Nasajem napisał(a):W piątek 02.08 o 21:00 wyjechaliśmy... Droga ciężka, korki kosmiczne.
Nasajem napisał(a):No to nic mi nie pozostaje jak stwierdzić, że jestem niedorozwinięta. Teraz jesteście zadowoleni?
I kolejny raz powtórzę to nie mój pierwszy raz w ciemno, więc też dalej ciężko mi uwierzyć!
ewalla napisał(a):słuchajcie, a jak z kwaterami w Czarnogorze?
bo mnie tak naszło jakoś....
tydzień na Brać, drugi tydzień Gradać, a trzeci może tak do Czarnogóry?
Jakie tam ceny? Podobnie jak w Chorwacji?
kaka40 napisał(a):Cześć Wikol,
Tucepi i okolice to też jest mój cel podróży. Przybywam tam 26/08 czyli w poniedziałek i raczej w godzinach popołudniowych. Jak to wygląda po południu z tymi oferentami?
Możesz napisać co wynająłeś, dla ilu osób i za jaką cenę?
Ja bujam się na Adriatyk 2 raz ale rok temu byłem w Neum w B&H. Apartament full wypas z dużym balkonem z widokiem na morze, dla 2 osób, na 8 dni za 180€! (bez wyżywienia). Tylko do morza 100m po kilkuset schodkach...
Może ktoś jeszcze z forumowiczów da znać jaka jest teraz sytuacja w miejscach gdzie przebywają.
Ja w Neum byłem w końcówce sierpnia i w okolicy było dużo ofert na apartamenty i pokoje za rozsądną cenę.
Dziwi mnie że niektórzy doświadczeni bywalcy forum pękają po jednym wpisie „nasajem” której szczerze współczuję i podziwiam za determinację i chęć powrotu do CRO bez względu na tegoroczne kłopoty...
stfu.shadow napisał(a):Witam forumowiczow!
W niedziele 25.08 wyruszam z Bratyslawy na dwa tygodnie objazdowka przez cro, bih, mne, albanie macedonie I serbie.
Wyjazd ma byc spontaniczny, chociaz wstepnie ustalilem gdzie I kiedy chce byc. Nasuwa sie pytanie odnosnie szukania noclegu w okolicach polnocy z niedzieli na poniedzialek w okolicach jezior plitwickich, ma ktos jakies doswiadczenia wctym zakresie?
Ponadto bede wdzieczny za przedstawienie sytuacji z noclegiem w okolicach Trogiru, czy wlasnie z koncowka sierpnia nie ma sie co obawiac na braki kwater badz miejsc kampingowych?
I jeszcze jedno czy w okolicach Mostaru w BiH ktos probowal na ciemnoz noclegiem.
Pozdrawiam
te kiero napisał(a):Nasajem napisał(a):W piątek 02.08 o 21:00 wyjechaliśmy... Droga ciężka, korki kosmiczne.Nasajem napisał(a):No to nic mi nie pozostaje jak stwierdzić, że jestem niedorozwinięta. Teraz jesteście zadowoleni?
I kolejny raz powtórzę to nie mój pierwszy raz w ciemno, więc też dalej ciężko mi uwierzyć!
po prostu taki pechowy traf, tzn znaleźć się o nie odpowiedniej porze i czasie w danym miejscu... więc spokojnie... już teraz w domku...
to pokazuje tylko, że nie wszystko można przewidzieć (np. 139stron info o korkach i tak ktoś zły bo się w nie wpakował)... ale i warto mieć jakieś wyjście awaryjne: tylko jakie
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje