KrzychuZiom napisał(a):Pod koniec Sierpnia powinno już być spokojnie my w tym roku 1 Września na Makarskiej znaleźliśmy bez problemu lokum za 10e od os , co prawda nie w centrum ale bardzo fajne , a więc na wyspach myślę tym bardziej nie będzie problemu tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość i siłę po trasie choć rab coś ok 1000km a więc nie ma źle
jacaj napisał(a):Bo ja tak czasami się zastanawiam, że ten wątek to z końcem sierpnia powinien być zamykany ...
I otwierany dopiero np. w czerwcu roku następnego
Bo problem to może być w lipcu, czy sierpniu, ale wrzesień, a właściwie już pod koniec sierpnia to wszędzie wybór jest duży.
A i niższa cena w tym okresie przecież też nieprzypadkowa, większa podaż - mniejszy popyt. Gdyby był problem ze znalezieniem, tłumy ludzi wtedy wypoczywało to przecież cen by nie obniżali
te kiero napisał(a):podpowiedzcie jak z wynajmem w ciemno pod koniec sierpnia na wyspach np: Brać
jakich cen za app. 2os. można się spodziewać
travel napisał(a):No nie wiem , ja 1.09 w poniedziałek w Breli znalazłam coś wolnego dopiero po półtorej godzinie a byłam o 10 rano. Za to już od soboty 6.09 zaczęły się pojawiać kartki z wolnymi apartmanami. Także Brela to wyjątek od Twojej reguły
Za to w pobliskiej Baśce kwaterek było do wyboru i koloru aż się prosili
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje