janusz0990 napisał(a):Właście wróciłem z wakacji w Chorwacji, to był mój 6 wyjazd ale pierwszy w ciemno wnioski
- wg mnie nie jest to tańszy wyjazd: co roku rezerwowałem apartamenty dla 5 osób w cenie od 9 do 12 euro za osobe i to bardzo blisko plaży- wystarczyło dłuzej poszukac w internecie i negocjować z nimi przez email, jeśli sie własciciel nie godzil szukałem dalej i tak od grudnia zaczynałem poszukiwania... w tym roku jednak zrobilismy inaczej...
po 15 godzinach jazdy z rzeszowa do makarskiej o godzinie 18 w sobote zaczęlismy poszukiwania ( tak wiem ze to nie była odpowiednia pora) ceny wachały sie od 15 euro do 20 za osobe daleko od plaży.. robiło sie ciemno my nie mielismy apartamentu w ostatniej chwiliwi w tucepi znalezlismy wolne pokoje, było nas sporo bo 10 osób wiec udało sie nam wynegocjować cene która wyniosla 11 euro od osoby
Było nas duzo dlatego było nam trudniej coś znalezc.. wolne były pokoje/apartamenty dla 2-4 osób.. a ceny były wysokie..
Więcej nie zdecyduje sie na wyzjad w ciemno w srodku sezonu, bo nie było taniej a cena za osobe była taka sama jak przy rezerwacji przez internet a nie było internetu i wifi w cenie którą udało nam sie wynegocjowac
Tak wgl klimat sie nam chyba zmienia... duzzoo deszczu tego roku w tej Chorwacji (
a plaża na Bol nie jest piaszczysta
Ta plaża słynny Zlatni Rat na Bolu to chyba nie jedną osobę zawiodła a tu niestety kamienie a nie piaseczek eh sama byłam tym zawiedziona co nie znaczy że nie było cudownie