Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kor_nick
Cromaniak
Re: Jadąc w "ciemno"

Nieprzeczytany postnapisał(a) kor_nick » 01.08.2013 19:23

jakie pytanie taka odpowiedź :) nie martw się, też tak jadę :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.08.2013 20:39

kristof97 napisał(a):no to dziękuje za wyczerpującą odpowiedź.

Molim.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2013 21:06

kristof97 napisał(a):czy jest jeszcze szansa że jadąc w "ciemno" na miejscu znajdę studio ,kwaterę ,apartament niekoniecznie blisko plaży?
od 5-6 sierpień.

Apartament znajdziesz,ale z plażą może być krucho...wszystkie plaże zajęte :P

Jak ja uwielbiam zaśmiecenie forum i nie tylko tego,ale innych także....
Czytać,czytać i jeszcze raz czytać...
Tylko błagam...nie pytaj jak ominąć Słowenię :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.08.2013 21:14

Przeniosłem kilka postów we właściwe miejsce :idea:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2013 21:17

Janusz Bajcer napisał(a):Przeniosłem kilka postów we właściwe miejsce :idea:

Bardzo dobrze....Jeszcze bym wywalił połowę tematów,które się powielają :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.08.2013 21:20

Anecisko napisał(a):Witam wybieram się do Mariny w terminie 10-23 sierpnia. Czy możecie coś napisać o tej miejscowości, czy warto, jakie są ceny kwatery? Dzięki serdeczne za info ;-)

Marina jest opisana np tu >>> sevid-marina-byl-ktos-t21742.html?hilit=Marina

i w kilku innych tematach - jak mało to pytaj dalej tam :idea:
pawka80
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawka80 » 01.08.2013 23:28

Witam
Mamy zamiar wyruszyć 10.08 2+2dzieci,przyznaję ,że mam stracha jechać w ciemno i cały czas się wahamy.W 2005r. byliśmy w Rovinji i tam tez chcielibyśmy pojechać.Zniechęca nas jednak kamienista plaza, czy może wie ktoś z Państwa czy w okolicy jest plaża bardziej przystępna dla dzieci?Czy jest szansa ,że trafimy tam nocleg do ok.50euro? Dzieci- 6l. i 4l. pzdr i dziękuję
imij
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) imij » 01.08.2013 23:56

W Medulinie jest chyba trochę piasku ale ..też miałbym stracha zeby tam jechac w ciemno.My w zeszłym roku ...ach szkoda pisać ...objechaliśmy prawie całą Istrię w poszukiwaniu kwatery,po prostu jesli nie wiesz gdzie uderzyć w danym miasteczku o nocleg to się tam nie pchaj.My rezygnujemy z Chorwacji bo ...widzę z forum że drozyzna i ciasnota.Będzie Grecja-niestety 24 h w autokarze ale za 1250 za 9 noclegów z dwoma posiłkami.Jest jak jest
pawka80
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawka80 » 02.08.2013 01:03

Właśnie kilka osób próbuje nam wybic z głowy jazdę w ciemno,w sumie argumenty mają dobre-planujemy przyjechać w sob. więc pewnie ciężko z miejscami bo pewnie będą oblegać przyjezdni weekendowi;poza tym drogo,drogo , straszą nas że poniżej 70 euro za naszą 4 za nocleg nie zejdziemy, no i plaża kamienista.No zgadzam się ,ale tak nas zauroczyły te tereny że chcielibymy je pokazać dzieciom.Zobaczymy jak to wyjdzie ,wyjazd planujemy na 10 tak więc mamy jeszcze czas.
Czy w takim razie ma ktos miejsce godne polecenia dla dzieciaków,raczej plaża zwirowa/piaskowa niz kamienista, w niedużej odległości od Rijeki (odleglość taka m.w. jak do Rovinj,może byc i na płd.)?
Edikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Edikol » 02.08.2013 06:38

pawka80 napisał(a):Witam
Mamy zamiar wyruszyć 10.08 2+2dzieci,przyznaję ,że mam stracha jechać w ciemno i cały czas się wahamy.W 2005r. byliśmy w Rovinji i tam tez chcielibyśmy pojechać.Zniechęca nas jednak kamienista plaza, czy może wie ktoś z Państwa czy w okolicy jest plaża bardziej przystępna dla dzieci?Czy jest szansa ,że trafimy tam nocleg do ok.50euro? Dzieci- 6l. i 4l. pzdr i dziękuję

Plaza w Duce za Splitem są fajne dla dzieci.
sirmariano
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sirmariano » 02.08.2013 07:45

Hej.
Jakoś tak wyszło, że w tym roku postanowiliśmy z żoną po raz trzeci uderzyć na Cro. Dwa pierwsze były w ciemno więc nie pytam czy jest sens :) Chodzi o to, że wtedy jechaliśmy pod koniec sierpnia i na początku września (pogoda była okropna - chłodno i wiało - nigdy więcej września). Problemu ze spaniem nie było. Teraz wyjazd wypadł na początku sierpnia, niestety prosto w korki bo w przyjazdem na sobote. Zakłądam, że jakiś nocleg się znajdzie. I tu pytanie - mieliśmy jechac dzisiaj ale z róznych przyczyn wyjazd nie może dojść do skutku. Czy jechał ktoś z was w inny dzień np z przyjazdem na poniedziałek? Dało się znaleźć spanie czy wszystko w sezonie rozchodzi się w sobote? Pytam bo równie dobrze mogę jechać za tydzień - termin praktycznie dowolny.
Acha - planujemy okolice Omisu ewentualnie BV
wikol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 02.08.2013 09:11

My chcemy jechać do Tucepi. Na miejscu będziemy 13.08 w godzinach popołudniowych / wtorek /
Planujemy zostać do 27.08

Troche mam stresa ponieważ jedziemy z 7 latkiem, pierwszy raz do CRO więc stres podwójny..

Gdzie najlepiej uderzyć w poszukiwaniu noclegów? Czy do info turystycznej czy jednak chodzić od progu do progu.

Może być nawet dalej od plaży, nie zależy mi na bliskości wody. Chętnie przejdę się spacerkiem nad wodę.
Edikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Edikol » 02.08.2013 12:08

Dzisiaj wyjazd a jutro się okaże czy możliwe w CIEMNO na spokojnie czy nie :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa:
malyna2013
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) malyna2013 » 02.08.2013 13:20

pewnie że możliwe, ja byłam w Chorwacji 4 razy i nigdy w weekend nie przyjeżdzalismy i nie było problemu :)
wikol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 02.08.2013 14:19

Przeglądam oferty 2+1 ale wszystko na sierpień już zajęte. Szczególnie na makarska.info.

Rozumiem że nie wszyscy wystawiają się w sieci. Więc jak to jest z tą Makarską.
Nie chce mi się wierzyć że dużo lokali wolnych.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 149
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone