Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Lickiewicz
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lickiewicz » 11.08.2014 12:01

Wrzesień, Hvar, 4 osoby - 35EUR/doba - oferta od znajomego Chorwata.
To samo tylko 2 osoby - 20EUR/doba...

Widok na morze, wyposażona kuchnia, dwa tarasy - mały swój i drugi duży wspólny z sąsiadami.
Ok. 70m od morza.

My w tym roku Pag - 20EUR/doba, warunki takie same jak wyżej.

Ludzie skąd wy bierzecie te ceny :D[/quote]

cześć:) w tym roku chcemy wybrać się na Hvar, to nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji w ogóle i ceny nieco nas przerażają. Czy mógłbyś podać namiar na ten fajny nocleg? :)
kobert4
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobert4 » 11.08.2014 13:49

dzieki Ela
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 11.08.2014 16:53

To ja tez prosilabym namiar na ten apartament dla 2 osób na Hvar
dekoartstudio
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dekoartstudio » 11.08.2014 17:54

Lickiewicz napisał(a):Wrzesień, Hvar, 4 osoby - 35EUR/doba - oferta od znajomego Chorwata.

Widok na morze, wyposażona kuchnia, dwa tarasy - mały swój i drugi duży wspólny z sąsiadami.
Ok. 70m od morza.

Ludzie skąd wy bierzecie te ceny :D

cześć:) w tym roku chcemy wybrać się na Hvar, to nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji w ogóle i ceny nieco nas przerażają. Czy mógłbyś podać namiar na ten fajny nocleg? :)[/quote]

można namiar na ten apartament 4 osobowy, Hvar ?

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
trajano
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) trajano » 11.08.2014 19:53

te kiero napisał(a):
trajano napisał(a):Ktoś mi dziś zwrócił uwagę, że wyjazd w piątek 15 sierpnia i przyjazd w sobotę 16 sierpnia to zły pomysł, bo to długi weekend i wszystko będzie zajęte. Czy to prawda?

może się zdarzyć, piątek to również u nich święto Velika Gospa,
aczkolwiek przecież turnusy głównie w terminie sobota-sobota, ten gospodin który na to się nastawia i będzie miał obsadę do soboty, to Ci wynajmie

btw: nie cisnąłeś wczoraj wieczór na Braci Mieroszewskich na wys. Expo? (Bmka z Twojego avatara mi śmignęła)

Żona cisła ;-) ale żeś wypatrzył :-)
Adek99
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adek99 » 11.08.2014 20:09

Pytanie do doświadczonych forumowiczów, który dzień jest lepszy na szukanie kwatery w ciemno: piątek (przed weekendem) czy sobota (bo niby turnusy od soboty do soboty)? Nie wiem, czy to ma znaczenie, ale chodzi o pierwszą połowę września. Miałem już wpłacać zaliczkę na rezerwację w Breli (Podrace), ale gospodarz jakiś dziwny, najpierw nie chciał podać na którym piętrze apartament, nie wysłał zdjęć, a teraz kontakt całkiem się urwał, nie odpisuje ma maile. Trochę mam obawy przed wyjazdem w ciemno, ale kusi mnie żeby spróbować.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.08.2014 20:25

We Wrześniu to już nie ma żadnego problemu z kwaterami i łatwiej się targować, wal w ciemno.
waldi-ia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldi-ia » 11.08.2014 21:52

Adek99 napisał(a):Pytanie do doświadczonych forumowiczów, który dzień jest lepszy na szukanie kwatery w ciemno: piątek (przed weekendem) czy sobota (bo niby turnusy od soboty do soboty)? Nie wiem, czy to ma znaczenie, ale chodzi o pierwszą połowę września. Miałem już wpłacać zaliczkę na rezerwację w Breli (Podrace), ale gospodarz jakiś dziwny, najpierw nie chciał podać na którym piętrze apartament, nie wysłał zdjęć, a teraz kontakt całkiem się urwał, nie odpisuje ma maile. Trochę mam obawy przed wyjazdem w ciemno, ale kusi mnie żeby spróbować.

Tak wypadło że w tym roku jadę do Chorwacji 20.08.oczywiście w ciemno, środek tygodnia, 4 osoby, najgorszy wariant jakiego można było się spodziewać, jednak wierzę że nie będzie problemu ze znalezieniem apartamentu.
Wybieram się w okolice Trogiru, jeżeli ktoś posiada sprawdzony namiar proszę o info :papa: :papa:
trajano
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) trajano » 12.08.2014 03:56

Ja jadę na 16.08, nie wiem gdzie zahaczę, poszukiwania zaczynam od Sevidu pod Splitem, jeśli uda mi się coś znaleźć i będzie też w środku tygodnia coś ciekawego to dam znać ;-)
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 12.08.2014 07:01

Adek99 napisał(a):Pytanie do doświadczonych forumowiczów, który dzień jest lepszy na szukanie kwatery w ciemno: piątek (przed weekendem) czy sobota (bo niby turnusy od soboty do soboty)?

w sezonie w Breli: sobota
Adek99 napisał(a):Nie wiem, czy to ma znaczenie, ale chodzi o pierwszą połowę września. Miałem już wpłacać zaliczkę na rezerwację w Breli (Podrace), ale gospodarz jakiś dziwny, najpierw nie chciał podać na którym piętrze apartament, nie wysłał zdjęć, a teraz kontakt całkiem się urwał, nie odpisuje ma maile. Trochę mam obawy przed wyjazdem w ciemno, ale kusi mnie żeby spróbować.

we wrześniu bym się nie zastanawiał, choć zależy jaki masz skład i wymagania, ja zawsze w Breli w ciemno... w sierpniu, i do tego teraz tylko na kilka nocy
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 12.08.2014 07:02

trajano napisał(a):
te kiero napisał(a):
trajano napisał(a):Ktoś mi dziś zwrócił uwagę, że wyjazd w piątek 15 sierpnia i przyjazd w sobotę 16 sierpnia to zły pomysł, bo to długi weekend i wszystko będzie zajęte. Czy to prawda?

może się zdarzyć, piątek to również u nich święto Velika Gospa,
aczkolwiek przecież turnusy głównie w terminie sobota-sobota, ten gospodin który na to się nastawia i będzie miał obsadę do soboty, to Ci wynajmie

btw: nie cisnąłeś wczoraj wieczór na Braci Mieroszewskich na wys. Expo? (Bmka z Twojego avatara mi śmignęła)

Żona cisła ;-) ale żeś wypatrzył :-)

lubię tę wersję, więc zwróciłem uwagę, choć naklejki nie zauważyłem :wink:
Adek99
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adek99 » 12.08.2014 07:16

trajano napisał(a):zależy jaki masz skład i wymagania

Skład nieduży: ja i żona. Wymagania chyba nie za wysokie: aneks kuchenny w pokoju, do 10 minut piechotką na plażę, mile widziany balkon z widokiem na morze. Chyba spróbuje w ciemno, skoro znajdujesz coś w sierpniu to i we wrześniu nie powinno być problemów. Poza tym z tego co widzę to sporo kwater nie ma swoich stron w necie.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 12.08.2014 10:34

Adek99 napisał(a):
trajano napisał(a):zależy jaki masz skład i wymagania

Skład nieduży: ja i żona. Wymagania chyba nie za wysokie: aneks kuchenny w pokoju, do 10 minut piechotką na plażę, mile widziany balkon z widokiem na morze. Chyba spróbuje w ciemno, skoro znajdujesz coś w sierpniu to i we wrześniu nie powinno być problemów. Poza tym z tego co widzę to sporo kwater nie ma swoich stron w necie.

pisałem Ci to ja te kiero (nie wiem w jaki sposób zacytowałeś trajano :wink: )
ja również tylko we dwójkę, masz do wyboru sporo miejscówek w centrum i dzielnicach, powodzenia
CroTisiU
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroTisiU » 12.08.2014 10:45

dekoartstudio napisał(a):
Lickiewicz napisał(a):Wrzesień, Hvar, 4 osoby - 35EUR/doba - oferta od znajomego Chorwata.

Ok. 70m od morza.

Ludzie skąd wy bierzecie te ceny :D

cześć:) w tym roku chcemy wybrać się na Hvar, to nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji w ogóle i ceny nieco nas przerażają. Czy mógłbyś podać namiar na ten fajny nocleg? :)

można namiar na ten apartament 4 osobowy, Hvar ?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl[/quote]

Witajcie poproszę namiary na te apartmany na Hwarze i Pagu ja również wyjeżdżam w ciemno ale jeśli się cos fajngo trafi to zarezerwuję mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Dziękuje i pozdrawiam
Adek99
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adek99 » 12.08.2014 10:54

Adek99 napisał(a):pisałem Ci to ja te kiero (nie wiem w jaki sposób zacytowałeś trajano :wink: )

Też nie wiem jak to się stało, przepraszam :?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 238
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone