599 napisał(a):Do Tucepi dotarlismy 25.08, około 09:30,
kwaterę znalezlismy w 30 minut z tego najwiecej czasu stracilismy na dogadanie,bo po
ichniemu "ima" znaczy mam a my myslelismy że nie mam,
zaznaczam że bylismy w 8 osób (4 pary) czyli nie tak łatwo,
w moim przekonaniu mielismy super kwatere,
wszyscy razem ,osobne pokoje,jeden wielki taras,jedna kuchnia,60 kroków do wody,
około 400 kroków do "studenciaka",wiele wolnych miejsc w pierwszej lini,(czego osobiscie nie polecam),
o cenie za "głowę" nie wspomnę bo by wam gula pękła,co prawda nie mielismy klimy ale na
koniec sierpnia nie trzeba,w Chorwacji bylismy pierwszy raz,jesteśmy bardzo zadowoleni,
wrucilismy 2 godziny temu ,droga z powrotem koszmar ,85% drogi deszcz,
na gorąco :ichnie Karlowacko sie nie umywa do naszego piwa,ceny mają z kosmosu ,
poza tym jestesmy zachwyceni,chciałbym tam jeszcze wrócic,
KrzychuZiom napisał(a):Ja tam wole zimne karlovacko
giba0909 napisał(a):599 napisał(a):Do Tucepi dotarlismy 25.08, około 09:30,
kwaterę znalezlismy w 30 minut z tego najwiecej czasu stracilismy na dogadanie,bo po
zaznaczam że bylismy w 8 osób (4 pary) czyli nie tak łatwo,
w moim przekonaniu mielismy super kwatere,
wszyscy razem ,osobne pokoje,jeden wielki taras,jedna kuchnia,60 kroków do wody,
około 400 kroków do "studenciaka",wiele wolnych miejsc w pierwszej lini,(czego osobiscie nie polecam),
o cenie za "głowę" nie wspomnę bo by wam gula pękła,co prawda nie mielismy klimy ale na
koniec sierpnia nie trzeba,w Chorwacji bylismy pierwszy raz,jesteśmy bardzo zadowoleni,
wrucilismy 2 godziny temu ,droga z powrotem koszmar ,85% drogi deszcz,
na gorąco :ichnie Karlowacko sie nie umywa do naszego piwa,ceny mają z kosmosu ,
poza tym jestesmy zachwyceni,chciałbym tam jeszcze wrócic,
wychodzi, że dobrze zabrać browar z ojczyzny> Tańszy i lepszy.
599 napisał(a):kwaterę znalezlismy w 30 minut z tego najwiecej czasu stracilismy na dogadanie,bo po
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje