Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 13.07.2013 11:28

forumka.nika napisał(a):też bym chciala zalatwić modem do laptopa za tyle więc daj znac jak????

Lipa :evil: :evil: :evil: mój modem ma chyba simloka na Tmobile :evil: :evil: :evil:
markus171
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) markus171 » 13.07.2013 17:35

Niedzwiad, napisałem na 135 stronie. Kartę kupujesz właśnie w T-mobile chorwackim. Pamiętajcie tylko, że jak opcja Internet dan się wyłączy to przed jej ponowną aktywacją nie korzystajcie z neta bo zżera na maxa załadowane kuny na karcie.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 13.07.2013 18:15

markus171 napisał(a):Niedzwiad, napisałem na 135 stronie. Kartę kupujesz właśnie w T-mobile chorwackim. Pamiętajcie tylko, że jak opcja Internet dan się wyłączy to przed jej ponowną aktywacją nie korzystajcie z neta bo zżera na maxa załadowane kuny na karcie.

Taaaaaaaa...wiem , Looknąłem , doszukałem :D Dzięki za pomysła :papa: :papa:

A jak włoże tą kartę do smartphona to też będzie dziabać? Bo kolejny modem jest mi zbędny :mrgreen:
markus171
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) markus171 » 13.07.2013 19:02

Ta karta jest przede wszystkim do telefonu. Pozdr
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 13.07.2013 19:16

markus171 napisał(a):Ta karta jest przede wszystkim do telefonu. Pozdr

Dzięki ziomal :D :D :D ostatni raz testowałem to w Oslo ale to było :roll: 10 lat temu :D na studiach jeszcze hehhehe...że ja rok temu nie wpadłem na ten pomysł? przecież to oczywiste hehhehe
enedue85
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) enedue85 » 14.07.2013 10:26

na jaka cene mam sie przygotowac przy wyjezdzie w ciemno. 2 osoby rejony makarska, split lub drvenik termin miedzy 20.07 do 04.08 na tydzien.
Czy w ogole mam jakiekolwiek szanse na wyjazd w ciemno ? Nie zalezy nam na super standardach. Jestesmy mlodymi ludzimi. Nie ukrywam ze najwazniejsza jest cena, chcemy troche pozwiedzac a to znaczy ze na noclegu musimy oszczedzic... jesli ktos ma jakies namiary miejsc w ktorych byl i wie ze maja super cene prosze o info z cena na e mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Agulek777
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agulek777 » 14.07.2013 10:49

enedue85 napisał(a):na jaka cene mam sie przygotowac przy wyjezdzie w ciemno. 2 osoby rejony makarska, split lub drvenik termin miedzy 20.07 do 04.08 na tydzien.
Czy w ogole mam jakiekolwiek szanse na wyjazd w ciemno ? Nie zalezy nam na super standardach. Jestesmy mlodymi ludzimi. Nie ukrywam ze najwazniejsza jest cena, chcemy troche pozwiedzac a to znaczy ze na noclegu musimy oszczedzic... jesli ktos ma jakies namiary miejsc w ktorych byl i wie ze maja super cene prosze o info z cena na e mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Byliśmy dwa razy w tym terminie, w ciemno i za każdym razem znaleźliśmy nocleg. Za pierwszym razem płaciliśmy za 4 osoby 80E, za drugim 50E, ale dosłownie przy samym morzu. Musicie się nastawić, że w tym terminie nie jest tak łatwo jak w czerwcu czy we wrześniu, trzeba troszkę dłużej szukać i wybór jest mniejszy, ale to, że coś znajdziecie jest pewne. :papa:
Lukaszz_2006
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lukaszz_2006 » 14.07.2013 12:48

markus171 Możesz podać namiary na ten apartament w którym zamieszkałeś, czy widzisz jakieś większe poruszenie z czasem?
golibroda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) golibroda » 14.07.2013 15:06

enedue85 - spokojnie jedź i szykuj się na około 50 euro. Ja znalazłem dla 2 osób w dwie godziny w BV (koło Makarskiej) bo chciałem klime, wifi, taras i choć trochę morza z okna. Jestem tutaj 15 nocy.

Lokum znalazłbym już po 5 minutach jakbym nie przebierał. Niestety miałem problem bo szukałem dwóch osobnych łóżek i ofertę, która mnie satysfakcjonowało zaklepałem dopiero w dziesiątym proponowanym lokalu. Najlepszym czasem na szukanie kwatery jest sobota (ja szukałem w czwartek). Byłem wczoraj przejazdem przez Makarską i w prawie co drugim domu stał gość z tabliczką i ofertą. Także nie ma się co obawiać tylko przyjeżdżać.

Ale Makarską odradzam, mnie się to miasto nie podoba - czułem się jakbym był w Łebie :)
audreyhorn
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) audreyhorn » 14.07.2013 15:11

Witam :)
czy jest szansa na znalezienie "w ciemno" kwatery w Tucepi albo Baśka Voda od 17.08 do 24.08? Był ktoś z Was w takim terminie?
golibroda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) golibroda » 14.07.2013 15:15

Szansa jest a nawet pewność, choć nikt nie da gwarancji oprócz booking.com :)
Piterek79
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piterek79 » 14.07.2013 15:18

Witam, a w Orebicu tak około połowy sierpnia można liczyć na znalezienie czegoś dla dwóch osob . Słyszałem ze tam jest inna kultura i raczej się nie pojawiają ludzie z tabliczkami o wolnych apartamentach .

Pozdr,
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 14.07.2013 15:26

Piterek79 napisał(a):Witam, a w Orebicu tak około połowy sierpnia można liczyć na znalezienie czegoś dla dwóch osob . Słyszałem ze tam jest inna kultura i raczej się nie pojawiają ludzie z tabliczkami o wolnych apartamentach .

Pozdr,

Co masz na myśli pisząc inna kultura???
Piterek79
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piterek79 » 14.07.2013 21:26

Tą inną kulturę zasłyszałem od jakiegoś polskiego opiekuna apartamentów ze strony == reklama == .
Odradzał mi wyjazd w ciemno w okresie 13 sierpnia do 23 sierpnia.

Miał na myśli to ze tam ludzie nie stoją z tabliczkami "Wolne pokoje". Ile w tym prawdy to nie mam pojęcia.

Pozdr,
P
Qbańczyk
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Qbańczyk » 14.07.2013 21:41

@golibroda@ z tego co widzę jesteś w Basce Voda. Też wybieram się w te rejony. Zastanawiam się jeszcze nad miejscowością Brela. Jadę po raz pierwszy do HR i od razu w ciemno. Powiedz czy według Twoich obserwacji jestem w stanie wynająć coś dla dwóch osób w terminie 01.08 - 10.08 w cenie niższej niż 50 € za dobę za apartament z oddzielną łazienką i kuchnią ? Widok na morze i taras mile widziany ale nie niezbędny.

I ogólnie jak sama Baska ? Warto ? byłeś w Breli ? Podobno najładniejsze plaże - tak słyszałem.

Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 138
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone