Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
iro79
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) iro79 » 13.08.2013 22:01

Witajcie
Ja wyjeżdżam w czwartek 15 sierpnia wieczorem w okolice pomiędzy Splitem a Zadarem i jadę w ciemno - ja z żoną i synem lat 4 oraz teściowie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Będziemy szukać od piątku przed południem, więc mam nadzieje, że cos się znajdzie.
Pozdrawiam
PS. Jedziemy z Jastrzębia Zdroju ok. 19-20:00
agaro
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaro » 14.08.2013 07:33

iro79 napisał(a):Witajcie
Ja wyjeżdżam w czwartek 15 sierpnia wieczorem w okolice pomiędzy Splitem a Zadarem i jadę w ciemno - ja z żoną i synem lat 4 oraz teściowie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Będziemy szukać od piątku przed południem, więc mam nadzieje, że cos się znajdzie.
Pozdrawiam
PS. Jedziemy z Jastrzębia Zdroju ok. 19-20:00

To być może spotkamy się gdzieś na trasie, bo wyjeżdżamy tego samego dnia i mniej więcej w tych samych godzinach. My ruszamy z Gliwic :)
marcind
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcind » 14.08.2013 08:38

Kurde normalnie zaczynam się bać czy znajdę nocleg w tym roku.
Jadę w nocy z niedzieli na poniedziałek więc 19-go będę na miejscu - kierunek Gradac.
Tak z ciekawości, do kiedy Włosi maja wakacje, bo mam nadzieję że już będzie mniej ludzi wtedy.
sajolina
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sajolina » 14.08.2013 10:08

Witam,

W zeszłym roku byliśmy w ciemno w Rogoznicy w sierpniu, wyjeżdżaliśmy 15.08. Apartament znaleźliśmy bez problemu, w drugim domu (szukaliśmy dla 2 osób). Teraz chcemy jechać w ciemno do Breli na okres od 4 - 12.9.13r. i się zastanawiam, czy znalezienie na miejscu w tym okresie ludzkiego apartamentu dla 4 osób w cenie do 50-60 euro jest realne? Czy Brela we wrześniu też jest tak "zapakowana" turystami jak w wakacje?
sieka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sieka » 14.08.2013 11:21

3 lata temu byłam w Promajnie (ok 3 km od Breli) we wrześniu, w ciemno. Najpierw szukaliśmy w Breli, ale szczerze mówiąc nic nie znaleźliśmy. Tylko musze przyznć, że nie przypadała nam za bardzo do gustu (za dużo ludzi) więc po kilku próbach pojechaliśmy dalej. W Promajnie znaleźliśmy praktycznie bez problemu, a szukaliśmy apartamentu dla 5 osób.
Neuromancer
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Neuromancer » 14.08.2013 12:22

Witam

Jest może ktoś w okolicy Primosten - Marina? Jak wygląda sytuacja z noclegami? Są jakieś wolne pokoje. Interesuje mnie pokój/apartament dla 2os od 18.08
angella908
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) angella908 » 14.08.2013 13:20

sajolina napisał(a):Witam,

W zeszłym roku byliśmy w ciemno w Rogoznicy w sierpniu, wyjeżdżaliśmy 15.08. Apartament znaleźliśmy bez problemu, w drugim domu (szukaliśmy dla 2 osób). Teraz chcemy jechać w ciemno do Breli na okres od 4 - 12.9.13r. i się zastanawiam, czy znalezienie na miejscu w tym okresie ludzkiego apartamentu dla 4 osób w cenie do 50-60 euro jest realne? Czy Brela we wrześniu też jest tak "zapakowana" turystami jak w wakacje?

My bylissmy na pod koniec lipca i pocztek sierpnia w Makarskiej , mnostwo wolnych kwater, mozna powiedizec ze sie rzucali na czlowieka ;) w Breli przejazdem i tez czekali z otwartymi ramionami ;) my wzielismy kwaterke na 4 os za 55 e z lazienkami osobnymi i kuchnia, ale tez byly propozycje za 50 e takze smialo w ciemno :)
wikol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 14.08.2013 14:52

Od wczoraj jestem w Tucepi.

Powiem tak. Od 15-16 popołudniu nie ma co szukać apartmani. Wszystko zajęte. Zero wolnych lokali. Jedno było wolne za 70EUR gdzie normalnie 55EUR.

W Tucepi zaczęliśmy szukać apartmani o 8 rano. I to jest najlepsza pora na szukanie noclegu. Znalezienie apartmani zajęło nam kilkanaście minut. Stoją przy uliczkach i pytają.
Najlepiej podjechać autem i zaparkować na środku drogi na awaryjnych i rozglądać się. Sami Ciebie znajdą.

Apartmani przy ul Dracevice- 60EUR z full wypasem.

Pozdrowienia z TUCEPI
agaro
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaro » 15.08.2013 14:03

Nadszedł TEN dzień. Dziś o 19 wyjazd. Córa podekscytowana, synuś nie świadomy niczego :)
Trzymajcie kciuki za szczęśliwą podróż i znalezienie noclegów na miejscu
inotem
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) inotem » 15.08.2013 15:43

Trzymamy kciuki i czekamy na relację.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.08.2013 20:58

Bez problemu znalazłem app w Malej Dubie dla 4 osób...dwie osobne sypialnie, salon i klima a do tego bardzo duży balkon...
agaro
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaro » 16.08.2013 12:24

Dotarliśmy. Jesteśmy w Orebic. Znależliśmy " apartament" (mały pokój z aneksem kuchennym), łazienka, taras, klima, internet i polskie tv, za 25 euro. Nie są to jakieś mega luksusy ale dla nas ok. Z tarasu mamy widok na morze. Od właścicielki dostaliśmy 3 litry winka na powitanie :)
kodens79
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kodens79 » 16.08.2013 13:24

agaro napisał(a):Dotarliśmy. Jesteśmy w Orebic. Znależliśmy " apartament" (mały pokój z aneksem kuchennym), łazienka, taras, klima, internet i polskie tv, za 25 euro. Nie są to jakieś mega luksusy ale dla nas ok. Z tarasu mamy widok na morze. Od właścicielki dostaliśmy 3 litry winka na powitanie :)

To miłego wypoczynku , czekamy na relację z wakacji i nie pijcie na raz tego winka :mrgreen: :papa:
ewalla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewalla » 16.08.2013 13:27

24 sierpnia wyruszamy na Brać.
Czy jest możliwe znaleźć apartament 2+1 ( dziecko poniżej 3 lat) do 30 eur?
Nie potrzebujemy luksusów, bez internetu, tv (i tak nigdy nie oglądamy), klima nie koniecznie, ale za to z balkonem/tarasem i widokiem na morze?

Myślimy o Supetarze albo Splitskiej...
będziemy w niedzielę ok południa.

Chcemy tam zostać ok 10 dni, od razu mówić, ze chcemy na 10 dni? są zniżki?
WiktorG10
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) WiktorG10 » 16.08.2013 22:43

słyszałem od polaka że miał trudności w znalezieniu noclegu w okolicy Makarskiej, Podgory, Baśki, Tucepi, Breli, Omiś... wszystko zajęte.... jedynie daleko od plaży budynek ale pokoje nie za dobre jak na 20euro osoba:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 156
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone