donieq napisał(a):
Ale im dalej "w lipiec" tym liczba turystów rosła a liczba ogłoszeń spadała.
Lednice napisał(a):"Uwielbiam" hasła w stylu :
może nie będzie tak źle
A potem jęki i stęki, że było drogo i że nic fajnego się nie znalazło
I znowu ktoś pakuje się w kłopoty i robi te same błędy.
Morze jest szerokie i głębokie.
W dzisiejszych czasach, kiedy jest tyle możliwości zarezerwowania na spokojnie noclegu, poszukania w internecie tego, co na interesuje, jest tyle możliwości sprawdzenia i negocjowania cen,
wydaje mi się to dziwne
Jak ktoś nie ma talentu handlowego i mocnych nerwów oraz baaaaaaaaaaaaaaaardzo tolerancyjnej żony z dzieciakami,
to niech w ciemno w szczycie sezonu nie jedzie.
No, ale żyjemy w wolnym kraju
maniek_zl napisał(a):A ja mam pytanie czy w maju jest jeszcze szansa żeby znaleźć i zrobić rezerwację apartamentu dla 4 osób na termin od 14 do 24 lipca? Region południowa dalmacja. I tak do 80 euro za apartament. Czy to już za późno i zostaje jedynie w ciemno wyjazd? Dzięki z góry za odpowiedź.
maniek_zl napisał(a):A ja mam pytanie czy w maju jest jeszcze szansa żeby znaleźć i zrobić rezerwację apartamentu dla 4 osób na termin od 14 do 24 lipca? Region południowa dalmacja. I tak do 80 euro za apartament. Czy to już za późno i zostaje jedynie w ciemno wyjazd? Dzięki z góry za odpowiedź.
maniek_zl napisał(a):Dopiero w maju niestety bo druga para która z nami ma jechać określi się czy w tym terminie będą mieli urlop i będą mogli z nami jechać.
maniek_zl napisał(a):Dopiero w maju niestety bo druga para która z nami ma jechać określi się czy w tym terminie będą mieli urlop i będą mogli z nami jechać.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje