Mam pytanie o inny dzień przyjazdu niż piątek czy sobota. Czy wtedy trudniej znaleźć coś jadąc "w ciemno".
Chcemy być w okolicach Sibenika w czwartek rano.
WiktorG10 napisał(a):słyszałem od polaka że miał trudności w znalezieniu noclegu w okolicy Makarskiej, Podgory, Baśki, Tucepi, Breli, Omiś... wszystko zajęte.... jedynie daleko od plaży budynek ale pokoje nie za dobre jak na 20euro osoba:)
rafalko napisał(a):voite napisał(a):Wcześniej ktoś mówił, że sobota i niedziela bo wtedy odjeżdżają, a jak będzie to się okaże. Ja na miejscu w tej samej okolicy planuje być w środę rano i zobaczymy co się uda znaleźć.
A możesz podpowiedzieć jaką trasą się udajesz?
mysterio napisał(a):WiktorG10 napisał(a):słyszałem od polaka że miał trudności w znalezieniu noclegu w okolicy Makarskiej, Podgory, Baśki, Tucepi, Breli, Omiś... wszystko zajęte.... jedynie daleko od plaży budynek ale pokoje nie za dobre jak na 20euro osoba:)
Oj ciezko z kwaterami...
Pzyjechalismy do Tucepi w czwartek i znalezienie czegos graniczylo z cudem. Wczesniej probowalismy do Podgorze, Bratusiu itp i jedna wielka lipa... Byly kwatery ale dla 2osob max a wiecej to juz problem albo na 3dni itp.
Nas bylo 7 osob ale w koncu fuksem sie udalo w samym centrum Tucepi za 2pokoje 140eu standard dosc wysoki.
Jedno pytanie bo juz ktorys raz w Chorwacji chca od nas paszporty i oddaja je po 2-3dniach i bardzo mi sie to nie podoba. Ktos sie orientuje jaki jest w tym cel? Czy moze po prostu lenistwo wlascicieli ?
mysterio napisał(a):
Jedno pytanie bo juz ktorys raz w Chorwacji chca od nas paszporty i oddaja je po 2-3dniach i bardzo mi sie to nie podoba. Ktos sie orientuje jaki jest w tym cel? Czy moze po prostu lenistwo wlascicieli ?
adamzg napisał(a):Witam
mam pytanko czy jest mozliwy wyjaz od 17.08-24.08.2013 w 5-ciu w ciemno na Makarska jak tat to co polecicie?
wikol napisał(a):
My przyjechaliśmy do Tucepi ale w środę czyli dzień przed Wami. Od 8 rano nie było problemów ze znalezieniem apartmani 2+1. Zajęło to 15 minut. A o której Wy przyjechaliście ?
Paszporty na 2-3 dni?
U nas tylko spisał i po 3 minutach oddał
Jest teraz sobota wieczór, za oknem zmiana turnusów, pełno ludzi z tabliczkami APARTMANI
Pozdrowienia z ulicy Dracevice !!
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje