER. TROCHĘ CIERPLIWOŚCI I PODSTAW PSYCHOLOGII. ONI TEŻ SWOJE KALKULUJĄ. LEPIEJ WCZESNIEJ ZAREZERWOWAC NIZ SZUKAC LETNIKÓW. BARDZO CHETNIE ZGADZAJĄ SIE NA DŁUŻSZE POBYTY I TU NAJBARDZIEJ ZBIJA SIĘ CENĘ. NIGDY NIE PRZEPŁACIŁEM, ZAWSZE MIESZKAŁEM W GODNYCH WARUNKACH I W ZGODZIE Z GOSPODARZEM.
freyu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) freyu » 18.01.2010 21:21

darek1 napisał(a):
Jola L-G napisał(a):Kolego Darku... przecież Kolega nigdy w ciemno nie jeździ !!...więc??? skąd ten post w tym temacie ?????

Raczy koleżanka żartować. Ostatno byłem w lipcu w Chorwacji na Krk bez wstepnej rezerwacji miejsca. Do morza miałem 50 m. Widok bezposredni na zatokę.

A że się tak wtrącę i zapytam: czy można namiar prosić na miejsce (chociaż miejscowość) gdzie byłeś? Chyba że to w tym linku co podajesz?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 18.01.2010 21:33

BYŁEM W SILO NA KRK. NAMIARÓW NIE MAM. GOSPODYNI NIE POSIADA SWOJEJ STRONY INTERNETOWEJ. TAM PŁACIŁEM 11,5 EURO OD OSOBY. KLIMATYZACJA, TELEWIZJA POLONIA, DOBRE WARUNKI.
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 18.01.2010 21:35

darek1 napisał(a):BYŁEM W SILO NA KRK.

darek1 wyłącz caps locka z łaski swojej :wink:
freyu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) freyu » 18.01.2010 21:39

Rozumiem że jechałeś w ciemno i znalazłeś po prostu kwaterę?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.01.2010 21:43

freyu napisał(a):Rozumiem że jechałeś w ciemno i znalazłeś po prostu kwaterę?

Jak interesują Cię tego typu ceny to w Silo, o którym mówi Darek bez problemu znajdziesz noclegi w tym przedziale cenowym.
W dziale FAQ jest wątek o noclegach: www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17804
wejdź choćby na link apartmani-hrvatska i jak znajdziesz Silo to i trafisz na podobne ceny.
Pierwsza z brzegu oferta: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i masz w najdroższym okresie sprzedaży 44 euro za 4 osoby
freyu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) freyu » 18.01.2010 21:56

Super, dzięki!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 26
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone