Mona_M napisał(a):I kolejne pytanie mam. Był ktoś ostatnio na Ciovo? Mam ofertę za 75 euro za 5 osób i nie wiem co opinie ta wyspa ma różne (ale wpisy jakieś starawe).
Poczytaj relacje - jest kilka z 2013 roku.
Mona_M napisał(a):I kolejne pytanie mam. Był ktoś ostatnio na Ciovo? Mam ofertę za 75 euro za 5 osób i nie wiem co opinie ta wyspa ma różne (ale wpisy jakieś starawe).
Janusz Bajcer napisał(a):Mona_M napisał(a):I kolejne pytanie mam. Był ktoś ostatnio na Ciovo? Mam ofertę za 75 euro za 5 osób i nie wiem co opinie ta wyspa ma różne (ale wpisy jakieś starawe).
Fanka napisał(a):ignas128 napisał(a):Nasze doświadczenia z zeszłego roku 2013r.
Wyjazd na 12 osób w okolice Riwiery Makarskiej na początku sierpnia - oczywiście w ciemno.
Wymagania co do apartamentu to klima - wszyscy w miarę blisko siebie (najlepiej jeden budynek) - cena do 18euro/osoba.
W Breli wolnych apartamentów brak (w jednym budynku dla tylu osób).
W Baśka Voda po godzinie poszukiwania apartman znaleziony (16,5euro z klimą i wszystkimi opłatami) - wszystkie 12 osób w jednym budynku - rozmieszczone na 2 apartamenty 4+2.
Też wszyscy mówili, że to nie możliwe, że Makarska, że będzie wysoka cena i brak czegoś sensownego...
A jednak się udało i jakiegoś ogromnego problemu nie było...
Dwa lata temu na Ciovo w Okrug Gurnij dla 14 osób w 20 minut nocleg znaleziony też w ciemno.
No, ale jest różnica kiedy szuka 12 osób, a kiedy lata 1 osoba...Mieliście 12 razy większą silę szukania, od 1 osoby, od 2 osób 6 razy większą. No i tak szukaliście dosyć długo w zeszłym roku bo z 2 godziny, jak nie dłużej razem z Brelą, a gdyby to przemnożyć, przez 12 osób to szukaliście 24 godziny...
ignas128 napisał(a):Fanka napisał(a):ignas128 napisał(a):Nasze doświadczenia z zeszłego roku 2013r.
Wyjazd na 12 osób w okolice Riwiery Makarskiej na początku sierpnia - oczywiście w ciemno.
Wymagania co do apartamentu to klima - wszyscy w miarę blisko siebie (najlepiej jeden budynek) - cena do 18euro/osoba.
W Breli wolnych apartamentów brak (w jednym budynku dla tylu osób).
W Baśka Voda po godzinie poszukiwania apartman znaleziony (16,5euro z klimą i wszystkimi opłatami) - wszystkie 12 osób w jednym budynku - rozmieszczone na 2 apartamenty 4+2.
Też wszyscy mówili, że to nie możliwe, że Makarska, że będzie wysoka cena i brak czegoś sensownego...
A jednak się udało i jakiegoś ogromnego problemu nie było...
Dwa lata temu na Ciovo w Okrug Gurnij dla 14 osób w 20 minut nocleg znaleziony też w ciemno.
No, ale jest różnica kiedy szuka 12 osób, a kiedy lata 1 osoba...Mieliście 12 razy większą silę szukania, od 1 osoby, od 2 osób 6 razy większą. No i tak szukaliście dosyć długo w zeszłym roku bo z 2 godziny, jak nie dłużej razem z Brelą, a gdyby to przemnożyć, przez 12 osób to szukaliście 24 godziny...
szukało dwie grupy po 3 osoby, a reszta czekała na wyniki poszukiwań i piła piwo.
Znalezienie lokum było by o wiele szybsze gdybyśmy nie chcieli być w jednym budynku blisko siebie.
P.S. Twoje wyliczenia na temat szukania 24 godziny są z kosmosu... ale wzór ciekawy
Mona_M napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Mona_M napisał(a):I kolejne pytanie mam. Był ktoś ostatnio na Ciovo? Mam ofertę za 75 euro za 5 osób i nie wiem co opinie ta wyspa ma różne (ale wpisy jakieś starawe).
Szukam szukam i nie mogę "oszukać"
Janusz Bajcer napisał(a):Mona_M napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Mona_M napisał(a):I kolejne pytanie mam. Był ktoś ostatnio na Ciovo? Mam ofertę za 75 euro za 5 osób i nie wiem co opinie ta wyspa ma różne (ale wpisy jakieś starawe).
Szukam szukam i nie mogę "oszukać"
spis-tresci-t25746.html
KarolKraw napisał(a):Cześć Wszystkim,
Razem z dziewczyną planujemy wyjazd do Chorwacji w dn. 08.08.2014 -15.08.2014. Nie byliśmy tam jeszcze wcześniej ale planowaliśmy pojechać bardziej na południe i centrum. Moje pytanie brzmi czy ma ktoś namiar na w miarę spokojne miejsce nie bardzo oblegane. Odległość do plaży nie ma dla nas większego znaczenia bo i tak będziemy samochodem a oprócz plażowania planujemy zwiedzanie. Dobrze by było gdyby udało się znaleźć nocleg tak do 40 euro (za apartament 2 osoby) lub coś w tych okolicach, jak taniej to jeszcze lepiej. Warunki nie muszą być super bo raczej nie zamierzamy tam spędzać za dużo czasu. Gdyby był aneks kuchenny byłoby fajnie ale nie jest to warunek konieczny. Z góry dziękuję za namiary. Pozdrawiam!
Cromaniak66 napisał(a):KarolKraw napisał(a):Cześć Wszystkim,
Razem z dziewczyną planujemy wyjazd do Chorwacji w dn. 08.08.2014 -15.08.2014. Nie byliśmy tam jeszcze wcześniej ale planowaliśmy pojechać bardziej na południe i centrum. Moje pytanie brzmi czy ma ktoś namiar na w miarę spokojne miejsce nie bardzo oblegane. Odległość do plaży nie ma dla nas większego znaczenia bo i tak będziemy samochodem a oprócz plażowania planujemy zwiedzanie. Dobrze by było gdyby udało się znaleźć nocleg tak do 40 euro (za apartament 2 osoby) lub coś w tych okolicach, jak taniej to jeszcze lepiej. Warunki nie muszą być super bo raczej nie zamierzamy tam spędzać za dużo czasu. Gdyby był aneks kuchenny byłoby fajnie ale nie jest to warunek konieczny. Z góry dziękuję za namiary. Pozdrawiam!
Cześć,
podaj maila to prześlę Ci coś pod rozwagę
mervik napisał(a):maniust napisał(a):Współczuję mężowi....... mieć taką żonę.mervik napisał(a): do męża krzyczała że bez znalezienia kwatery niech się nie pokazuje
Maniuś no wiesz ,może obiecał jej typu ,,kochanie kwaterkę znajdziemy w pięć minut ..
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje