Panie Łukaszu
Podane przez ciebie liczby, czyli te 3000 złotych, się nie zgadzają z tym, co napisałeś we wrześniu 2013 na forum o tym samym pobycie, tu koszt pobytu miał wynieść przeszło 4000 złotych
:
Proponuję ustalić jedną wersję zeznań
Postnapisał(a) Łukasz789 » 08.09.2013 11:43
Mnie kopara opadła w momencie kiedy zacząłem szukać miejsca do spania bo wszyscy twierdzili ,że płaci się za apartament a mnie wszędzie mówili ,że podana na tym forum kwotę od osoby i zrobiła się taka kwota ,że się mnie słabo zrobiło. A popełniłem błąd i to kolosalny wziąłem dwóch kumpli i powiedziałem im 2000 kun chorwackich za 14 dniowy pobyt od osoby bo przecież jak jadę sam , wynajmuje apartament sam to ich wezmę , przynajmniej żarcie za free będzie trochę po knajpkach pochodzę , pozwiedzam i wszystko jakby za darmo bo mam 4000kun. A tutaj wziąłem ze sobą 750 euro ...
Tyle, że żadna kopara ci nie opadła
Świadomie i celowo piszesz teraz bzdury, że byliście zaskoczeni cenami, zmyślasz w żywe oczyNa szczęście na forum jest coś takiego jak wyszukiwarka
TWÓJ post z lipca 2013 roku, napisany PRZED wyjazdem napisał(a) Łukasz789 » 18.07.2013 21:31
... wszędzie się trąbi (oprócz tego) ,że Chorwacja taka tania i piękna a jacy ludzie przyjaźni..... Mówię szczerze znam przynajmniej 3 osoby ( tyle się przyznało) , które po kilku dniach zaczęły by jeść już piasek i popijać wodą z kranu bo
miało być tanio a tutaj 2-3 razy drożej . I jest zonk .
Czyli doskonale wiedziałeś, że ceny w Chorwacji są wysokie.Nawet zdecydowanie przesadziłeś z drożyzną
I tu jest tego jeszcze jeden dowód na to, że nie mogłeś być zdumiony cenami:
Postnapisał(a) Łukasz789 » 11.07.2013 16:42
Najbardziej przeraża mnie koszt wynajęcia apartamentu .Mają tam jakieś propozycje dla takich jak ja typu kawalerka itp. Wiem ,ze koszty przejazdu mnie zjedzą bo to min 1200zł ale czy jest szansa zamknąć się w 3000zł nie jedząc tylko zupek chińskich i nie mieszkać 2km od plaży.
Chciałem jechać na 2 tygodnie ale coś się mnie wydaje ,że za 3 tys. max tydzień Mało tego, o cenach w Chorwacji zostałeś już rzetelnie poinformowany na forum w 2010 roku
To twój post:
Łukasz789 napisał(a):Toście mnie pocieszyli naprawdę.... Wszyscy mówią ,że Chorwacja taka bajecznie tania a tutaj się okazuje ,że nie do końca. Jak tak Was czytam to mam obiekcje czy mojej rodzince na taki wyjazd starczy 6-7k zł ( pełne 14 dni w Chorwacji).
czy-4tys-zl-wystarcza-t27223-15.html#p507886Co to za gierki