szkudel napisał(a):.....poproszę o namiary na tą kwaterę o której wspominasz. Tutaj albo ....
.......albo jak nie jest to objęte klauzulą "Sciśle Tajne" to tu: www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=12997
szkudel napisał(a):.....poproszę o namiary na tą kwaterę o której wspominasz. Tutaj albo ....
Idzik napisał(a):Jedź na Ciovo ... prosto potem na GORNIJ OKREG, walisz aż zaczniesz hamować przed morzem! Tam parkujesz i pytasz o noclegi xD
ja tak zrobilem i w 1szej chacie znalazlem nocleg. zawsze jadę w ciemno
a jeszcze ten okres ...to już prawie koniec Sezonu i tam będzie troche luuuzniej.
arek71 napisał(a):Witam drodzy cromaniacy mam pytanko, czy był ktoś w tym roku, w pierwszej połowie lipca na Riwierze Makarskiej bez wczesniejszej rezerwacji (w ciemno). Zamierzam jechać tam w przyszłym roku, interesuje mnie jakie są szanse znalezienia w miare taniego i atrakcyjnego apartamentu. Dodam, że jedziemy w dwie rodziny 5-osobowe, interesuja nas spokojne, małe miejscowosci. Za informacje dziekuje
arek71 napisał(a):Witam drodzy cromaniacy mam pytanko, czy był ktoś w tym roku, w pierwszej połowie lipca na Riwierze Makarskiej bez wczesniejszej rezerwacji (w ciemno). Zamierzam jechać tam w przyszłym roku, interesuje mnie jakie są szanse znalezienia w miare taniego i atrakcyjnego apartamentu. Dodam, że jedziemy w dwie rodziny 5-osobowe, interesuja nas spokojne, małe miejscowosci. Za informacje dziekuje
Kaska1207 napisał(a):Witajcie! Grafik urlopowy na przyszłe wakacie już mam,pora więc pomału planować wyjazd.Naszym celem jest tym razem Pag.Szukam niedrogich apartamentów blisko morza.Wyjeżdżamy w trzy rodziny:5,4,i 2-os.Nawiązałam kontakt z chorwacką agencją Mediteran.Przysłano nam oferty znacznie tańsze niż propozycje naszych biur.Mam pytanie,czy może ktoś załatwiał już coś z tą agencją,czy jest wiarygodna? Boję się zaliczkować bez gwarancji bezpieczeństwa.A może ktoś poleci jakieś ciekawe niedrogie apartamenty dla nas ,najlepiej bez pośredników.Mój adres email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.plwiam Cromaniaków Kaska :
dagmara2003 napisał(a):To widze że nie muszę teraz nic rezerwować:) Planujemy wyjazd we wrześniu, pierwsza połowa. Najpierw Istria, potem Dalmacja. Czyli mogę spać spokojnie i jechac w ciemno?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje