ewelinkaa9027 napisał(a):Aktualności z Makarskiej, tak jak co roku ktoś stał z karteczką na wjezdzie tak w tym roku nic. Chodzilisimy i szukalismy na dwie osoby, krzycza sobie po 60 euro conajmniej jak juz sie cokolwiek znajdzie. My znalezlismy za 45 Euro jednak warunki nie sa jakies luksusowe. Jeden Chorwat nawet krzyknal 150 euro za dwie doby MIejmy nadzieje ze od soboty coś się zwolni po wymianie turnusu i da rade coś ogarnietego znalezc.
k3vin napisał(a):Mam informacje że mam do dyspozycji wolny apartament 50m od plaży na 4 osoby, w cenie 114euro za dzień. To wychodzi po 200euro za osobe za cały tydzień i tu moje pytanie, drogo czy ok? bo nie mam rozeznania. z góry dzięki za odpowiedzi
Luska77 napisał(a):k3vin napisał(a):Mam informacje że mam do dyspozycji wolny apartament 50m od plaży na 4 osoby, w cenie 114euro za dzień. To wychodzi po 200euro za osobe za cały tydzień i tu moje pytanie, drogo czy ok? bo nie mam rozeznania. z góry dzięki za odpowiedzi
Uważam, że to z lekka przesada Mi też odpisywali, że mają wolne apartamenty w cenach od 90 euro do 130 euro nawet za dobę. Ale wiem, że na miejscu są tańsze, znajomi znaleźli od 50-65 euro ( 4-osoby ) za dobę, no z tym tylko, że to było w lipcu, a to chyba różnica, z tego co wynika z informacji na forum
maniust napisał(a):k3vin napisał(a): czy za 50-60 euro można znaleźć apartament z widokiem na morze? czy to będą apartamenty z widokiem na pranie sąsiada?
Można , pytanie tylko w której linii brzegowej , raczej nie pierwszej.....chociaż jak będziecię mieli szczęście.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje