Edikol napisał(a):Teoretycznie to sobota to zmiana tak zwanego turnusu więc powinno być łatwiej znaleźć lokum, ale teoria jest tyko teorią, przybywając na miejsce się okaże, my zawsze na sobotę rano przyjeżdżamy i twierdzę że na sobotę lepiej, może ktoś sądzi inaczej
Niedzwiad napisał(a):Edikol napisał(a):Teoretycznie to sobota to zmiana tak zwanego turnusu więc powinno być łatwiej znaleźć lokum, ale teoria jest tyko teorią, przybywając na miejsce się okaże, my zawsze na sobotę rano przyjeżdżamy i twierdzę że na sobotę lepiej, może ktoś sądzi inaczej
W sobote kazdy wlasciciel bedzie obecny przy zmianie turnusu. W niedzielke moze byc taniej
Nasajem napisał(a):Lepiej dotrzeć na miejsce w sobotę czy w niedzielę, jak myślicie?
Nasajem napisał(a):aczkolwiek ze zdjęć Brela wygląda uroczo.
agaro napisał(a):Ja wyjezdzam 15.08 (czwartek), czytam forum namietnie:co,gdzie,kiedy za ile i mam juz niezly metlik w glowie:). Postanowilam sie juz nie nakrecac i isc na zywiol. Co ma byc to bedzie, spanko napewno jakies znajde (uzyje calego uroku osobistego aby utargowac jak najwiecej:)). Miejscowosci tez nie sprecyzowalismy, zobaczymy ile sil nam starczy na podroz:)
kris1964 napisał(a):Witajcie! Już za tydzień wyruszamy do Cro i mam pytanie: czy ktoś z forumowiczów jest obecnie na Hvarze i orientuje się z dostępnością apartamentów dla 2-ch par? Jak zwykle najtrudniej jest podjąć decyzję: gdzie?! Tematem zastępczym jest Brela, ale bardzo nas kusi Hvar (wszystko przez przepiękne relacje forumowiczów!).
Niedzwiad napisał(a):kris1964 napisał(a):Witajcie! Już za tydzień wyruszamy do Cro i mam pytanie: czy ktoś z forumowiczów jest obecnie na Hvarze i orientuje się z dostępnością apartamentów dla 2-ch par? Jak zwykle najtrudniej jest podjąć decyzję: gdzie?! Tematem zastępczym jest Brela, ale bardzo nas kusi Hvar (wszystko przez przepiękne relacje forumowiczów!).
Hvar w ciemno? W sezonie? No możliwe ale róznie może być. Żeby nie było tak że nie zdążycie na ostatni prom i spanko w samochodzie jak nic nie znajdziecie. Brela? Łatwiej chyba już w Baśce voda. No ale do odważnych świat należy. Jak przygoda to przygoda
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje