tomazo72 napisał(a):Nie wiem , dlaczego straszycie chłopaka ...? Ja zawsze jadę w ciemno, i tylko w lipcu . Byłem 6 razy w samej Makarskiej ( podobno drożyzna ) i za pokój 2+1 , z aneksem , klimą i tv płaciłem 35-45 euro za dobę ,zależy od miejsca. I to na ulicy Kralja Kresimira IV, więc prawie nad samą plażą. Jasne , że były kwatery i po 60 euro, ale trzeba szukać i się targować. Nie polecam agencji lub "naganiaczy", bo wam wcisną taki lokal, że na plażę trzeba będzie zaginać z kilometr lub dalej, co w upale może stać się sportem ekstremalnym . Życzę powodzenia.
tomazo72 napisał(a):Nie wiem , dlaczego straszycie chłopaka ...? Ja zawsze jadę w ciemno, i tylko w lipcu . Byłem 6 razy w samej Makarskiej ( podobno drożyzna ) i za pokój 2+1 , z aneksem , klimą i tv płaciłem 35-45 euro za dobę ,zależy od miejsca. I to na ulicy Kralja Kresimira IV, więc prawie nad samą plażą. Jasne , że były kwatery i po 60 euro, ale trzeba szukać i się targować. Nie polecam agencji lub "naganiaczy", bo wam wcisną taki lokal, że na plażę trzeba będzie zaginać z kilometr lub dalej, co w upale może stać się sportem ekstremalnym . Życzę powodzenia.
radzik128 napisał(a):planuje wyjazd ciemno do Breli 10 lipca tj. z czwartku na piątek i teraz czy wybrać czwartek bo przed weekendem ruch troche mniejszy czy lepiej w piątek bo w sobota zmiana "turnusu " ?
pati--23 napisał(a):Czy poniżej Splitu w małych miejscowościach będzie duży problem ze znalezieniem kwatery?
Jedziemy z okolic Katowic. A co do trzeciego pytania to czy rozbieżność cenowa w lokalach jest duża czy porównywalna do cen nad Bałtykiem w sezonie??
kocia1 napisał(a):Ja dzisiaj znalazłam pokój dwuosobowy przez booking na 5 dni za 520 zł. Co wychodzi 50 zł na osobę dziennie, 250 metrów od plaży, czy ta cena w ogóle jest realna? Bo jakoś trudno mi w to uwierzyć.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje