te kiero napisał(a):... wiem że TU było wolne, bo tam zwykle jest wolne
Dopiero doczytałem , te kiero napisz dlaczego tam zwykle jest wolne?
Figo2 napisał(a):Szału nie ma = odpowiedziały 3 agencje. 4 oferty.
Figo2 napisał(a):są pierwsze odpowiedzi. Szału nie ma jak na razie. . Dla zainteresowanych - oferty >90EUR/apartament.
Lednice napisał(a):Para za 40, 4 osoby za 80
Lednice napisał(a):Ten apartament nad Gardą z pościelą czy bez, ze sprzątaniem końcowym w cenie, czy bez, itp.
Znam włoskie oferty, cena atrakcyjna, a jak się doliczy pościel, sprzątanie i inne pier.oły, to już jest znacznie mniej fajna.
Zdecydowanie drożej niż w Chorwacji.
No i do Włoch nikt nie jeździ w ciemno, tylko rezerwacje Przestestowane
Lednice napisał(a):Raul, kiedy wreszcie do ciebie dotrze, że teraz jest szczyt szczytów sezonu na Istrii i obojętnie jakbyś nie jechał, to jest full ludzi i trudno coś dobrego za umiarkowaną sumę znaleźć
A ktoś jadąc w ciemno, będzie miał totalny stres, bo o tym się dopiero przekona na miejscu
masz błędne wyobrażenie o tym wszystkim, które niepotrzebnie narzucasz pozostałym.
walp napisał(a): masz błędne wyobrażenie
Raul73 napisał(a):walp napisał(a):Tadeusz, masz błędne wyobrażenie o tym wszystkim, które niepotrzebnie narzucasz pozostałym.
Człowiek pytał, jak najlepiej coś znaleźć, a nie czy jest szczyt, czy nie jest.
I gdzie ja napisałem w ostatnim poście, że teraz nie jest szczyt? Gdzie w nim napisałem o jeździe w ciemno? Czytaj ze zrozumieniem, zanim coś napiszesz....
Jesli nie umiesz doradzić, to chociaz przestań przeszkadzać.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje