Potwierdzamte kiero napisał(a):wiesz sporo właścicieli apartmanów wynajmuje od 14:00, ale jeżeli nie mieli wcześniej obłożenia to można uderzać już z rana 8:00-10:00;
czyli wyjazd ~21:00
kristof napisał(a):Witam. Planuję pierwszy wyjazd do Chorwacji i nie mam określonej miejscowości, aczkolwiek chciałbym spędzić urlop w okolicach Makarskiej Szukam apartamentu dla 2 dorosłych + 2 dzieci (7 i 14 lat) w terminie od 01.07 (przyjazd) do 10.07 (wyjazd) - czas pobytu 9 dni. Cena za dobę do 70E. Szukać oferty czy jechać w ciemno?
bluesman napisał(a):Fanka napisał(a):nawet 50 metrów to dużo, 250 nie wchodzi w grę...nawet jak tam będą marmurowe łazienki....ze szlafrokami dla gości....za 10 euro od osoby...czy to tak trudno pojąć....
Czy to jest lenistwo ?? chyba musisz na co dzień dużo chodzić
Lednice napisał(a):XXI wiek.internet. maile,telefony, mozliwosc spokojnego wyboru,negocjacji cen w Polsce,
a tyle osob jedzie w ciemno, czesto z malymi dziecmi, szuka po nieprzespanej nocy...
AgaBartek napisał(a):Rozwiązaniem pośrednim jest zarezerwować jako plan B coś z minimalną zaliczką (choć nie wiem ile się daje bo sam nic nie rezerwowałem nigdy), a na miejscu szukać. Z mojego doświadczenia wynika, że na miejscu zawsze jest taniej i lepiej. Możliwość wybrania na miejscu - bezcenna!
robi-18 napisał(a):Witam !Po przeczytaniu ok. 20 stron "dyskusji" mam taki zamęt w głowie , że już nie wiem co myśleć.Zdaję sobie sprawę , że gdzie 3 osoby tam 4 opinie.
Jedni piszą o problemach z miejscówkami inni wręcz przeciwnie.
robi-18 napisał(a):Myślę o wyjeździe na początku sierpnia. Po analizie wątku mam obawy co do terminu.
robi-18 napisał(a):Trudno o obiektywną ocenę poszukiwania dobrego apartamentu.
Proszę o wskazówki dotyczące różnicy pomiędzy oferowanymi miejscówkami.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje