forumka.nika napisał(a):też bym chciala zalatwić modem do laptopa za tyle więc daj znac jak????
Lipa mój modem ma chyba simloka na Tmobile
markus171 napisał(a):Niedzwiad, napisałem na 135 stronie. Kartę kupujesz właśnie w T-mobile chorwackim. Pamiętajcie tylko, że jak opcja Internet dan się wyłączy to przed jej ponowną aktywacją nie korzystajcie z neta bo zżera na maxa załadowane kuny na karcie.
enedue85 napisał(a):na jaka cene mam sie przygotowac przy wyjezdzie w ciemno. 2 osoby rejony makarska, split lub drvenik termin miedzy 20.07 do 04.08 na tydzien.
Czy w ogole mam jakiekolwiek szanse na wyjazd w ciemno ? Nie zalezy nam na super standardach. Jestesmy mlodymi ludzimi. Nie ukrywam ze najwazniejsza jest cena, chcemy troche pozwiedzac a to znaczy ze na noclegu musimy oszczedzic... jesli ktos ma jakies namiary miejsc w ktorych byl i wie ze maja super cene prosze o info z cena na e mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Piterek79 napisał(a):Witam, a w Orebicu tak około połowy sierpnia można liczyć na znalezienie czegoś dla dwóch osob . Słyszałem ze tam jest inna kultura i raczej się nie pojawiają ludzie z tabliczkami o wolnych apartamentach .
Pozdr,
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje