Zielony1 napisał(a):Wyjazd w ciemno do Chorwacji jest możliwy, choć trochę ryzykowny. Z opowieści mojego znajomego, który wraz z rodziną wybrał taki rodzaj wakacji, wnioskuję, że trzeba mieć szczęście i wbić się w odpowiedni termin, ponieważ mogą wystąpić problemy z noclegiem oraz rezerwacją pokoi hotelowych.
Dżejan napisał(a):Baška Voda od 4 lipca. Znajdę coś w ciemno 2+2?
Będę wjeżdżał od tunelu Sv. Ilija rano, gdzie najlepiej podjechać/szukać kwater?
Zalew napisał(a):Ciekawią mnie jeszcze ceny ? nie jestem wybredny jeśli chodzi o standard ale chciałbym się zmieścić w 50 euro za dobę za pokój (2 osoby dorosłe i dziecko).
Zalew napisał(a):Witam ! Na początku się przedstawię, Mam na imię Mariusz. Planuję w tym roku wyjechać na Chorwację z rodzinką, czyli dwie osoby plus jedno dziecko 5 lat. Naszym celem jest Trogir. Niestety urlop mamy od 22 do 31 lipca. I nie mamy koncepcji jak jechać. Czy rezerwować coś ? czy po prostu jechać w ciemno ? Jak myślicie czy jest szansa coś znaleźć na miejscu bez większych problemów ? jest to przecież środek sezonu? W 2008r byłem na Makarskiej i problemu nie było ale wtedy inne czasy były i Euro coś koło 3zł:-) A może ktoś ma jakieś namiary na kwatery (gdzie można się dogadać po naszemu bo z językami to u nas bardzo słabo ).
te kiero napisał(a):Zalew napisał(a):Ciekawią mnie jeszcze ceny ? nie jestem wybredny jeśli chodzi o standard ale chciałbym się zmieścić w 50 euro za dobę za pokój (2 osoby dorosłe i dziecko).
cenowo powinniście zmieścisz się spokojnie...
jeśli chodzi o nocleg to w okolicach Trogiru zapewne coś znajdziesz, jak nie w samym to w okolicy zapewne
Dżejan napisał(a):od 22 do 31 lipca
50 euro za dobę za pokój (2 osoby dorosłe i dziecko)
marzenie, nastaw się na minimum 80 euro, no chyba, że 3km od plaży...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje