oshi napisał(a):Witam chciałbym zapytać jak stoi sprawa z wyjazdem w 2 osoby na Hvar lub Korcule w ciemno?czy jest możliwość znalezienia w ciemno jakiegoś apartamentu?czy baza noclegowa jest duża?termin sierpień.... Prosiłbym o jakieś info na ten temat.
Fanka napisał(a):oshi napisał(a):Witam chciałbym zapytać jak stoi sprawa z wyjazdem w 2 osoby na Hvar lub Korcule w ciemno?czy jest możliwość znalezienia w ciemno jakiegoś apartamentu?czy baza noclegowa jest duża?termin sierpień.... Prosiłbym o jakieś info na ten temat.
Jadę 2 raz na Hvar, większe skupiska kwater są wokół miast, Hvar, Stari Grad, Jelsa, Sucuraj, w zatoczkach jest mało kwater i ciężko je objeżdżać ze względu na trudne dojazdy krętymi szutrówkami.
oshi napisał(a):Fanka napisał(a):oshi napisał(a):Witam chciałbym zapytać jak stoi sprawa z wyjazdem w 2 osoby na Hvar lub Korcule w ciemno?czy jest możliwość znalezienia w ciemno jakiegoś apartamentu?czy baza noclegowa jest duża?termin sierpień.... Prosiłbym o jakieś info na ten temat.
Jadę 2 raz na Hvar, większe skupiska kwater są wokół miast, Hvar, Stari Grad, Jelsa, Sucuraj, w zatoczkach jest mało kwater i ciężko je objeżdżać ze względu na trudne dojazdy krętymi szutrówkami.
Dziękuję za odpowiedź i mam jeszcze małe pytanie, czy w sierpniu będzie duży problem z miejscami? Ewentualnie czy mógłbym prosić o jakieś namiary, w razie problemów będę wiedział gdzie pytać o coś fajnego.....bartomiejmarek@gmail.com
filip122 vel Darek napisał(a):Nie wiem czy zdążycie mi odpowiedzieć, bo wyjazd jutro okolo godziny 14 tej. do tej pory 3 razy bylismy w Cro ale zawsze na autocampy i wiadomo zawsze w ciemno. w tym roku jedziemy na tzw apartamenty w 5 osób 2 dorosłych i trojka dzieci właściwie młodzieży 17 lat. Pytanie moje czy jest ktos teraz w Gradac i mi odpowie czy długo szukał kwatery? znalazłem jedna w necie koresponduje z właścicielką i dostaniemy w sumie dwa apartamenty 3 osobowe za cene 75 euro czyli nieźle 15 euro za osobę, jest klima jest internet, ale te apartamenty to naprawdę małe pokoje z trzema łózkami malutki aneks kuchenny i łazienką i tak prawdę powiedziawszy taki wczesny gierek. Nie jestem przekonany do tego lokum. Napiszcie mi czy jest możliwe w tej miejscowości albo w Tucepi lub w Baska Voda Brela znaleźć teraz jadać na miejsce lokum dla 5 osób najlepiej żeby to był apartament dwupokojowy z przestronnym pokojem dziennym. Bo już sam nie wiem czy brać to co mi proponują przez neta czy jechać w ciemno. Przyznam sie ze do tej pory to bylem taki gieroj ze zawsze w ciemno, ale jak napisałem z 20 maili z zapytaniem o wolne miejsca to albo nikt nie odpisał albo ze zajęte.
Lednice napisał(a):filip122 vel Darek napisał(a):Nie wiem czy zdążycie mi odpowiedzieć, bo wyjazd jutro okolo godziny 14 tej. do tej pory 3 razy bylismy w Cro ale zawsze na autocampy i wiadomo zawsze w ciemno. w tym roku jedziemy na tzw apartamenty w 5 osób 2 dorosłych i trojka dzieci właściwie młodzieży 17 lat. Pytanie moje czy jest ktos teraz w Gradac i mi odpowie czy długo szukał kwatery? znalazłem jedna w necie koresponduje z właścicielką i dostaniemy w sumie dwa apartamenty 3 osobowe za cene 75 euro czyli nieźle 15 euro za osobę, jest klima jest internet, ale te apartamenty to naprawdę małe pokoje z trzema łózkami malutki aneks kuchenny i łazienką i tak prawdę powiedziawszy taki wczesny gierek. Nie jestem przekonany do tego lokum. Napiszcie mi czy jest możliwe w tej miejscowości albo w Tucepi lub w Baska Voda Brela znaleźć teraz jadać na miejsce lokum dla 5 osób najlepiej żeby to był apartament dwupokojowy z przestronnym pokojem dziennym. Bo już sam nie wiem czy brać to co mi proponują przez neta czy jechać w ciemno. Przyznam sie ze do tej pory to bylem taki gieroj ze zawsze w ciemno, ale jak napisałem z 20 maili z zapytaniem o wolne miejsca to albo nikt nie odpisał albo ze zajęte.
Bierz te apartmany za 75 i nie kombinuj
Wakacje to nie czas zeby sie stresowac, masz jeden problem mniej
filip122 vel Darek napisał(a):No właśnie też tak się zastanawiam. Ciekawe ilu wlascicieli apartamentów ma reklamę w necie a ilu bazuje tylko na kliencie z ulicy. Zastanawia mnie jeszcze ze jak napisałem ze pokoje maskę i aneks mini to właścicielka opuściła cenę o 10 % to albo jest dużo wolnych apartamentów i walczy o klienta albo tak ma. Bo w sumie napisałem okolo 20 maili i dostałem około 16 odpowiedzi ze zajęte. Korzystam z takich wyszukiwarek kwater zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i w sumie kryterium 5 osob termin od 18 do 28 07 i praktycznie nic nie wyszukuje to dziwne bardzo, Maile pisałem z tej strony zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Moze trzeba by napisac jeszcze wiecej maili .
filip122 vel Darek napisał(a): Pytanie moje czy jest ktos teraz w Gradac i mi odpowie czy długo szukał kwatery?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje