gmaj22 napisał(a):Odpowiem tak: pytając 3 sierpnia w agencji turystycznej w Tucepi (miejscowość na poludnie od Makarskiej) o wolny apartament na 4 osoby, dostałem odpowiedż, że mają tylko JEDEN na JEDNĄ noc za ...bagatela 160 Euro !! Szybko stamtąd wyjechaliśmy, zatrzymując się dopiero w Orebić na półwyspie Peljesać. A planowaliśmy w ciemno zatrzymać się w Makarskiej co najmniej na tydzień....
Monti napisał(a):Wszyscy pchają się na Makarską w sezonie i zdziwienie, że ciężko o miejsca.
Dziś dojechałem do Pakostanu o 11:00. W ciemno. 4 osoby w tym 2 dzieci.
Apartament znalazł się w 5 minut, a w 15 miałem 3 oferty (sami zaczepiali).
Studio 2 pokoje (2 łóżka + jedno małżeńskie), łazienka i kuchnia, wifi, tv, lodówka, parking pod winogronem w cieniu.
Do tego wielki taras tylko dla nas. Taras zacieniony naturalnie rosnącym winogronem. Teraz pełno wszędzie dojrzałego winogronu, fig i chyba granatów (jak przekroję wieczorem to się przekonam).
Cena za 9 noclegów: 45 euro za dobę (po przeczytaniu forum szykowałem się na 70e). Jedyny minus to ok 4 minut do plaży,ale przy takich warunkach to nie jest jednak minus.
pozdrawiam
proskorpio napisał(a):Wybieram się do Biogradu na moru w ciemno w ten piątek ,czy zrobiło się nieco luźniej i czy są stacze z ofertami.
proskorpio napisał(a):Wybieram się do Biogradu na moru w ciemno w ten piątek ,czy zrobiło się nieco luźniej i czy są stacze z ofertami.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje