agnieca napisał(a):Witam,
Chcę jechać w ciemno do Chorwacji na Paśman 14 sierpnia - środę. Wiem że zwykle kwatery są dostępne od soboty lub niedzieli, nie od środka tygodnia. Czy myślicie że jadąc w ciemno uda mi się znaleźć jakiś nocleg właśnie w środku tygodnia?
Dziękuję za podpowiedź
Nasajem napisał(a):Witam wszystkich,
czy na prawdę znalezienie noclegu dla dwóch osób (Brela, termin 2/3 Sierpień 10-12nocy) w cenie 35eur graniczy z cudem?
Nie widzę problemu w spacerze 15min na plażę, klima to luksus, który jest mi całkowicie zbędny, tak jak wifi.
Wyro, kuchnia, łazienka i oczywiście taras/balkon - z widokiem na morze byłoby cudownie.
Mam przewidziany budżet na dwie osoby 5000-5500zł. Wiem, że przejazd wyjdzie max 1500zł, zostaje 3500-4000zł na nocleg i jedzenie (w knajpach tylko obiady). Czy to na prawdę jest nierealne?
Przeczytałam cały wątek, zajęło mi to trochę czasu i zaczynam się bać, że za chwilę będę musiała się pożegnać z piękną Chorwacją, bo nie wyczaruje 7-8tys na 12dni urlopu....
Nasajem napisał(a):Witam wszystkich,
czy na prawdę znalezienie noclegu dla dwóch osób (Brela, termin 2/3 Sierpień 10-12nocy) w cenie 35eur graniczy z cudem?
Nie widzę problemu w spacerze 15min na plażę, klima to luksus, który jest mi całkowicie zbędny, tak jak wifi.
Wyro, kuchnia, łazienka i oczywiście taras/balkon - z widokiem na morze byłoby cudownie.
VONPLES napisał(a):Nasajem napisał(a):Witam wszystkich,
Mam przewidziany budżet na dwie osoby 5000-5500zł. Wiem, że przejazd wyjdzie max 1500zł, zostaje 3500-4000zł na nocleg i jedzenie (w knajpach tylko obiady). Czy to na prawdę jest nierealne?
Przeczytałam cały wątek, zajęło mi to trochę czasu i zaczynam się bać, że za chwilę będę musiała się pożegnać z piękną Chorwacją, bo nie wyczaruje 7-8tys na 12dni urlopu....
Napiszę Ci tak. My od kilku lat jeździmy w okolice Makarskiej, konkretnie do Podacy, 3 osoby dwie dorosłe i "małolat" 12 -letni. Nasz budżet za 10-cio noclegowy pobyt od momentu wyazdu z domu do powrotu do domu oscyluje w granicach 3500 -4000 tysiące PLN. Trochę jedzonka bierzemy ze sobą śniadania i kolacyjki robimy sobie sami. Obiady akurat wielkich wymagań nie mamy zostaje knajpka ewentualnie coś sami upichcimy!! Wyjazd co roku w sierpniu. Plaża 100 metrów, wi-fi i klimy brak!! Myślę, że bez problemu zmieścisz się w pieniądzach, które chcesz wydać!! Nasza podróż z Rzeszowa i spowrotem + wycieczka do Dubrovnika czy Mostaru kosztuje maksymalnie 1000 PLN oczywiście autostradami przy ekonomicznej jeździe Oplem Astrą III 1.7 diesel!! Pozdrawiam i mam prośbę JEDŹ-wszystko będzie ok!!
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje