Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.09.2013 08:05

darek1 napisał(a):Zastanawiam się nad wyjazdem w 2014 roku.

Spróbuj w Villa Plavac Mali - ładna willa blisko głównej plaży, która niestety jest zatłoczona...
Godny uwagi jest też dom Hanija...
krakuscity napisał(a):Powodzenia w szkole życzę ,ale poproś panią z języka polskiego to Cię trochę więcej kultury nauczy .:D

:lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.09.2013 08:10

Wpadaj Darek w sierpniu, to się rozliczymy :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :mrgreen:
imij
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) imij » 03.09.2013 23:25

krakuscity napisał(a):
imij napisał(a):A skąd ty wiesz że ja synek?Bo ty z Krakowa?Wkurza mnie wpuszczanie kogoś na minę i ...pózniej ta uciecha że rodak ma problem.Wiem,wiem ty robisz tu za znawcę.

Bocian już Ci odpowiedział mimo, że jest z Warszawy a to Ci pewnie też nie pasuje. Jak coś piszesz to rób to w przerwie między lekcjami a nie w trakcie bo takie są efekty - czyli bzdury w Twoim wykonaniu.
Znawcą HR nie jestem, są tu osoby co były w Chorwaci mniej niż ja a mają o niej większe informacje i znają lepiej język . Powodzenia w szkole życzę ,ale poproś panią z języka polskiego to Cię trochę więcej kultury nauczy .:D
Żegnam i koniec dyskusji z mojej strony. :papa:
Dobranoc ... może już za rok maturzysto. 8O
Powodzenia życzę.

synek, maturę robiłem na pewno przed tobą-jeśli ty ją masz?ps.uwielbiam takich mądralińskich co ludziom kit wciskają ...zyj w tym krakowie i ciułaj na wrześniowe wakacje za 300 euro.zabierz tylko smoka
imij
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) imij » 03.09.2013 23:30

alechandro napisał(a):
darek1 napisał(a):Zastanawiam się nad wyjazdem w 2014 roku.

Spróbuj w Villa Plavac Mali - ładna willa blisko głównej plaży, która niestety jest zatłoczona...
Godny uwagi jest też dom Hanija...
krakuscity napisał(a):Powodzenia w szkole życzę ,ale poproś panią z języka polskiego to Cię trochę więcej kultury nauczy .:D

:lol:

forum bardzo przydatne ale piszący tu to często typowi .....polaczki
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 03.09.2013 23:39

imij napisał(a):synek, maturę robiłem na pewno przed tobą-jeśli ty ją masz?ps.uwielbiam takich mądralińskich co ludziom kit wciskają ...zyj w tym krakowie i ciułaj na wrześniowe wakacje za 300 euro.zabierz tylko smoka

Sądząc po tym zdaniu (a może zdaniach?), to musiało być naprawdę dawno.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 03.09.2013 23:42

imij napisał(a):synek, maturę robiłem na pewno przed tobą-jeśli ty ją masz?ps.uwielbiam takich mądralińskich co ludziom kit wciskają ...zyj w tym krakowie i ciułaj na wrześniowe wakacje za 300 euro.zabierz tylko smoka

Wszystkim próbującym z Tobą dyskutować proponuję zamiast tego walić kijem w bęben.
Nerwów mniej, a i odgłos, jak i efekt tożsamy.
sajolina
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sajolina » 04.09.2013 22:20

Jesteśmy w Breli, ludzi jest sporo, ale znaleźliśmy dzisiaj b.fajny apartament po ok. 30min szukania za 53 euro dla 2par, z dużym, ocienionym tarasem, osobnymi sypialniami i łazienkami, osobną kuchnią, wi-fi, bez klimy. Widok na morze i na góry. Jest cicho, nie słychać Jadranki. Dwa pierwsze obejrzane apartamenty były okropne, a w podobnej cenie.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 04.09.2013 23:06

Bocian napisał(a):Wpadaj Darek w sierpniu, to się rozliczymy :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :mrgreen:

8O 8O 8O No chyba nie chcesz mnie utopić. :roll: :roll: :roll:
imij
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) imij » 04.09.2013 23:07

anakin napisał(a):

Wszystkim próbującym z Tobą dyskutować proponuję zamiast tego walić kijem w bęben.

Można walić w bęben albo w łysą pałę i a tak nikt mądry was nie usłyszy!wasze trzy tysięczne posty {o dupie maryni}robią z was znafców Chorwatek i Chorwatów!A tak naprawdę nic nie wnoszą,a tylko wasze mierne osobowości dowartościowują w oczach znajomym-bo my w Chorwacji byli!Wy w tych kilku tysięcznych postach wysyłacie ludzi do Chorwacji w ciemno za 30 euro za apart.i w kosztach 4tys za 2 tyg.biada tym kto was posłucha-Nerwów mniej, a i odgłos, jak i efekt tożsamy gdyby w domu został!Bawcie się Chorwacją a nie ludzmi!ps.osoba która mnie do szkoły wysyła i z matury się nasmiewa...ostrzeżenie mi daje.Miłej zabawy Chorwaty.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.09.2013 23:12

imij napisał(a):
anakin napisał(a):

Można walić w bęben albo w łysą pałę i a tak nikt mądry was nie usłyszy!wasze trzy tysięczne posty {o dupie maryni}robią z was znafców Chorwatek i Chorwatów!A tak naprawdę nic nie wnoszą,a tylko wasze mierne osobowości dowartościowują w oczach znajomym-bo my w Chorwacji byli!Wy w tych kilku tysięcznych postach wysyłacie ludzi do Chorwacji w ciemno za 30 euro za apart.i w kosztach 4tys za 2 tyg.biada tym kto was posłucha-Nerwów mniej, a i odgłos, jak i efekt tożsamy gdyby w domu został!Bawcie się Chorwacją a nie ludzmi!ps.osoba która mnie do szkoły wysyła i z matury się nasmiewa...ostrzeżenie mi daje.Miłej zabawy Chorwaty.

Zgodnie z zapowiedzią - dwa tygodnie urlopu od forum :idea:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 04.09.2013 23:52

Dwa tygodnie - czyż nie za mało Janusz. Coś taki skąpy ???
Asiula1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiula1 » 05.09.2013 05:52

darek1 napisał(a):Dwa tygodnie - czyż nie za mało Janusz. Coś taki skąpy ???

Składamy apelacje za tych Polaczków :evil:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.09.2013 06:47

8 postów i ban - nieźle... :lol:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 05.09.2013 09:00

darek1 napisał(a):Dwa tygodnie - czyż nie za mało Janusz. Coś taki skąpy ???

hehhehehhehe... cześć czołem wujku Darku. Piona :papa:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 05.09.2013 09:34

Proszę o zakończenie tego OT.

Asiula, przychylam się do wniosku. Dodaję od siebie dodatkowe 2 tygodnie bezpłatnego dla kolegi imij.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 168
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone