lukasz43 napisał(a):....poniewaz te kwatery nie spełniają zadnych standardów i potem nie ma się komu poskarżyć na fatalne warunki.
anusiek napisał(a):Witam , interesuje mnie wyspa Cres . Czy na przełomieczerwiec-lipiec , można w ciemno ???. W necie mało jest kwater , posty na forum przerobiłam i nadal jestem trochę zielona w tym temacie. Z tego co doczytałam wyspa jest dość droga i trzeba załatwiać nocleg przez agencję na miejscu . Proszę napiszcie czy bez stresu mogę wyruszyć w ciemno . pozdrawiam Anka
sandrulka91 napisał(a):Witam. Wybieramy się w 4 osoby do Chorwacji na wyspę KRK w dniach 25/07/15-02/08/15. I poszukujemy apartamentu z 2 sypialniami. Wiem, ze jest to szczyt sezonu, wiec wolimy nie jechać w ciemno chodź tak planowaliśmy. Jakby ktoś wiedział w jakie miasteczko celować najlepiej lub miał jakieś namiary na nocleg w miarę niewygórowanych cenach proszę o wiadomość na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl będę bardzo wdzięczna
michalagata napisał(a):Witajcie, planujemy wakacje od 15 sierpnia naszym celem jest Punat na wyspie Krk.
Ma ktoś doświadczenia z wyjazdem w ciemno w te okolice, jest szansa na apartament w dobrej lokalizacji dla rodziny czteroosobowej w tym terminie ?
Przeglądamy strony z apartamentami w tej okolicy ale niestety albo cena nie jest satysfakcjonująca albo lokalizacja kiepska i zastanawiamy się czy nie lepiej jechać w ciemno i szukać czegoś na miejscu.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje