Wejdź sobie na makarska-info.hr/en/164/travel-agencies makarska-info.hr/en/accommodation/1
wyślij kilka maili i będziesz wiedział.
pozdrawiam
Figo2 napisał(a): Nie w ciemno na Istrię i Kverner.
ALEX-77 napisał(a):A więc tak ,tak się złożyło że wybrałem się sam do Baska Voda ,w domu nie będę siedział jak mam urlop jest to mój pierwszy wyjazd do Chorwacji z kwaterami jest bardzo ciężko teraz i nie radzę wyjazdu w tym tygodniu w ciemno, na pewno nie do Baski ,ja szukałem dzisiaj dość długo ,w końcu obwiózł mnie koleś na skuterze po całej Baśce pokoju 2 osobowych jak na lekarstwo ,ja jestem w dwójce za 50E "szału ni ma "ale mi wystarczy ,także odradzam wyjazd w ciemno w tym czasie ,tym bardziej z dzieckiem ,a tak po za nawiasem to planuje pozwiedzać parę miejsc z dalszych wypadów to Dubrownik jak ktoś jest chętny z okolicy czy z samej Baśki to dać znać ,auto jest więc nie ma problemu ,a na piwko też chętnie się ugadam także pisać smsmować jestem otwarty na propozycje dobra padam na pysk po dzisiejszej przeprawie ,korki niesamowite ,
jak coś to :
tel.503641541
giba0909 napisał(a):Ja chyba wyleczyłem się w tym roku z wyjazdów w ciemno i to z małym dzieckiem. Mam pytanie. Kiedy i gdzie najlepiej rezerwować coś na przyszły sezon?
przemo35 napisał(a):Witam ja bylem w Primosten w ciemno od 19.07 do 01.08 przyjechalismy o 7 rano na miejsce bez problemow znalazlem apartman 4 osobowy a byla nas trojka 5 minut do plazy stargowalem z 65eu na 55eu dwie duze sypialnie lazienka z duza kuchnia dwa tarasy jeden z pieknym widokiem morze a drugi o strony kuchni wlasicielki dwie starsze panie bardzo mile duzy parking bardzo czysto i schludnie znalezienie zajelo mi ok pól godziny , bylem czwarty raz w ciemno i jestesmy z zona i corka bardzo zadowoleni jechalismy na noc z dolnego slaska uwazam ze najlepiej tam byc wczesnie rano wtedy jest szansa na znalezienie czegos fajnego pozniej sa problemy wakacje sie udaly pozdrawiam cromaniakow.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje