Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.09.2009 07:49

szkudel napisał(a):.....poproszę o namiary na tą kwaterę o której wspominasz. Tutaj albo ....

.......albo jak nie jest to objęte klauzulą "Sciśle Tajne" to tu: www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=12997
RadamiaN
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RadamiaN » 09.09.2009 08:15

Idzik napisał(a):Jedź na Ciovo ... prosto potem na GORNIJ OKREG, walisz aż zaczniesz hamować przed morzem! Tam parkujesz i pytasz o noclegi xD

ja tak zrobilem i w 1szej chacie znalazlem nocleg. zawsze jadę w ciemno :D

a jeszcze ten okres ...to już prawie koniec Sezonu i tam będzie troche luuuzniej.

8/09/09 Wróciłem z Trogiru - wyjazd w ciemno. Mnóstwo wolnych apartamentów i sobe. Na tej wyspie do wyboru do koloru !
arek71
Croentuzjasta
Riwiera Makarska bez rezerwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek71 » 26.11.2009 17:55

Witam drodzy cromaniacy :D mam pytanko, czy był ktoś w tym roku, w pierwszej połowie lipca na Riwierze Makarskiej bez wczesniejszej rezerwacji (w ciemno). Zamierzam jechać tam w przyszłym roku, interesuje mnie jakie są szanse znalezienia w miare taniego i atrakcyjnego apartamentu. Dodam, że jedziemy w dwie rodziny 5-osobowe, interesuja nas spokojne, małe miejscowosci. Za informacje dziekuje :D :wink:
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 26.11.2009 19:55

Jak na pierwszą połowę lipca (to już sezon) to mogą być małe kłopoty za znależieniem lokum dla w sumie 10 osób ale poprzegladaj oferty może coś znajdziesz odpowiedniego i wczesniej zarezerwujesz :)
Apatramenty w Chorwacji
sroczka66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sroczka66 » 27.11.2009 09:53

Przyjechaliśmy do Baski Vody 6 lipca. Po 20 minutach mieliśmy już apartament, tyle że dla 5 osób.

Bardzo dużo Chorwatów oferowało wolne pokoje i apartamenty. Znacznie gorzej było po 12 lipca.
Blums
Croentuzjasta
Re: Riwiera Makarska bez rezerwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 29.11.2009 17:18

arek71 napisał(a):Witam drodzy cromaniacy :D mam pytanko, czy był ktoś w tym roku, w pierwszej połowie lipca na Riwierze Makarskiej bez wczesniejszej rezerwacji (w ciemno). Zamierzam jechać tam w przyszłym roku, interesuje mnie jakie są szanse znalezienia w miare taniego i atrakcyjnego apartamentu. Dodam, że jedziemy w dwie rodziny 5-osobowe, interesuja nas spokojne, małe miejscowosci. Za informacje dziekuje :D :wink:

Witaj bez najmniejszego problemu coś znajdziesz , w tym roku byłem w Tucepi na początku lipca i znalazłem super apartament za 38 euro. Apartamenty takie sobie z przymrużeniem oka, w necie były w tym samym czasie po 70-80 euro.
W małych miejscowościach identycznie, przez neta 50-80 euro a na miejscu za 25 :D nie od osoby tylko za cały apartament. Raz pojechałem z rezerwacja i już nigdy tego nie zrobię - byłem z 4-ro latkiem, tak więc bez obaw :)
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 30.11.2009 11:35

arek71 napisał(a):Witam drodzy cromaniacy :D mam pytanko, czy był ktoś w tym roku, w pierwszej połowie lipca na Riwierze Makarskiej bez wczesniejszej rezerwacji (w ciemno). Zamierzam jechać tam w przyszłym roku, interesuje mnie jakie są szanse znalezienia w miare taniego i atrakcyjnego apartamentu. Dodam, że jedziemy w dwie rodziny 5-osobowe, interesuja nas spokojne, małe miejscowosci. Za informacje dziekuje :D :wink:

Byliśmy w tym roku w Gradacu w 3 rodziny - razem 13 osób - od 4 lipca. Jechaliśmy w ciemno, noclegi znalezione w ciągu 30 - 40 minut. Ceny za apartamenty - 3 osobowy z klimą 45 eur, 4 osobowy - 50 euro, dla pozostałych pokoje w cenie od 10 - 12 eur/osoba. Tax w cenie.
Odeta
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Odeta » 01.12.2009 23:52

My bylismy w Breli od 10 lipca. Mieliśmy piękny apartament z cudnym widokiem za 50 euro dla 4 osób , ale ceny były różne,zależy czego szukasz. Troche cierpliwości a znajdziesz coś dla siebie :)
BigDaniel
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) BigDaniel » 08.12.2009 13:07

Ja jechałem całokowicie w ciemno nawet nie miałem określonej miejscowości do której jade!!!! No i bez problemu znalazłem nocleg na polu namiotowym w miejscowości Omiś!! Tylko z tym że ja szukałem tylko pola namiotowego i było super!!! A jechałem w pierwszej połowie sierpnia!! :D
Kaska1207
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kaska1207 » 10.12.2009 21:54

Witajcie! Grafik urlopowy na przyszłe wakacie już mam,pora więc pomału planować wyjazd.Naszym celem jest tym razem Pag.Szukam niedrogich apartamentów blisko morza.Wyjeżdżamy w trzy rodziny:5,4,i 2-os.Nawiązałam kontakt z chorwacką agencją Mediteran.Przysłano nam oferty znacznie tańsze niż propozycje naszych biur.Mam pytanie,czy może ktoś załatwiał już coś z tą agencją,czy jest wiarygodna? Boję się zaliczkować bez gwarancji bezpieczeństwa.A może ktoś poleci jakieś ciekawe niedrogie apartamenty dla nas ,najlepiej bez pośredników.Mój adres email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.plwiam Cromaniaków Kaska :
Kaska1207
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kaska1207 » 10.12.2009 21:56

Dodam jeszcze ,że planujemy dwa tygodnie od 28 sierpnia.
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 10.12.2009 22:19

Kaska1207 napisał(a):Witajcie! Grafik urlopowy na przyszłe wakacie już mam,pora więc pomału planować wyjazd.Naszym celem jest tym razem Pag.Szukam niedrogich apartamentów blisko morza.Wyjeżdżamy w trzy rodziny:5,4,i 2-os.Nawiązałam kontakt z chorwacką agencją Mediteran.Przysłano nam oferty znacznie tańsze niż propozycje naszych biur.Mam pytanie,czy może ktoś załatwiał już coś z tą agencją,czy jest wiarygodna? Boję się zaliczkować bez gwarancji bezpieczeństwa.A może ktoś poleci jakieś ciekawe niedrogie apartamenty dla nas ,najlepiej bez pośredników.Mój adres email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.plwiam Cromaniaków Kaska :

Polecane apartamenty w dziale FAQ i Apartamenty...

Dlaczego zadajesz pytanie o agencję w temacie - Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? :?: :?

Na forum jest założony temat odnośnie tej agencji Agencja turystyczna Mediteran.Pag Jak dotąd bez żadnej odpowiedzi, ale jak zadasz w nim pytanie (odświeżysz temat) to z pewnością szybciej ktoś to zauważy.

(jak moderator przyklei to w wymienionym temacie, to można mój post usunąć)
dagmara2003
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagmara2003 » 04.01.2010 16:22

To widze że nie muszę teraz nic rezerwować:) Planujemy wyjazd we wrześniu, pierwsza połowa. Najpierw Istria, potem Dalmacja. Czyli mogę spać spokojnie i jechac w ciemno?
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 04.01.2010 16:51

dagmara2003 napisał(a):To widze że nie muszę teraz nic rezerwować:) Planujemy wyjazd we wrześniu, pierwsza połowa. Najpierw Istria, potem Dalmacja. Czyli mogę spać spokojnie i jechac w ciemno?

ja jade z rezerwacją z uwagi na 2 letnie dziecko w innym przypadku jechał bym w ciemno
jak by co to popytaj informacyjnie:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
dagmara2003
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagmara2003 » 04.01.2010 16:56

My jedziemy z 6cio latkiem:). W ubiegłym roku byliśmy w maju w Podgorze, teraz chcemy zobaczyć też Istrię. Szukam kwater w Rovinj, myślę że we wrzesniu nie będzie problemu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 24
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone