Niedzwiad napisał(a):moim zdaniem jak ktoś chce wyjechać za 4000tyś.pln to mu się uda. Ale są i tacy co na wyjazd przeznaczą 12tyś.pln i też mu się uda. Przeżreć i przepić tyle kasy ? Żaden problem
Edikol napisał(a):Ale już nie przesadzajmy że 1000 euro to za mało żeby swobodnie dwie osoby przez 10 dni odpoczywało na Chorwackim wybrzeżu na riwierze Makarskiej koszt kwater to około 40euro za apartament to jest około 1700 zł i pozostaje 2600 na jedzenie i picie i inne przyjemności to chyba mało nie jest.
Nasajem napisał(a):A ktoś może ma jakąś inną wizję niż urocza Brela? Sugerowałam się tą miejscowością, bo podobno jest taniej niż w Baśkiej Vodzie.
te kiero napisał(a):Nasajem napisał(a):A ktoś może ma jakąś inną wizję niż urocza Brela? Sugerowałam się tą miejscowością, bo podobno jest taniej niż w Baśkiej Vodzie.
powodzenia...
Nasajem napisał(a):te kiero napisał(a):Nasajem napisał(a):A ktoś może ma jakąś inną wizję niż urocza Brela? Sugerowałam się tą miejscowością, bo podobno jest taniej niż w Baśkiej Vodzie.
powodzenia...
I po co ta uszczypliwość? Czytam forum i z tego co wyczytałam wyszło, że jest taniej... Ktoś to przecież napisał.
Czytałam, żeby nie dostać później od nikogo po łbie, że zadaję po raz milionowy to samo pytanie, po czym wychodzi, że ludzie piszą tu pierdoły. Co robić, jak żyć ?
Do BV na pewno nie pojadę, plaża ma dla mnie duże znaczenie, a tam z wywiadu jaki przeprowadziłam jest kiepsko.
[/quote][/quote]te kiero napisał(a):
nie piszesz pierdół i dobrze że czytasz, chwała Ci za to...
mój kom to skrót myślowy potwierdzający, że nie spotkałem się z tańszymi kosztami pobytu w Breli, wśród wszelakich sprawunków za które trzeba płacić... i z życzliwości nie radzę się nikomu o tym osobiście przekonywać;
raczej skłaniał bym się do twierdzenia, że kosztowo wychodzi podobnie z szalą przechyloną w stronę BV...
sneer napisał(a):Nasajem napisał(a):A ktoś może ma jakąś inną wizję niż urocza Brela? Sugerowałam się tą miejscowością, bo podobno jest taniej niż w Baśkiej Vodzie.
Szczerze mowiac, to 1szy raz slysze, aby to w Breli bylo taniej niz w BV.
Co do innych gwarnych miejscowek (ale nie az tak jak Makarska), rozwazcie jeszcze Podgore, Gradac, Tucepi.
Albo Promajna (mniej gwarne) z wieczornym spacerkiem deptakiem do (gwarnej) BV.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje