atena1410 napisał(a)::D no właśnie wyjazd w ciemno?
Czy kamperem jest możliwe dopaść parcele na dobrym campingu?
Interesują nas te blisko plaży - znacie coś godnego polecenia???
Zeluu napisał(a):Cześć,
A ja chyba jadę w " ciemno " na riwierę makarską w termini 4 - 5.08 na ok 2 tygodnie. I teraz pytanie, czy lepiej przyjechać ok południa w niedzielę czy w poniedziałek ?
zosiasamosia napisał(a):Jestemy na miejscu Tzn. zaniosly nas poszukiwania nieco dalej, bo do miejscowosci Drasnice, tuz za Podgora. Okazalo sie, ze w Promajna jest troche za tloczna jak na nasz gust i ceny noclegow nie powalaja (dla 4 osob 80-100 €). Nam udalo sie znalezc pieknie odnowiony apartament blisko morza, z klima i wifi za 65€). I miejscowosc bardzo fajna, dwie nieduze plaze, trzy restauracje, konzum
Agus, nie mam odblokowanych prywatnych wiadomosci. Ale tak jak pisalam, ze znalezieniem kwater nie ma problemu, zalezy jednak jakie kto ma wymagania.
Pozdrawiam
bidziaq napisał(a):cześć,
mam takie pytanko, mianowicie:
czy bardzo trudno będzie znaleźć nocleg na 10 nocy docierając w piątek rano ?
zastanawiam się nad wyjazdem w czwartek 15.08 wieczorem lub sobote 17.08 też wieczorem.
miejscowość to baska voda, oczywiście zdaje sobie sprawę że dużo łatwiej będzie w niedziele, ale chciałbym zaliczyć dwa weekendy i zastanawiam się czy są jakieś realne szanse znaleźć coś w piątek ?
dodam że jedziemy pierwszy raz w ciemno oczywiście
Amira napisał(a):a ja mam takie dziwne pytanie.. Czy orientujecie się jak Chorwaci podchodzą do pukania do drzwi wieczorową porą? Pytam, ponieważ lecę samolotem, ląduję jutro wieczorem, przy dobrych wiatrach dotrę do docelowej miejscowości ok 21:30, czy to jest źle odbierane szukać o tej godzinie kwatery? Do której można ich "nachodzić"?
Amira napisał(a):a ja mam takie dziwne pytanie.. Czy orientujecie się jak Chorwaci podchodzą do pukania do drzwi wieczorową porą? Pytam, ponieważ lecę samolotem, ląduję jutro wieczorem, przy dobrych wiatrach dotrę do docelowej miejscowości ok 21:30, czy to jest źle odbierane szukać o tej godzinie kwatery? Do której można ich "nachodzić"?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje