Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marc
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marc » 14.01.2014 23:28

4 razy w cro w ciemno, za każdym razem pierwsza przystań baska voda - ichniejsze Saint Tropez, za każdym razem nie dłużej niż 40 min. szukania, zawsze sierpień, zawsze w sezonie. w tym roku, jak zwykle, czy nora czy nie nora, 50euro na dzień dobry, ale jak w tamtym zbiłem do 28,5euro/noc, tak w tym roku tylko do 40euro mi się udało, i nie powiem, że takie luksusy były. bracia słowianie windujcie dalej ceny, a Moja Wysokość przestanie nawiedzać Wasz piękny kraj.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.01.2014 23:54

Zależy ile osób za te 50 euro/noc i na jak długo zostaliście :roll:

Wypadałoby to napisać 8)

Diabeł tkwi w szczegółach :wink:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 15.01.2014 08:24

marc napisał(a):... w tym roku tylko do 40euro mi się udało, i nie powiem, że takie luksusy były. bracia słowianie windujcie dalej ceny, a Moja Wysokość przestanie nawiedzać Wasz piękny kraj.

Zawsze możesz pojechać nad Bałtyk, za 60 euro wynająć pokoik, w którym spędzisz większość czasu bo za oknem deszcz, 12 stopni a woda w morzu w sam raz dla Ciebie, jeśli jesteś... morsem :D
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 15.01.2014 09:47

marc napisał(a): bracia słowianie windujcie dalej ceny, a Moja Wysokość przestanie nawiedzać Wasz piękny kraj.

Myślę, że już padli na kolana :) Już zmieniają cenniki :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.01.2014 13:40

marc napisał(a):ichniejsze Saint Tropez

Taa...BV pasuje do określenia Saint Tropez jak wół do karety... :lol:
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 15.01.2014 15:46

alechandro napisał(a):
marc napisał(a):ichniejsze Saint Tropez

Taa...BV pasuje do określenia Saint Tropez jak wół do karety... :lol:

dokładnie :mrgreen:
Iwona75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona75 » 15.01.2014 16:10

greenrs napisał(a):
marc napisał(a):... w tym roku tylko do 40euro mi się udało, i nie powiem, że takie luksusy były. bracia słowianie windujcie dalej ceny, a Moja Wysokość przestanie nawiedzać Wasz piękny kraj.

Zawsze możesz pojechać nad Bałtyk, za 60 euro wynająć pokoik, w którym spędzisz większość czasu bo za oknem deszcz, 12 stopni a woda w morzu w sam raz dla Ciebie, jeśli jesteś... morsem :D

A czy ta złośliwość jest konieczna ? Czy wszyscy należą do ludzi którzy nie muszą liczyć się z pieniędzmi ? Szczerze powiedziawszy zeszłoroczne ceny i tłumy zniechęciły mnie trochę do Chorwacji. W tym roku zmienimy termin,może będzie luźniej i łatwiej o pokój w przyzwoitej cenie. Nie chciałabym zmieniać Chorwacji na Bałtyk, ale nie będę rezygnowała z innych wyjazdów w czasie całego roku żeby uzbierać kasę na dwutygodniowy pobyt w Cro. Będzie nas stać, pojedziemy, nie będzie, trudno, jest wiele pięknych miejsc na świecie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.01.2014 16:16

Tylko gdzie te tanie i piękne krainy :?: :wink:

Nawet jak np. w takiej Albanii jest taniej na miejscu, to więcej kosztuje dojazd, a z pięknem też tam różnie bywa :roll:

Ceny w Chorwacji są normalne, problemem są zarobki w Polsce 8)
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 15.01.2014 17:42

Lednice napisał(a):Tylko gdzie te tanie i piękne krainy :?:

Tajlandia, 3tygodniowy pobyt organizowany indywidualnie.
Pobyt na kilku wyspach, noclegi w hotelach przy samej plaży , korzystanie z miejscowej oferty wycieczek- samochodem , łodzią itp.
Koszt całkowity 8tys. dla dwóch osób.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 15.01.2014 17:51

Lednice napisał(a):Ceny w Chorwacji są normalne, problemem są zarobki w Polsce 8)

No nie bardzo , ceny poszły w górę na ten rok :roll:
..nawet przez Booking ,gdzie rezerwowałem są wyższe w tym samym okresie :wink:
..a co do zarobków , to szkoda gadać :(
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 15.01.2014 17:59

baunty napisał(a):

Pobyt na kilku wyspach, noclegi w hotelach przy samej plaży , korzystanie z miejscowej oferty wycieczek- samochodem , łodzią itp.

A przelot balonem? :lol:
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 15.01.2014 18:21

rodaivuk napisał(a):
baunty napisał(a):

A przelot balonem? :lol:

Taaaa, takim dla dzieci pompowanym azotem, w bardzo atrakcyjnej cenie. .... z tym, że lot jest tylko w dół, trzeba z dachu startować ,
za to widoki niezapomniane :oczko_usmiech:
tylko trzeba przyłożyć się do wyboru odpowiedniego lądowiska :P
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 15.01.2014 18:47

Iwona75 napisał(a):
greenrs napisał(a):

A czy ta złośliwość jest konieczna ? Czy wszyscy należą do ludzi którzy nie muszą liczyć się z pieniędzmi ? Szczerze powiedziawszy zeszłoroczne ceny i tłumy zniechęciły mnie trochę do Chorwacji. W tym roku zmienimy termin,może będzie luźniej i łatwiej o pokój w przyzwoitej cenie. Nie chciałabym zmieniać Chorwacji na Bałtyk, ale nie będę rezygnowała z innych wyjazdów w czasie całego roku żeby uzbierać kasę na dwutygodniowy pobyt w Cro. Będzie nas stać, pojedziemy, nie będzie, trudno, jest wiele pięknych miejsc na świecie.

To nie było złośliwe :? Źle odczytałaś moje intencje. Ja akurat należę do tych, którzy liczą się z pieniędzmi i właśnie dlatego nie jeżdżę nad Bałtyk.
Zresztą o ile pamiętam dyskusje na temat cen w Chorwacji i wyższości urlopu nad Adriatykiem nad urlopem nad naszym morzem (lub odwrotnie) były na tym forum już nie jeden raz, dlatego nie ma sensu tego ciągnąć.
Temat jest o szukaniu apartamentów "w ciemno" :wink:
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 15.01.2014 19:04

greenrs napisał(a):Zresztą o ile pamiętam dyskusje na temat cen w Chorwacji i wyższości urlopu nad Adriatykiem nad urlopem nad naszym morzem (lub odwrotnie) były na tym forum już nie jeden raz

Możesz mi przypomnieć jak te dyskusje się kończyły. ....? :wink:
może się mylę, ale po pewnym czasie trwania dyskusji i wymianie "merytorycznych argumentów" coś dziwnego działo się z wątkami gdzie te dyskusje były prowadzone .... nie można było w nich pisać :oczko_usmiech:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 15.01.2014 22:53

baunty napisał(a):Możesz mi przypomnieć jak te dyskusje się kończyły. ....? :wink:
może się mylę, ale po pewnym czasie trwania dyskusji i wymianie "merytorycznych argumentów" coś dziwnego działo się z wątkami gdzie te dyskusje były prowadzone .... nie można było w nich pisać :oczko_usmiech:

No właśnie często tak się kończyły :oczko_usmiech: Dlatego twierdzę, że nie ma sensu tego ciągnąć...

A możesz mi przypomnieć pod jakim nickiem brałeś wtedy udział w tych dyskusjach :?: :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 173
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone