Łukasz789 napisał(a):Nie , nie jest to trolling i
Łukasz789 napisał(a):I moim zdaniem ceny za dobry apartament (odległość w okolicach 250m od plaży własna łazienka , mebel nadające się do użytku , klimatyzacja i powiedzmy WIFI) zaczynają się od 40 euro od osoby. Może po sezonie lub po ogromnej znajomości zejdzie się do 30euro od osoby. Nie dam sobie wmówić ,że ktoś wynajmuje kwaterę max 50m od morza z WiFI , klimatyzacjom i pełnym wypasem za 20 euro od osoby, na dodatek w szczycie sezonu. Już ktoś tutaj napisał,że jest do wynajęci apartament za 45 euro , ale na pewno nie od całego apartamentu ale od osoby.
Łukasz789 napisał(a):... Nie dam sobie wmówić ,że ktoś wynajmuje kwaterę max 50m od morza z WiFI , klimatyzacjom i pełnym wypasem za 20 euro od osoby, na dodatek w szczycie sezonu. Już ktoś tutaj napisał,że jest do wynajęci apartament za 45 euro , ale na pewno nie od całego apartamentu ale od osoby. ...
anakin napisał(a):A cóż ty człowieku za pierdoły wypisujesz
W życiu nie widziałem, a już na pewno nie wynajmowałem ap. gdzie wołali 40 ojro od osoby!
Mało tego - nawet takiego w sieci nie spotkałem.
Daj linka z łaski swojej, bom okrutnie ciekaw gdzie to jest!
No chyba, że na murach Dubrovnika....
Tak dla Twojej informacji (choć i tak sobie pewnie wmówić nie dasz) - w życiu nie płaciłem więcej niż 55 ojro za 4 osoby, w szczycie sezonu z klimą i maksymalnie 100 m od Jadrana.
W poziomie- nie w pionie, żeby była jasność.
Moge tego linka prosić?
Raul73 napisał(a):Apartement prezydencki w Sheratonie w Zagrzebiu - od 76 ojro za osobę:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje