moninka napisał(a):Zastanawiam sie nad zarezerwowaniem noclegu za pomoca portalu makarska.info.com. Czy to sprawdzony portal? czy ktos korzystal z uslug tej agencji? Czy procz kosztow podanych w cenie zakwaterowania musze poniesc jeszcze dodatkowe koszty za korzystanie z ich portalu?
zosiasamosia napisał(a):My w 2010 r. byliśmy w miejscowości Dolac tuż przed Primostenem. "Apartament" jakieś 30 m od małej, kamerlanej plaży i cena była bardzo atrakcyjna (jeśli mnie pamięć nie myli to 40 e za 4 osoby). Niedaleko jest kemping z dobrze zaopatrzonym marketem. Poza tym cisza, spokój, a do Primostenu jeździliśmy autem i było super!
W tym roku wybieramy się w okolice Baśki, wstępnie spodobała nam się Promajna. Jedziemy dziś w nocy, żeby w niedzielę spokojnie poszukać noclegu.
kris1964 napisał(a):Niedzwiad napisał(a):kris1964 napisał(a):Witajcie! Już za tydzień wyruszamy do Cro i mam pytanie: czy ktoś z forumowiczów jest obecnie na Hvarze i orientuje się z dostępnością apartamentów dla 2-ch par? Jak zwykle najtrudniej jest podjąć decyzję: gdzie?! Tematem zastępczym jest Brela, ale bardzo nas kusi Hvar (wszystko przez przepiękne relacje forumowiczów!).
Hvar w ciemno? W sezonie? No możliwe ale róznie może być. Żeby nie było tak że nie zdążycie na ostatni prom i spanko w samochodzie jak nic nie znajdziecie. Brela? Łatwiej chyba już w Baśce voda. No ale do odważnych świat należy. Jak przygoda to przygoda
W zeszłym roku byliśmy w Zivogosce Porat (ok. 20km za Makarską w stronę Drvenika), oczywiście "w ciemno", kwaterę znaleźliśmy w 30min. (druga z rzędu). Myślę, że w mniejszych miejscowościach nie ma problemu ze znalezieniem miejscówki. Co innego Hvar...
romek3333 napisał(a):Witam, wybieram się pierwszy raz do Chorwacji, wyjeżdżamy z 4 na 5 sierpnia, w chwili obecnej mamy 10 noclegów w Puli (prawie w centrum), ale zastanawiamy się nad jazdą w ciemno, ponieważ chcieliśmy trochę zmienić miejsce docelowe na takie, gdzie blisko będzie na fajną plażę, interesuje nas Premantura lub Medulin, ewentualnie Verudela, ale to jest chyba dzielnica Puli (nie znam się). Jedziemy w 4 osoby, czy jest ktoś na miejscu i mógłby powiedzieć czy jest masa osób i czy są ewentualne szanse na znalezienie jakiegoś noclegu ? Oczywiście, nie oczekuję, że odpowiedź będzie w 100% pewna, bo wiem, że nikt nie jest wróżką i nie da mi gwarancji, lecz na pewno ktoś kto był kilka razy ma większe pojęcie w temacie, niż ja. Pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje