Włosi tradycyjnie jadą na urlop w sierpniu.
Na Istrię mają blisko
giba0909 napisał(a):Mam pytanie do doświadczonych Cromaniaków. Czy na Istrii, Kvernerze w sierpniu jest większy najazd Włochów, Niemców, a co za tym idzie ciężej znaleźć kwaterę w ciemno niż w pozostałych rejonach Chorwacji chociażby w Dalmacji?
welt28 napisał(a):Witajcie 70 euro za dobe znajde cos w Breli czy Basce????Kurcze tyle tego jest na roznych stronach ale wszystkie zarezerwowane jade 26 na noc w niedziele 27.07 tam bede ....Znajde cos w tej kwocie 9-10 nocy????Pomocy !!
welt28 napisał(a):Witajcie 70 euro za dobe znajde cos w Breli czy Basce????Kurcze tyle tego jest na roznych stronach ale wszystkie zarezerwowane jade 26 na noc w niedziele 27.07 tam bede ....Znajde cos w tej kwocie 9-10 nocy????Pomocy !!
welt28 napisał(a):No tak kto nie ma w glowie ten ma... nie napisalem ze z żoną i 5 letnia coreczką 70 euro to duzo i malo za kwatere 3 os......a byl ktos w Podstramie??jak patrze na widok satelitarny to wszystko przy drodze glownej zaraz morze....blisko Split ok ale piechota nie za bardzo heheh ...Jakies doswiadczenia z tej okolicy ktos ma? )))
VONPLES napisał(a):welt28 napisał(a):No tak kto nie ma w glowie ten ma... nie napisalem ze z żoną i 5 letnia coreczką 70 euro to duzo i malo za kwatere 3 os......a byl ktos w Podstramie??jak patrze na widok satelitarny to wszystko przy drodze glownej zaraz morze....blisko Split ok ale piechota nie za bardzo heheh ...Jakies doswiadczenia z tej okolicy ktos ma? )))
70 euro ....to dużo!! My jeździmy od 4 lat do Podacy (30 km na południe od Makarskiej)...tak zwane pokoje rezerwujemy sobie w kwietniu (mamy swoich gospodarzy)....i za 3 osoby (2+1) ...płacimy 32 euro!! Pokój to...sypialnia + kuchnia+ wc+ balkon (no...balkonik)....bez wi-fi, tivi...i klimy!!
VONPLES napisał(a):...jeśli chcesz wydać 70 euro za osobodobę...to znajdziesz "coś" w 100%
alycja napisał(a):Wróciłam 13.07. z Tucepi i apartamentów wolnych było full a naganiaczy jeszcze wiecej. Jednak za rok tez zarezerwuje ze wzgledu na 2 tys km do pokonania i dziecko na pokładzie. Po takiej drodze marzyłam tylko o prysznicu. a nie szukaniu apka.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje