Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MIRASC81
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MIRASC81 » 30.07.2013 07:05

Witam.
Planuje wyjazd do Zadaru 08.08-24.08
Orientujecie się może jakie są ceny noclegu jedziemy w 4 (2+2)a i czy warto tam pojechać??
Pozdrawiam i dziękuje
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 30.07.2013 07:09

Jako do miasta to tak ale jeśli nad morze to nie. Wybór należy do Ciebie.
trajano
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) trajano » 30.07.2013 07:12

Teoretyczne wyliczenia z Sosnowca pod Dubrownik dla 4 dorosłych + 1 dziecko + pies to 5.500 zł, ale apartamenty zarezerwowane już w lutym.Do tego oczywiście należy doliczyć wydatki na miejscu, ale ile tego wyjdzie to dowiem się nam miejscu.
joanna młodzik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) joanna młodzik » 30.07.2013 07:18

Rzeczywiście , Zadar jest fajnym miejscem , chociaż piękna jest starówka ,a reszta miasta zwyczajna , jak miasto. Adriatyk przy samym mieście to fakt - żadna rewelacja . Ja bym na Twoim miejscu uderzała troszkę dalej na południe - Biograd jest bardzo klimatycznym miasteczkiem , dlej Sveti Filip i Jacob - mała miejscowość , ale też fajna . Ja byłam jeszcze kawałek dalej - w miejscowości Drage , wioseczka nieciekawa ,ale camp świetny (Oaza Mira)-na półwyspie , trzy różne plaże do wyboru , skałki , szerokie , kamieniste wejście i bardzo szeroka plaża z kamyczkami , idealne miejsce dla dzieci . Spokojnie można znaleźć "własne" miejsce do plażowania , woda kryształ.
MIRASC81
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MIRASC81 » 30.07.2013 08:43

Jakie są srednie ceny noclegu w okolicach Zadaru??np. Drage
joanna młodzik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) joanna młodzik » 30.07.2013 09:12

My w Drage płaciliśmy dość drogo , tyle pamiętam , ale to był rok 2009 , na pewno się pozmieniało. Sprawdź na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link . Polecam camping jako miejsce wypadowe , fajny właściciel , miło było , kiedy na święta Bożego Narodzenia dostaliśmy kartkę z życzeniami. Teściowie , z którymi wtedy byliśmy mieszkali w hotelu Alba w Sveti Filip i Jakov , tani hotel , ale rezerwację trzeba robić około listopada-grudnia na przyszły rok. Płacili za pobyt 10 -dniowy 1200 zł od osoby z wyżywieniem. Skromny , czysty hotel ok. 100 m od morza. Dwa lata temu byłam przejazdem w Sveti Filip i Jakov na malutkim campingu prawie na końcu miejscowości po prawej stronie , nie wiem , jak się nazywał , ale bardzo kameralny , czysty z dostępem do morza. Bardzo miła właścicielka , myśmy byli tylko jedną noc w drodze do Biogradu , płaciliśmy 20 euro od osoby.
tencio
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tencio » 30.07.2013 10:24

Do zadaru na 1 dzien ok, ale dluzej to juz strata czasu.wybrzeze srednie a ceny apartamentow drogie.my dojechalismy do znajomych kawalek za zadar do Kozino i bylismy rozczarowani, a porownanie mamy duze bo to byl nasz kolejny wyjazd do Cro.Dak jak inni pisali, lepiej dalej w kierunku splitu hechac, lub w druga strone na Pag
MIRASC81
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MIRASC81 » 31.07.2013 06:07

interesuje mnie miejscowość gdzie znajdą się jakieś sklepy gdzie będzie szło płacić kartą oraz jakieś małe kluby a jak wygląda płacenie kartą ING orientuje sie ktoś??
Leszek W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek W » 31.07.2013 06:33

Nigdy nie miałem problemów z płatnością kartami ING - ja mam akurat Visę
Freddie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Freddie » 31.07.2013 08:59

MIRASC81 napisał(a):jak wygląda płacenie kartą ING orientuje sie ktoś??

23.VII płaciłem za autostrady kartą ING MasterCard BusinessCard
197kun skasowało 113,42zł czyli 1kuna=0,575736zł (bank liczył po kursie Euro 4,3322), żadnych prowizji nie pobrano

forrest79 napisał(a):Ja też planuję z żoną wyjazd do Drvenika, ale pod koniec sierpnia. Możesz napisać jak się kształtują ceny za pokoje w tym roku. Właśnie myśleliśmy o donja vala, bo kuzyn był tam dwa lata temu i polecał.
Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.

Nie wiem jak u innych, ale jak ja szukałem to miałem oferty 35-39 Euro za apartament 2+2 z klimą, TV sat, Wifi.
Z tym że termin miałem nietypowy bo nie tak jak wszyscy od weekendu do weekendu...
ewalla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewalla » 31.07.2013 16:39

23 sierpnia wyjeżdżamy na Brać, chcemy zatrzymać się w Supetarze.
Pierwszy raz jedziemy w ciemno.
Proszę o podpowiedź, na jakiej ulicy/dzielnicy warto szukać noclegu?
Chcemy dość spokojnego miejsca, nie koniecznie bardzo blisko plaży, bo zazwyczaj i tak jeździmy na różne plaże.

i czy w granicach 35 euro znajdziemy apartament dla 2 plus 2,5 letnie dziecko?
kristof97
Autostopowicz
Jadąc w "ciemno"

Nieprzeczytany postnapisał(a) kristof97 » 31.07.2013 20:32

czy jest jeszcze szansa że jadąc w "ciemno" na miejscu znajdę studio ,kwaterę ,apartament niekoniecznie blisko plaży?
od 5-6 sierpień.
Bocian
zbanowany
Re: Jadąc w "ciemno"

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 31.07.2013 20:33

Tak.
Anecisko
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anecisko » 01.08.2013 15:46

Witam wybieram się do Mariny w terminie 10-23 sierpnia. Czy możecie coś napisać o tej miejscowości, czy warto, jakie są ceny kwatery? Dzięki serdeczne za info ;-)
kristof97
Autostopowicz
Re: Jadąc w "ciemno"

Nieprzeczytany postnapisał(a) kristof97 » 01.08.2013 18:40

no to dziękuje za wyczerpującą odpowiedź.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 148
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone