marc napisał(a):... w tym roku tylko do 40euro mi się udało, i nie powiem, że takie luksusy były. bracia słowianie windujcie dalej ceny, a Moja Wysokość przestanie nawiedzać Wasz piękny kraj.
marc napisał(a): bracia słowianie windujcie dalej ceny, a Moja Wysokość przestanie nawiedzać Wasz piękny kraj.
marc napisał(a):ichniejsze Saint Tropez
greenrs napisał(a):marc napisał(a):... w tym roku tylko do 40euro mi się udało, i nie powiem, że takie luksusy były. bracia słowianie windujcie dalej ceny, a Moja Wysokość przestanie nawiedzać Wasz piękny kraj.
Zawsze możesz pojechać nad Bałtyk, za 60 euro wynająć pokoik, w którym spędzisz większość czasu bo za oknem deszcz, 12 stopni a woda w morzu w sam raz dla Ciebie, jeśli jesteś... morsem
Lednice napisał(a):Tylko gdzie te tanie i piękne krainy
baunty napisał(a):Lednice napisał(a):Tylko gdzie te tanie i piękne krainy
Tajlandia, 3tygodniowy pobyt organizowany indywidualnie.
Pobyt na kilku wyspach, noclegi w hotelach przy samej plaży , korzystanie z miejscowej oferty wycieczek- samochodem , łodzią itp.
Koszt całkowity 8tys. dla dwóch osób.
rodaivuk napisał(a):baunty napisał(a):Lednice napisał(a):Tylko gdzie te tanie i piękne krainy
Tajlandia, 3tygodniowy pobyt organizowany indywidualnie.
Pobyt na kilku wyspach, noclegi w hotelach przy samej plaży , korzystanie z miejscowej oferty wycieczek- samochodem , łodzią itp.
Koszt całkowity 8tys. dla dwóch osób.
A przelot balonem?
Iwona75 napisał(a):greenrs napisał(a):marc napisał(a):... w tym roku tylko do 40euro mi się udało, i nie powiem, że takie luksusy były. bracia słowianie windujcie dalej ceny, a Moja Wysokość przestanie nawiedzać Wasz piękny kraj.
Zawsze możesz pojechać nad Bałtyk, za 60 euro wynająć pokoik, w którym spędzisz większość czasu bo za oknem deszcz, 12 stopni a woda w morzu w sam raz dla Ciebie, jeśli jesteś... morsem
A czy ta złośliwość jest konieczna ? Czy wszyscy należą do ludzi którzy nie muszą liczyć się z pieniędzmi ? Szczerze powiedziawszy zeszłoroczne ceny i tłumy zniechęciły mnie trochę do Chorwacji. W tym roku zmienimy termin,może będzie luźniej i łatwiej o pokój w przyzwoitej cenie. Nie chciałabym zmieniać Chorwacji na Bałtyk, ale nie będę rezygnowała z innych wyjazdów w czasie całego roku żeby uzbierać kasę na dwutygodniowy pobyt w Cro. Będzie nas stać, pojedziemy, nie będzie, trudno, jest wiele pięknych miejsc na świecie.
greenrs napisał(a):Zresztą o ile pamiętam dyskusje na temat cen w Chorwacji i wyższości urlopu nad Adriatykiem nad urlopem nad naszym morzem (lub odwrotnie) były na tym forum już nie jeden raz
baunty napisał(a):Możesz mi przypomnieć jak te dyskusje się kończyły. ....?
może się mylę, ale po pewnym czasie trwania dyskusji i wymianie "merytorycznych argumentów" coś dziwnego działo się z wątkami gdzie te dyskusje były prowadzone .... nie można było w nich pisać
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje