kristof napisał(a):Witam. Planuję pierwszy wyjazd do Chorwacji i nie mam określonej miejscowości, aczkolwiek chciałbym spędzić urlop w okolicach Makarskiej Szukam apartamentu dla 2 dorosłych + 2 dzieci (7 i 14 lat) w terminie od 01.07 (przyjazd) do 10.07 (wyjazd) - czas pobytu 9 dni. Cena za dobę do 70E. Szukać oferty czy jechać w ciemno?
robi-18 napisał(a):Zdaję sobie sprawę , że gdzie 3 osoby tam 4 opinie. .....
..... Proszę o wskazówki dotyczące różnicy pomiędzy oferowanymi miejscówkami.
kristof napisał(a):Witam. Planuję pierwszy wyjazd do Chorwacji i nie mam określonej miejscowości, aczkolwiek chciałbym spędzić urlop w okolicach Makarskiej Szukam apartamentu dla 2 dorosłych + 2 dzieci (7 i 14 lat) w terminie od 01.07 (przyjazd) do 10.07 (wyjazd) - czas pobytu 9 dni. Cena za dobę do 70E. Szukać oferty czy jechać w ciemno?
AgaBartek napisał(a):Tylko w ciemno. Byliśmy 5 razy w Dalmacji, zawsze szczyt sezonu, zawsze w ciemno. Kwater zatrzęsienie. Baska Voda, Makarska, Brela to kombinaty turystyczne.
Śmiało w ciemno. Ten termin jest dobry na szukanie w ciemno.te kiero napisał(a):kristof napisał(a):Witam. Planuję pierwszy wyjazd do Chorwacji i nie mam określonej miejscowości, aczkolwiek chciałbym spędzić urlop w okolicach Makarskiej Szukam apartamentu dla 2 dorosłych + 2 dzieci (7 i 14 lat) w terminie od 01.07 (przyjazd) do 10.07 (wyjazd) - czas pobytu 9 dni. Cena za dobę do 70E. Szukać oferty czy jechać w ciemno?
jechać, jak nie w okolicach Makarskiej to i w samej Makarskiej znajdziecie;
po 17,5E na łebka powinno być ok
Koleżanka ma rację. Z parkowaniem na Makarskiej jest ciężko , jednak w bliskim sąsiedztwie portów są przeważnie parkingi miejskie ( no jeśli tak je mozna nazwać). Tam można zostawić auto ,cena w tamtym roku chyba 10 kun /1h.. Zostawiasz auto i szukasz co cię interesuje.gakako napisał(a):kristof napisał(a):Witam. Planuję pierwszy wyjazd do Chorwacji i nie mam określonej miejscowości, aczkolwiek chciałbym spędzić urlop w okolicach Makarskiej Szukam apartamentu dla 2 dorosłych + 2 dzieci (7 i 14 lat) w terminie od 01.07 (przyjazd) do 10.07 (wyjazd) - czas pobytu 9 dni. Cena za dobę do 70E. Szukać oferty czy jechać w ciemno?
ja w tym terminie bałabym się jechać w ciemno. Wprawdzie dzieci duże ale.... to już zaczyna się tłok - tym bardziej na Makarskiej. a skoro to jeszcze pierwszy wyjazd.... barak doświadczenia w szukaniu .... może być problem. Powinieneś jeszcze wiedzieć, że tam jest problem z parkowaniem... nie zatrzymasz się zawsze tam gdzie będziesz chciał szukać. Zastanów się czy czegoś nie znaleźć przez internet... Ale to Wasza decyzja. powodzenia.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje