No to zaczynam się bać...
wyjazd 24 sierpnia na Brać, z małym dzieckiem.
Czy mamy zabierać namiot?
zawsze jeździłam z rezerwacją, ale w tym roku postanowiliśmy jechać w ciemno, bo te rezerwacje nie zawsze były takie fajne...
Flacha napisał(a):Tak czytam i nie mogę uwierzyć żeby od Zadaru po Makarska nie można było nic znaleźć... Przecież to kilkadziesiąt różnych miejscowości będzie pewnie.. No ale może w szczycie sezonu tak jest. Tak czytam i czytam i mam nadzieję że 1 września znajdę coś fajnego w dobrej cenie w Pakostane.
Piraraq napisał(a):Jestem na PAGu, apartament 400 m do plaży, 200 m do centrum z klimą, tarasem i pięknym widokiem na morze i miasto. 760E za 10 dni, zaszedłem do lokalnego biura turystycznego w niedzielę 18.08 bo w tym skwarze nie chciało mi się szukać w ciemno.
te kiero napisał(a):Piraraq napisał(a):Jestem na PAGu, apartament 400 m do plaży, 200 m do centrum z klimą, tarasem i pięknym widokiem na morze i miasto. 760E za 10 dni, zaszedłem do lokalnego biura turystycznego w niedzielę 18.08 bo w tym skwarze nie chciało mi się szukać w ciemno.
a na ile osób ten app.
voite napisał(a):76E/doba to chyba dużo zapłaciłeś jak za apartament 400 m od plaży i na taką ilość osób.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje