k3vin napisał(a):maniust napisał(a):k3vin napisał(a): czy za 50-60 euro można znaleźć apartament z widokiem na morze? czy to będą apartamenty z widokiem na pranie sąsiada?
Można , pytanie tylko w której linii brzegowej , raczej nie pierwszej.....chociaż jak będziecię mieli szczęście.
szczerze nie jest to ważne dla mnie, ważne żeby balkon miał widok na morze, i mam dylemat czy rezerwować ten za 110euro czy jechać w ciemno
k3vin napisał(a):Luska77 napisał(a):k3vin napisał(a):Mam informacje że mam do dyspozycji wolny apartament 50m od plaży na 4 osoby, w cenie 114euro za dzień. To wychodzi po 200euro za osobe za cały tydzień i tu moje pytanie, drogo czy ok? bo nie mam rozeznania. z góry dzięki za odpowiedzi
Uważam, że to z lekka przesada Mi też odpisywali, że mają wolne apartamenty w cenach od 90 euro do 130 euro nawet za dobę. Ale wiem, że na miejscu są tańsze, znajomi znaleźli od 50-65 euro ( 4-osoby ) za dobę, no z tym tylko, że to było w lipcu, a to chyba różnica, z tego co wynika z informacji na forum
poczytałem troche forum i również stwierdzam że 110 euro to dużo, jeszcze jedno pytanie, czy za 50-60 euro można znaleźć apartament z widokiem na morze? czy to będą apartamenty z widokiem na pranie sąsiada?
papse napisał(a):
Luska77 i yogi180 po przyjeździe na miejsce dajcie znać jak Wam poszło.
yogi180 - my też startujemy z KR tylko tydzień później
KiniaK napisał(a):To i ja się podłączę do pytań:)
Planujemy dotrzeć na miejsce 18.08 (2 osoby), celujemy w coś na linii Sibenik - Trogir.
Czy w tym terminie na ogół robi się już ciut luźniej czy nadal może być duży problem z kwaterami? Na miejsce dojedziemy nie później niż o 15 - robimy sobie nocleg transferowy już w Cro.
para-35-38 napisał(a):KiniaK napisał(a):To i ja się podłączę do pytań:)
Planujemy dotrzeć na miejsce 18.08 (2 osoby), celujemy w coś na linii Sibenik - Trogir.
Czy w tym terminie na ogół robi się już ciut luźniej czy nadal może być duży problem z kwaterami? Na miejsce dojedziemy nie później niż o 15 - robimy sobie nocleg transferowy już w Cro.
Skonfrontuj swoje wymagania co do pokoju ze swoim budżetem na zakwaterowanie i podziel przez termin w którym chcecie jechać.
A tak poważniej to jakie macie wymagania co do pokoju i jaką maksymalną cenę możecie zapłacić ?
p007 napisał(a):27.07 w tym roku - wyjazd w ciemno . Dojechałem do Srimy
(...)
Na Ciovo było sporo wolnych miejsc w tym czasie - dzisiaj wróciłem .
p007 napisał(a): nie rzuciły mnie na kolana
KiniaK napisał(a):Wymagania mamy takie, żeby było gdzie spać, gdzie gotować, łazienka w pokoju i taras
Jakby się trafił widok na morze to się nie obrazimy, ale nie zależy nam na lokalizacji 20m od wody.
Plaże chcemy mieć do 10min piechotą i raczej będziemy celować w mniejsze i spokojniejsze miejscowości, nie chcemy jakiejś mocno turystycznej i imprezowej okolicy.
Jeśli chodzi o cenę, to nasz max to 45e (12 noclegów).
KiniaK napisał(a): I dlaczego 15 to późno???
Luska77 napisał(a):A może ktoś jest w Podgorze lub Tucepi i wie gdzie jest coś wolnego Chętnie skorzystam z ciekawych ofert Piszcie na priv,dzięki.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje